Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Swirly trådløs flaskevarmer

Dato: 29. september 2023

Swirly blev grundlagt af passionerede forældre, der forstod udfordringerne med at opvarme babymad - især når man er på farten. Swirly er danskejet, og de tilbyder transportable flaskevarmere til babyer. Startskuddet til Swirly var et ønske om at skabe en smartere og mere bekvem løsning, der kunne give forældre frihed til at nyde kvalitetstid med deres små børn uden at skulle bekymre sig om opvarmning af maden.

Swirly flaskevarmeren gør det netop muligt at varme modermælkserstatning, vand eller brystmælk på farten. Man er således ikke længere afhængig af mikroovn eller kogende vand, og kan hurtigt og nemt varme en flaske. Den langsomme opvarmningsteknologi bevarer næringsstofferne i mælken og eliminerer risikoen for hotspots, som kan opstå, hvis man opvarmer i mikroovn. Den kan opvarme til 37, 40 eller 45 grader.

Flaskevarmeren oplades med USB-C oplader, og du kan købe adapter til, så den passer til alle flasker - også den flaske, som I bruger hos jer.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, der fik en datter i 2020, og her i september 2023 har fået deres andet barn, en lillebror :)

Hvorfor har vi valgt Swirly flaskevarmer

Der er både fordele og ulemper ved at give flaske - en af ulemperne er, at det altså godt kan være tricky at skulle opvarme mælk, når man er on-the-go! Min mand og jeg har derfor ledt efter en løsning, hvor vi kan undgå at skulle stå med termoflaske, pulveropøsere og en grædende baby i favnen - en kombination, der kan være svær at styre med kun to hænder - og hvor flasken ofte alligevel ikke ender med at blive den rigtige temperatur. Selv de færdigblandede erstatninger eller udpumpet modermælk kan være svært at opvarme, hvis man ikke lige har adgang til en mikroovn - og det har man jo ofte ikke, når man fx er ude at gå en tur, sidder i bilen, er i svømmehallen eller andre steder.

I vores søgen på en bedre løsning faldt vi over Swirly, og vi var med det samme vilde med den! Swirly er lavet med tanke for, at det skal være nemt at opvarme mælk. Vi er vilde med idéen om, at man kun behøver selve flasken for at kunne opvarme mælken. Alt man behøver er at hælde mælken i flasken, vende den på hovedet og vupti! Så er der opvarmet mælk. Så smart! At man kun behøver selve flasken, man skal bruge, gør det meget nemmere at stå med, når man er ude, og så ender man heller ikke ud med en masse ekstra rengøring bagefter, hvilket vi tænker kun er dejligt.

Vores dreng får på nuværende tidspunkt hovedsageligt udpumpet modermælk. Flaskevarmeren er dog lavet til at kunne opvarme både modermælk og erstatning, og det er vigtigt for os netop at kunne opvarme begge dele, hvis det bliver aktuelt på sigt. Med Swirly har vi denne mulighed, og vi kan samtidig sikre os, at mælken får den korrekte temperatur. Vi glæder os derfor meget til at modtage den!

Førstehåndsindtrykket

Vi har modtaget en Swirly flaskevarmer, og da vi bruger Medelas flasker, har vi fået en dertilhørende adapter. Der medfølger et opladekabel til flaskevarmeren samt en lækker opbevaringspose.

Flaskevarmeren er ikke opladt på forhånd, og første skridt er derfor at oplade den. Dette tog ca. 4 timer. Da flaskevarmeren var helt tør for strøm, regner vi med, at opladningerne naturligt vil tage kortere tid, når vi fremover skal oplade den.

Flaskevarmeren virker til at være i en lækker, god kvalitet. Den har et flot design og vejer næsten ingen ting. Flaskevarmeren er meget nem at anvende, og den fungerer præcis, som man kan se i deres videoer - man skruer blot adapteren på, derefter flasken, og med et enkelt tryk begynder den at opvarme mælken.

Vores dreng er stadig så lille og ny, at vi endnu ikke har været ude af huset så længe, at vi har haft brug for flaskevarmeren. Flaskevarmeren virker dog rigtigt smart, og vi glæder os til at bruge den, når vi er on-the-go!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 26. OKTOBER 2023

Vi har nu brugt vores Swirly i en måneds tid.

Swirly formår at opvarme mælken helt igennem. Jeg var måske lidt skeptisk i starten og tænkte, at det måske ville være nødvendigt at ryste mælken lidt undervejs, men dette er bestemt ikke tilfældet - den varmer mælken rigtig fint igennem, og den fungerer, lige som den skal.

Indtil videre har jeg brugt Swirly nogle gange til at opvarme færdigblandet MME, når vi har været ude. Første gang jeg opvarmede erstatningen, var den omkring stuetemperatur, og det tog derfor kun 3-4 minutter, før den nåede op på 37 grader. Efter at vejret er blevet koldere, har jeg dog kunne mærke, at den færdigblandede erstatning også er blevet koldere i tasken, og det har derfor taget længere tid at opvarme mælken (nogle gange op til 10-15 minutter, og ved køleskabstemperatur 20-25 minutter).

Da det tager lidt tid at opvarme mælken, har jeg forsøgt at opvarme mælken, inden vores dreng har meldt sin sult, så den kunne være klar, når han fx viser tegn på at ville vågne af sin lur. Dette har fungeret godt nogle gange, - og andre gange mindre godt, da sådan nogle små størrelser jo tit kan være uforudsigelige:)

Selvom det selvfølgelig trækker en del batteri, kan man en gang imellem vælge at lade flasken sidde i opvarmeren - flaskevarmeren slukker ikke efter opvarmningen, og den vil derfor holde temperaturen. Hvis baby derfor ikke er klar endnu til flasken, kan man altså bare lade den sidde i, hvilket er smart. Man skal dog være opmærksom på, at det naturligvis er begrænset, hvor længe man må lade mælken forblive varm af sundhedsmæssige årsager til det lille barn. Men har man brug for f.eks. lige at skifte bleen, før man giver flasken, kan det godt lade sig gøre.

Jeg har også forsøgt at opvarme lidt mindre mængder ad gangen, da dette går betydeligt hurtigere. At opvarme 100ml går forholdsvist hurtigt (med mindre den er helt køleskabskold), og jeg har derfor prøvet at give ca. 100 ml ad gangen. Mens vores dreng drikker mælken, kan en anden flaske opvarme imens - så når han er færdig med de første 100 ml, kan jeg skifte over til den anden flaske. Denne løsning har fungeret bedst, men det er selvfølgelig lidt mere omstændeligt at stå med to flasker.

Displayet viser altid, hvor mange grader mælken er - man kan derfor følge med i stigningen af temperaturen, hvilket er rigtig rart og et stort plus! Hvis man skulle blive desperat, fordi den lille græder og er sulten, kan man altså fx fjerne den, og tilbyde den, selvom den f.eks. kun er nået 35 grader... koldere bør det dog nok ikke være til de mindste børn:)

Swirly taber ikke batteri, når den ikke bliver brugt. Man kan derfor sagens have den liggende i lang tid i tasken efter en opladning, uden at skulle bekymre sig om at oplade den inden man skal ud af døren. Dette er rigtig rart. Den bruger dog en del batteri under opvarmingen, så man skal huske at oplade den, når man kommer hjem igen. Hvis mælken har været kold, har jeg haft batteri nok til to opvarmninger, når jeg har været ude - hvis den har været stuetemperatur, vurderer jeg, at der vil være nok til tre-fire opvarminger.

Flaskevarmeren kan nemt tørres ren efter brug.

Swirly er bestemt ikke lige så hurtig som en mikroovn, men den fungerer, lige som den skal - den varmer mælken godt op, og så er den rigtig rar at have i tasken, når man ikke har et andet alternativ til at opvarme mælk.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 28. DECEMBER 2023

Vi har nu brugt vores Swirly i 3 måneders tid.

Vi har efterhånden brugt vores Swirly mange gange, og den har været helt uundværlig, når vi har været ude. Uanset om jeg har været i mødregruppe, på café, shoppingtur eller en tur i skoven, har jeg nemt kunnet opvarme mælk til min søn uden bekymring.

Jeg har brugt Swirly både til at opvarme modermælk og færdigblandet erstatning. Den opvarmer begge dele fint og uden problemer. Det er dog nemmest at opvarme begge dele, hvis det ikke er alt for koldt. Ofte har mælken været omkring 26 grader, når jeg har hældt den i flaskevarmeren, og det har her taget ca. 10 minutter at nå op på 37 grader. På de kolde dage har det taget længere tid. Når vi er ude, forsøger jeg derfor at være lidt på forkant, så mælken er klar, når sulten melder sig.

Det har været rigtig rart at have Swirly i tasken, da det betyder meget, at man ikke skal tænke over, om man kan opvarme mælken eller ej, når man er ude. Den fungerer dermed som en god “safety” - og jeg er også sikker på, at den bliver rigtig god at have, når vi om lidt skal ud at flyve med baby for første gang!

Hvis jeg skal komme med et ønske til videreudviklingen af produktet, ville jeg ønske, at man under opladningen kunne se, hvor mange procenter batteriet har. Under opladningen er der 3 barer, der blinker, men de holder først op med at blinke, når hele Swirly er opladt. Det ville her være rart, hvis barerne gradvis kunne holde op med at blinke, så man fx kunne se, om den var 1, 2 eller 3 barer opladt. På den måde ville man lettere kunne smutte ud af døren, selvom man ikke lige havde fået den opladt aftenen forinden :)

Jeg synes derudover, at den er lidt svær at rengøre. Selve maskinen kommer i kontakt med mælken, men maskinen må samtidig ikke blive våd. Det gør det svært at rengøre den på anden vis end blot at tørre den af med en klud.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 27. MARTS 2024

Vi har nu brugt Swirly i 6 måneder, og vi er fortsat glade for den.

Vi bruger Swirly flere gange om ugen, og den virker, som den skal. Det tager ca. 10 minutter at opvarme flaskerne, og selvom dette kan virke som lidt lang tid, har det sjældent skabt problemer. Jeg sørger altid for at være lidt på forkant med flasken, så når jeg kan mærke, at sulten er ved at nærme sig, gør jeg flasken klar, og så passer det med, at når de 10 minutter er gået, så er lillebror klar til mad. Når vi fx. er til babysvømning, tænder jeg for flaskevarmeren, derefter går vi i bad og tager tøj på, og så er flasken varm og klar til at give.

Desværre har vi oplevet, at når Swirly kommer ned på 30-40% batteri, holder den stort set op med at virke (den opvarmer meget langsomt, og mælken bliver ikke varm nok). Hvis man er ude hele dagen og har brug for at opvarme flere flasker (mere end 2-3 flasker, afhængigt af størrelsen), er det derfor nødvendigt at medbringe en anden opvarmningsmulighed fx. en termoflaske.

Jeg sørger af samme årsag altid for at oplade Swirly hver dag, så jeg er sikker på, at den opvarmer mælken optimalt. Swirly oplades relativt hurtigt. Jeg ville dog ønske, at det ville fremgå af displayet, hvor mange procenter den er opladt - nogle gange skal jeg hurtigt ud af døren, og så ville det være rigtigt rart at vide, om den er opladt til fx 40% eller 98%.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Opdatering følger…

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce