Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Hemmingsen Kids Luna Klatrebue

Dato: 16. august 2023

Hemmingsen Kids er stedet, hvor bæredygtighed og sikkerhed altid er i højsæde. Du finder smukke børnemøbler og aktivitetlegetøj, som dit barn kan trygt kan bruge og lege med.

Hemmingsen Kids producerer møbler og aktivitetslegetøj, der giver masser af leg og læring. Deres Luna Klatrebue er et multifunktionelt møbel/legetøj, der kan bruges som stol, vippe, klatrestativ m.m. Luna Klatrebuen udvikler fantasien, balancen, finmotorikken og musklerne samt styrker bevægelseskoordinationen. Det er Hemmingsen Kids egen Nina Liv Olesen, der har designet den eksklusive Luna Klatrebue, der er egnet fra spædbarn til ca. 7 år. Der kan tilkøbes en madras til klatrebuen, og klatrebuen kan også kombineres med f.eks. Anthon Klatrestativ.

Luna Klatrebuen træner dit barns balance - så barnet f.eks. begynder at føle sig bedre tilpas under lange bilture.

Derudover så kan klatrebuen blandt andet anvendes som:
- Legegynge, vippe
- Rutchebane, bro eller trappe
- Bord, stol, bænk
- Lille hus til dukker
- Aktivitetstativ til babyer (der kan hænges ting i trinene, og barnet kan ligge under buen)
- En lille hule eller gemmeleg
- Og mange andre lege, som barnet kan opfinde med dette produkt!

Alle produkter fra Hemmingsen Kids er økologiske, bæredygtige og fri for kemikalier. Kvaliteten går hele vejen rundt - det gælder materialerne, designet og i de allermindste detaljer. Og som Hemmingsen Kids siger: "Hvad end det er vores populære Martin læringstårn eller det smarte Anthon klatrestativ, som du forelsker dig i, kan du med et produkt fra Hemmingsen Kids implementere endnu mere kvalitetstid, leg og læring i din og din families hverdag - god fornøjelse!".

Hvorfor har vi valgt klatrebuen fra Hemmingsen Kids

Vi har tidligere været så heldige at anmelde Anthon klatrestativet fra Hemmingsens Kids (anmeldelserne kan læses her på hjemmesiden). Vi har nu fået æren af at anmelde et nyt af Hemmingsens Kids produkter - nemlig Luna Klatrebuen, som både kan bruges alene eller i kombination med Anthon klatrestativet, hvilket giver mulighed for masser af ny og spændende leg!

Klatrebuen egner sig for spædbørn frem til ca. 7 års alderen, og da vi venter en lille ny, er vi derfor ikke i tvivl om, at klatrebuen vil være et perfekt nyt legetøj at få ind i stuen! Vi er vilde med idéen om, at klatrebuen BÅDE kan bruges af den lille ny samt af vores datter på snart 3 år - både fordi dette er pladsbesparende midt i alt det andet legetøj, som fylder i stuen, men også fordi, at det (forhåbentligt) vil kunne bidrage til en masse fælles leg for de to søskende. Vi glæder os derfor meget til at modtage klatrebuen!

Førstehåndsindtrykket

Da vi modtager klatrebuen, kan vores datter slet ikke vente med at prøve sit nye legetøj, og min mand går derfor straks igang med at bygge klatrebuen. Der går ikke lang tid, før klatrebuen er bygget færdig og er klar til brug. Brugsanvisningen er simpel, og klatrebuen er, ifølge min mand, meget nem at bygge. Klatrebuen sendes helt adskilt og i en tynd kasse, som er nem at slæbe med hjem fra pakkeposten :)

Så snart klatrebuen var færdig, lagde vores datter sig ned i den, og hun begyndte med det samme at vugge frem og tilbage. Vi har fået den tilhørende madras med i en flot grøn farve. Madrassen er lavet i en enormt lækker kvalitet, og den er betydeligt blødere og tykkere, end jeg umiddelbart lige regnede med - madrassen afspejler mere en “rigtig” madras end en hynde, hvilket er et kæmpe plus. Vores datter synes derfor, at det er SKØNT at ligge i den, og vugge frem og tilbage - og selvom hun snart er 3 år og derfor ret høj, kan hun sagtens ligge i den uden problemer..

Da vores datter havde gynget i den i noget tid, vendte vi den om til en klatrebue. Vores datter syntes her, at det var sjovt både at kravle på den alenestående og i kombination med klatrestativet. At gå fra den mere klassiske stige på klatrestativet til den mere bue-formede stige på klatrebuen, gav vores datter en lille ny udfordring, da formen pludselig var anderledes. Hun syntes, det var rigtig sjovt at kravle på den, og at hun her skulle lære noget nyt!

Vores datter legede med den nye klatrebue længe, og var derfor blevet godt træt. Til sidst tog hun madrassen af, lagde den på gulvet og sagde “nu skal jeg lige slappe lidt af”, hvorefter hun lagde sig på madrassen med et tæppe. Vores datter er tydeligt meget glad for den nye klatrebue, og den vil uden tvivl bidrage til både masser af leg og slappe-af tid.

Vi glæder os meget til at fortsætte legen med klatrebuen - både med vores datter og den lille ny, når han melder sin ankomst.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 15. SEPTEMBER 2023

Vi har nu brugt klatrebuen i en måneds tid, og vores datter har været SÅ glad for den!

Klatrebuen er blevet brugt hver dag, og vores datter har elsket at ligge i den. Vi troede, at klatrebuen ville blive brugt mere til at klatre på end til at ligge i, men vores datter har virkelig elsket at slappe af i den.

Vores datter sover ikke længere middagslur, men hun kan stadig godt have behov for et hvil hen på eftermiddagen. Vores datter elsker her at lægge sig hen i klatrebuen med sine bamser, pude og dyne, og på den måde tager hun sig et lille hvil.

Vores datter kan sagens gynge sig selv i den, men hun foretrækker, når vi hjælper hende. Og så har hun, lige siden vi fik den, snakket om, hvor meget hun glæder sig til at kunne ligge i den sammen med lillebror - så sødt :)

Vores datter elsker at bygge hule, og klatrebuen er derfor også blevet brugt til dette. Med lidt hjælp fra os vender vi klatrebuen om, og så lægger vores datter selv en stor dyne eller andet henover den, hvilket skaber den perfekte lille hule.

Hvis vi skulle komme med et forslag, ville det være, at madrassen til klatrebuen måske kunne have nogle snore i hvert hjørne, så man kunne binde madrassen fast. Når vores datter gynger i den, har madrassen hurtigt tendens til at falde ned, hvilket kan irritere hende lidt. Et par snore kunne fikse dette, men vi er dog også klar over, at det måske er af sikkerhedsmæssige grunde og regler om snore, at dette ikke allerede er implementeret...

Vi glæder os til fortsat at bruge vores klatrebue :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 7. NOVEMBER 2023

Vi har nu haft klatrebuen i ca. 3 måneder, og vores datter elsker at bruge den!

Klatrebuen er fortsat en smule motorisk udfordrende for vores datter, og vores datter bruger derfor primært klatrebuens vuggefunktion. Vores datter elsker at lægge sig i den - hun henter sin dyne og nogle af sine bamser, og så lægger hun sig og tager en lille pause fra dagen. Det ser bare så hyggeligt ud! Nogle gange ligger hun også i klatrebuen og læser i en af sine bøger. Det er blevet en perfekt lille hule for hende, og et rum hvor hun bare kan ligge og slappe af. Hun synes, det er dejligt blødt at ligge der - også selvom hun er ret høj af sin alder, og hendes ben stikker godt op.

Lillebror er nu 2 måneder, og han har derfor også fået brugt vuggefunktionen nogle gange. Han synes dette er super skønt, og der kommer masser af smil, når han bliver vugget i klatrebuen. Storesøster har også ligget med lillebror i den, og så har de vugget lige så stille sammen. Det er bare så dejligt at se! Og jeg synes, det er fantastisk at have et legeredskab, som både én på 3 år og én på 2 mdr. er i stand til at bruge sammen!

Når klatrebuen står op, som klatrebue, bruger vores datter den ofte som en lille hule. Hun synes, det er sjovt at bygge et fort og ligge inde under den i mørket. Nogle gange kan hun også godt lide at sætte den foran tv’et. Så tager hun sin dyne, nogle puder og bamser og lægger sig ind under den, og kigger gennem tremmerne op på fjernsynet. Når vi spørger, om hun kan se noget, svarer hun, at hun bare kigger gennem hullerne. Vi synes måske det ser lidt trængt ud, men hun synes bare, det er rigtigt hyggeligt haha :)

Vores datter holdt forleden stor fødselsdagsfest for børnehaven, og aktivitetslegetøjet fra Hemmingsens Kids blev her brugt flittigt. Nogle af de større børn syntes, at Anton klatrestativet (se anden anmeldelse) var lidt for nemt, og jeg fandt derfor Luna klatrebuen frem. Dette var helt sikkert en langt større udfordring for børnene, og man kunne mærke, at de blev sat på en prøve, når de skulle klatre over den.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 18. JANUAR 2024

Vi har nu brugt klatrebuen fra Hemmingsens Kids i 6 måneders tid, og både vi og børnene er fortsat meget glade for den.

Klatrebuen bliver brugt af både støresøster og lillebror. Klatrebuen har i længere tid haft plads på lillebrors værelse, hvor den står ved siden af en bogreol. Storesøster kommer derfor tit ind på værelset, når vi fx skifter lillebrors ble, og så lægger hun sig i klatrebuen og læser et par bøger imens. Det er bare SÅ hyggeligt!

Ligeledes bruger lillebror den til at blive vugget i. Han synes, det er dejligt at ligge og vugge lidt fra side til side. Nogle gange kan den bruges til trøst, og andre gange bruger vi den til leg. Nogle gange kan han også godt lide at ligge på maven i den, og så kan han enten selv få den til at vugge, eller jeg vugger den lidt frem og tilbage - det synes han er rigtigt sjovt :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Opdatering følger…

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce