Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Temprakon Zone Baby- og Juniorpude

Dato: 5. april 2023

Temprakon har i mere end 15 år sat nye standarder for dyner og puder. Med teknologi, der oprindeligt blev skabt til NASAs rumdragter, så har Temprakon skabt dyner og puder, der hjælper børn og voksne med at regulere deres temperatur under søvn. Temprakon absorberer varmen, hvis det er for varmt, og frigiver varme, hvis det er koldt.

Temprakon Zone Baby- og Juniorpude måler 40x45 cm. Det er en dunpude, som er betrukket med pudevår i 100% bomuld, foret med lyocell belagt med TempraCool mikrokapsler, der er aktiv temperaturregulerende, og dermed er puden dejlig kølig at lægge hovedet på.

Puden er fyldt med TempraDown, der er en blanding af lækre bløde gåsedun og TempraCool mikrokapsler. Fibrene i puden er fremstillet efter den prisvindende lyocell metode, hvor man genbruger 99.7% af spildevandet, og dermed formindsker belastningen på miljøet i produktionen.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, hvis datter fyldte 2 år i november 2022.

Hvorfor har vi valgt Temprakon Zone baby- og juniorpude?

Vi er vilde med både Temprakon Zones babydyne Og Temprakon Zone juniordyne til vores datter. Begge dele har fungeret og fungerer stadig perfekt - fra hun var ganske lille og til nu. Temprakon Zones produkter er lavet i den absolut lækreste kvalitet, og vi var derfor ikke i tvivl om, at vores skønne guldklump herhjemme også måtte prøve Temprakon Zones baby- og juniorpude!

Vores datter er nu snart 2,5 år, og hun har de seneste måneder efterspurgt en pude, når hun er blevet puttet om aftenen. Vores datter er så stor nu, at hendes hoved har behov for støtte om natten, og hun er også så gammel, at vi ikke længere er bekymret for kvælningsfarer om natten :) Vi har derfor haft brug for at finde en pude til hende — og vi ved at Temprakon Zone altid leverer i absolut top kvalitet! Med deres temperaturregulerende funktion, er Temprakon Zones produkter ideelle til de små, så de hverken får det for varmt eller koldt i løbet af natten.

Vi - og vores datter - har glædet os så meget til at modtage puden!

Førstehåndsindtrykket

Vores pige er så glad for endelig at have fået sin helt egen pude :)

Ligesom Temprakon Zones baby- og juniordyne er puden utroligt blød, let og SÅ lækker i kvaliteten! Puden har en rigtig god størrelse, og den passer perfekt i højden til vores pige. Letheden i Temprakon Zones produkter er noget helt særligt, og noget man skal opleve - det kan ikke rigtig beskrives. Puden vejer ingen ting, men den er samtidig luftig og “fluffy”. Som sagt svært at beskrive - men en rigtig lækker pude.

Vores datter gik i gang med at bruge puden med det samme, og hun er vild med den! Puden kommer med overalt i huset, og hun sover med den hver nat. Vores pige virker også til at være rigtig fint temperaturreguleret i løbet af natten.

Vi ved, at vores datter glæder sig til fortsat at bruge puden!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 6. MAJ 2023

Vores datter har nu brugt juniorpuden fra Temprakon Zone i en måneds tid, og vi er super glade for den.

Puden har en fin højde og giver en god støtte til vores datters hoved, når hun skal sove. Puden er luftig og let, og den sikrer, at vores datters ikke får det får varmt igennem natten. Vi har på intet tidspunkt oplevet, at puden har været for varm for vores datter gennem natten - hverken hun eller puden har været varm/svedig efter brug. Man kan virkelig mærke, at dette er en pude af høj kvalitet!

Dunene i puden er godt fordelt, og vi har ikke haft nogen problemer med at de “klumper” sammen, som man kender det fra andre puder. Vi oplever faktisk heller ikke behov for at puden skal rystes efter brug.

Vores datter er rigtig glad for sin hovedpude - og den lever i den grad op til den høje kvalitet som Temprakon Zone altid leverer.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 13. JULI 2023

Vores datter har nu brugt sin juniorpude fra Temprakon i 3 måneders tid, og hun virker fortsat rigtig glad for den.

Vi har haft nogle rigtig varme sommernætter det seneste stykke tid, og på trods af åbne vinduer og air conditioning kan man ikke undgå at have det varmt i løbet af natten. Puden virker dog til at holde vores datter kølig og fint temperaturreguleret hele natten igennem. Vores datter er kun vågnet et par gange gange med fugtigt hår, men dette har også været på de varmeste nætter.

Vores datter synes, at puden er rigtig blød og rar at ligge med. Hun elsker at ligge med sin pude, og hun tager den tit med sig rundt i huset. Hun synes f.eks. det er dejligt at hente den ind i sofaen og lægge sig med den der.

Puden kan godt blive lidt flad, når vores datter har brugt den nogle gange, og man skal derfor huske at ryste puden igennem en gang imellem. Det er dog helt uproblematisk, med et par ryst får puden en fin form og højde igen.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 16. NOVEMBER 2023

Vi har nu haft juniorpuden fra Temprakon i 7 måneders tid.

Vi har været rigtig glade for puden. Vores datter har dog den seneste tid ønsket en fastere og højere pude, som kan støtte hendes hoved bedre, når hun sover, og dette bliver derfor vores sidste anmeldelse af produktet.

Temprakon baby- og juniorpuden er den perfekte begynder-pude, når man skal begynde at anvende en pude til sit barn. Puden er tynd, luftig og lækker i kvaliteten. Den høje kvalitet, som vi kender fra Temprakon baby- og juniordynen, ses ligeledes i deres baby- og juniorpude, og vi har derfor været fuldt ud trygge ved at starte med denne pude.

Puden er let som en fjer, og den virker enormt dejlig at ligge med. Den er temperaturregulerende og dermed ideel til babyer og småbørn, som helst ikke må få det for varmt, når de sover. Vi har især oplevet effekten af den temperaturregulerende funktion i de perioder, hvor vores datter har været syg med feber. Her er den virkelig guld værd og har hjulpet vores datter til en bedre søvn!

Vi har været meget glade for Temprakon baby- og juniorpuden, og tænker, at den nemt kan gå i arv til lillebror (og flere), når han også får brug for en pude. En varm anbefaling herfra.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen er afsluttet

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce