Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Copenhagen Colors

Dato: 20. marts 2023

Copenhagen Colors designer og producerer tekstiler, tilbehør og interiør i høj kvalitet til børn i alderen 0-6 år. De skaber rene tekstilprodukter i blandt andet bomuld, uld og med minimal brug af genanvendt polyester.

For Copenhagen Colors er det vigtigt, at alle produkter bærer et miljømærke. De tror på, at verden bliver renere og bedre ved en kontrolleret produktion, og derfor er alt, hvad de gør, ud fra en bæredygtig tankegang.

Det betyder blandt andet, at alle bomuldvarer er GOTS Certificeret. Deres børneservice er lavet i silikone i LFGB standard, som er en garanti for, at produkterne lever op til de gældende standarder sat af fødevaremyndighederne i EU. Deres legetøj og udstyr er enten lavet i silikone i LFGB- og/eller FDS standard eller i økologisk bomuld med en OCS certificering.

Deres design er inspiret af den verden, som vi lever i - de elsker storytelling i et farveunivers, der bringer alle sanser i spil. Og de tager altid udgangspunkt i, at deres produkter skal være farverige, funktionelle og give frihed til at bevæge sig. Tøj skal ikke bare være lækkert at se på, men skal også være skabt til leg, og tilbehør og interiør skal være funktionelt og også pirre til nysgerrigheden.

Copenhagen Colors tror på, at accepten af forskellighed kan præges gennem leg og læring, og de ønsker at fejre mangfoldighed og diversitet.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, hvis datter blev 2 år november 2022.

Hvorfor har vi valgt Copenhagen Colors

Jeg faldt tilfældigt over en annonce fra Copenhagen Colors og blev med det samme helt vild med deres flotte tøj! Tøjet fra Copenhagen Colors er ægte skandinavisk design - på mange måder minimalistisk, men alligevel med et tvist af noget lidt anderledes, farverigt og lidt sjovt - og det er lige stilen for os!

Skønne kjoler, smækbukser, sweatsets og det mere klassiske såsom bluser, bodier og leggings - Copenhagen Colors har et flot udvalg af lidt af det hele - der er både noget til den praktiske hverdag i vuggestue/børnehave, og noget hvis man skal være lidt ekstra fin til familiefødselsdagen.

Udover tøj laver Copenhagen Colors også forskelligt babyudstyr, fx lifte og ammepuder, samt forskellige produkter til spise- og legetid. Uanset om der er tale om tøj eller babyudstyr signalerer Copenhagen Colors, at der i den grad er tale om produkter af høj kvalitet! Produkterne er GOTS-certificeret, og deres produkter er lavet med tanke for miljøet.

Vi er blevet helt vilde med Copenhagen Colors’ stil! Og vi glæder os derfor meget til at modtage og se nogle af deres lækre produkter! :)

Førstehåndsindtrykket

Vi har modtaget en masse lækkert forskelligt tøj fra Copenhagen Colors nye sommerkollektion 2023.

Vi har modtaget en kabelstrikket cardigan i farven cream. Trøjen er lavet i en skøn og lækker kvalitet - den er så lækker! Den passer perfekt til vinter, forår og vil også kunne bruges på de kolde sommermorgener i stedet for en jakke. Vores pige svinger lige nu lidt mellem størrelse 92 og 98. Cardiganen er str. 98 og er lige til den lidt store side i ærmelængden, men dette er perfekt, da der så er plads til at vokse og trøjen kan bruges i længere tid. På grund af trøjens kabelstrikkede-stil ser det også helt fint ud, at ærmerne er rullet lidt op. Vores datter har allerede haft trøjen på et par gange, og hun synes selv, at den er rigtig fin! En skøn cardigan!

Vi har derudover modtaget et par rib jersey shorts i str. 92, en rib jersey jumpsuit i str. 98 og et par rib jersey leggings i str. 98, alt sammen i farven “coral”. Delene passer perfekt til en dansk sommerdag og særligt også en praktisk dag i vuggestuen. Ribkvaliteten giver tøjet masser af stræk, hvilket både giver plads til at vokse i og gør det nemt for vores datter selv at tage tøjet af og på. Da vi stadig venter på forår og sommer, må vi vente lidt med at anmelde sommertøjet, til det bliver lidt varmere i vejret :)

Da vi venter barn nr. 2 til efter sommerferien, har vi også været så heldige at modtage noget af Copenhagen Colors lækre babyudstyr!

Vi har været så heldige at modtage en flot pusletaske “Shopper Multi” i farven Dark Grey. Pusletasken er super blød, fluffy og vejer næsten ingen ting - den er meget let, og når den er tom, kan man let folde den sammen, så den næsten ikke fylder noget. Pusletasken kan lukkes foroven med 2 trykknapper. På forsiden af tasken er der to klips, så man kan hænge pusletasken på barnevognen eller hænge rangler, suttesnor eller andet praktisk fast til tasken, så det er nemt at få fat i. På bagsiden af tasken er der to lynlåse, som gør, at man kan lyne tasken op og gøre hele tasken til en stor puslemåtte. Det er bare SÅ SMART! Tasken indeholder flere åbne rum, som man kan putte vådservietter, stofbleer eller andet i. Pusletasken er lavet i en virkelig lækker kvalitet, og vi glæder os sådan til at bruge den, når den lille ny kommer!

Vi har dernæst været så heldige at modtage en økologisk babylift i farven cream w. cream solid stripe. Babyliften er SÅ flot og tydeligt lavet i højeste kvalitet. Madrassen/underlaget i babyliften er utrolig blødt og lækkert - madrassen er naturligt lavet i en vis hårdhed, så det er sikkert for den lille baby, men den føles stadig SÅ blød og lækker at røre ved. Babyliften er lavet i en sådan kvalitet, at man næsten selv får lyst til at lægge sig ned i den. Vores 2 årige datter lagde sig faktisk ned i den flere gange - hun syntes tydeligvis, at den var rar at ligge i, selvom den naturligt var for lille til hende :) Den generelle kvalitet i babyliften er virkelig høj! Og de fine næsten usynlige striber er en smuk detalje i designet. Kun ved selv at mærke og se babyliften i virkeligheden, kan man fornemme, hvor lækker den er! Vi glæder os så meget til at bruge den.

Medfølgende babyliften har vi fået en multifunktionel kaleche, som kan hæftes fast som solsbeskyttelse på babyliften - så smart! Det tog os lige lidt tid at gennemskue, hvordan kalechen kunne knappes på, og hvor knapperne sad på babyliften, men nu sidder den langt om længe på, og jeg tænker, at den bliver virkelig brugbar - både ift. at skærme for lys og også for at skærme for sanseindtryk.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 24. APRIL 2023

Vi har nu brugt det skønne tøj fra Copenhagen Colors i en måneds tid, og vores datter har været super glad for tøjet.

Den kabelstrikkede cardigan er blevet en fast del af vores datters garderobe. Vores datter har brugt den på de koldere dage i vuggestuen. Hun har også brugt den, når hun har skulle sove lur - enten under soveposen på de lidt koldere dage, eller alene under dynen på de lidt varmere dage. Vores datter er de sidste par dage også begyndt at bruge sin cardigan i stedet for en jakke, da vi har haft nogle varme forårsdage.

Vejret har særligt den seneste uge været dejlig varm og sommerlig, og vi har derfor også fået brugt sommertøjet en masse. Den nye Rib jersey jumpsuit er blevet et stort hit herhjemme. Den passer SÅ godt til vores datter, pasformen er perfekt, og koralfarven passer også rigtig godt til vores datter. Vi har matchet jumpsuiten med en lilla bluse under, og dette har givet et virkelig fint, feminint og også farverigt udtryk. Vores datter er også ret vild med denne farvesammensætning - "det er mine ynglingsfarver!” som hun selv siger det:)

Vi har også brugt de fine Rib jersey leggings flere gange. Bukserne har en lækker pasform, og stoffets tykkelse har passet perfekt til de lidt varmere dage — stoffet virker åndbart, blødt og lækkert at have på, når solen skinner. Vi har matchet de koralfarvede leggings både med t-shirts i hvid, lilla og gul farve, hvilket har givet et super fint og også forskelligt look alt afhængigt af, hvad vi har matchet det med.

Vi har generelt lagt mærke til, at børnetøjsbutikkerne i øjeblikket boomer med lyserøde koralfarver og forskellige lilla nuancer. Det virker som om, at det er denne sæsons IT-farver. Vi er selv blevet ret vild med koralfarven, og den kontrast man kan skabe med forskellige farvesammensætninger - og så er det super feminint og minder os om sol og varme dage:)

Vi og vores datter er super glade for tøjet. Tøjet er praktisk og strækbart, det er nemt at bevæge sig og lege i, og så er det blødt og lækkert at have på. Vi glæder os til at fortsætte med at bruge tøjet!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Opdatering følger…

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce