Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Copenhagen Colors

Dato: 20. marts 2023

Copenhagen Colors designer og producerer tekstiler, tilbehør og interiør i høj kvalitet til børn i alderen 0-6 år. De skaber rene tekstilprodukter i blandt andet bomuld, uld og med minimal brug af genanvendt polyester.

For Copenhagen Colors er det vigtigt, at alle produkter bærer et miljømærke. De tror på, at verden bliver renere og bedre ved en kontrolleret produktion, og derfor er alt, hvad de gør, ud fra en bæredygtig tankegang.

Det betyder blandt andet, at alle bomuldvarer er GOTS Certificeret. Deres børneservice er lavet i silikone i LFGB standard, som er en garanti for, at produkterne lever op til de gældende standarder sat af fødevaremyndighederne i EU. Deres legetøj og udstyr er enten lavet i silikone i LFGB- og/eller FDS standard eller i økologisk bomuld med en OCS certificering.

Deres design er inspiret af den verden, som vi lever i - de elsker storytelling i et farveunivers, der bringer alle sanser i spil. Og de tager altid udgangspunkt i, at deres produkter skal være farverige, funktionelle og give frihed til at bevæge sig. Tøj skal ikke bare være lækkert at se på, men skal også være skabt til leg, og tilbehør og interiør skal være funktionelt og også pirre til nysgerrigheden.

Copenhagen Colors tror på, at accepten af forskellighed kan præges gennem leg og læring, og de ønsker at fejre mangfoldighed og diversitet.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, hvis datter blev 2 år november 2022.

Hvorfor har vi valgt Copenhagen Colors

Jeg faldt tilfældigt over en annonce fra Copenhagen Colors og blev med det samme helt vild med deres flotte tøj! Tøjet fra Copenhagen Colors er ægte skandinavisk design - på mange måder minimalistisk, men alligevel med et tvist af noget lidt anderledes, farverigt og lidt sjovt - og det er lige stilen for os!

Skønne kjoler, smækbukser, sweatsets og det mere klassiske såsom bluser, bodier og leggings - Copenhagen Colors har et flot udvalg af lidt af det hele - der er både noget til den praktiske hverdag i vuggestue/børnehave, og noget hvis man skal være lidt ekstra fin til familiefødselsdagen.

Udover tøj laver Copenhagen Colors også forskelligt babyudstyr, fx lifte og ammepuder, samt forskellige produkter til spise- og legetid. Uanset om der er tale om tøj eller babyudstyr signalerer Copenhagen Colors, at der i den grad er tale om produkter af høj kvalitet! Produkterne er GOTS-certificeret, og deres produkter er lavet med tanke for miljøet.

Vi er blevet helt vilde med Copenhagen Colors’ stil! Og vi glæder os derfor meget til at modtage og se nogle af deres lækre produkter! :)

Førstehåndsindtrykket

Vi har modtaget en masse lækkert forskelligt tøj fra Copenhagen Colors nye sommerkollektion 2023.

Vi har modtaget en kabelstrikket cardigan i farven cream. Trøjen er lavet i en skøn og lækker kvalitet - den er så lækker! Den passer perfekt til vinter, forår og vil også kunne bruges på de kolde sommermorgener i stedet for en jakke. Vores pige svinger lige nu lidt mellem størrelse 92 og 98. Cardiganen er str. 98 og er lige til den lidt store side i ærmelængden, men dette er perfekt, da der så er plads til at vokse og trøjen kan bruges i længere tid. På grund af trøjens kabelstrikkede-stil ser det også helt fint ud, at ærmerne er rullet lidt op. Vores datter har allerede haft trøjen på et par gange, og hun synes selv, at den er rigtig fin! En skøn cardigan!

Vi har derudover modtaget et par rib jersey shorts i str. 92, en rib jersey jumpsuit i str. 98 og et par rib jersey leggings i str. 98, alt sammen i farven “coral”. Delene passer perfekt til en dansk sommerdag og særligt også en praktisk dag i vuggestuen. Ribkvaliteten giver tøjet masser af stræk, hvilket både giver plads til at vokse i og gør det nemt for vores datter selv at tage tøjet af og på. Da vi stadig venter på forår og sommer, må vi vente lidt med at anmelde sommertøjet, til det bliver lidt varmere i vejret :)

Da vi venter barn nr. 2 til efter sommerferien, har vi også været så heldige at modtage noget af Copenhagen Colors lækre babyudstyr!

Vi har været så heldige at modtage en flot pusletaske “Shopper Multi” i farven Dark Grey. Pusletasken er super blød, fluffy og vejer næsten ingen ting - den er meget let, og når den er tom, kan man let folde den sammen, så den næsten ikke fylder noget. Pusletasken kan lukkes foroven med 2 trykknapper. På forsiden af tasken er der to klips, så man kan hænge pusletasken på barnevognen eller hænge rangler, suttesnor eller andet praktisk fast til tasken, så det er nemt at få fat i. På bagsiden af tasken er der to lynlåse, som gør, at man kan lyne tasken op og gøre hele tasken til en stor puslemåtte. Det er bare SÅ SMART! Tasken indeholder flere åbne rum, som man kan putte vådservietter, stofbleer eller andet i. Pusletasken er lavet i en virkelig lækker kvalitet, og vi glæder os sådan til at bruge den, når den lille ny kommer!

Vi har dernæst været så heldige at modtage en økologisk babylift i farven cream w. cream solid stripe. Babyliften er SÅ flot og tydeligt lavet i højeste kvalitet. Madrassen/underlaget i babyliften er utrolig blødt og lækkert - madrassen er naturligt lavet i en vis hårdhed, så det er sikkert for den lille baby, men den føles stadig SÅ blød og lækker at røre ved. Babyliften er lavet i en sådan kvalitet, at man næsten selv får lyst til at lægge sig ned i den. Vores 2 årige datter lagde sig faktisk ned i den flere gange - hun syntes tydeligvis, at den var rar at ligge i, selvom den naturligt var for lille til hende :) Den generelle kvalitet i babyliften er virkelig høj! Og de fine næsten usynlige striber er en smuk detalje i designet. Kun ved selv at mærke og se babyliften i virkeligheden, kan man fornemme, hvor lækker den er! Vi glæder os så meget til at bruge den.

Medfølgende babyliften har vi fået en multifunktionel kaleche, som kan hæftes fast som solsbeskyttelse på babyliften - så smart! Det tog os lige lidt tid at gennemskue, hvordan kalechen kunne knappes på, og hvor knapperne sad på babyliften, men nu sidder den langt om længe på, og jeg tænker, at den bliver virkelig brugbar - både ift. at skærme for lys og også for at skærme for sanseindtryk.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 24. APRIL 2023

Vi har nu brugt det skønne tøj fra Copenhagen Colors i en måneds tid, og vores datter har været super glad for tøjet.

Den kabelstrikkede cardigan er blevet en fast del af vores datters garderobe. Vores datter har brugt den på de koldere dage i vuggestuen. Hun har også brugt den, når hun har skulle sove lur - enten under soveposen på de lidt koldere dage, eller alene under dynen på de lidt varmere dage. Vores datter er de sidste par dage også begyndt at bruge sin cardigan i stedet for en jakke, da vi har haft nogle varme forårsdage.

Vejret har særligt den seneste uge været dejlig varm og sommerlig, og vi har derfor også fået brugt sommertøjet en masse. Den nye Rib jersey jumpsuit er blevet et stort hit herhjemme. Den passer SÅ godt til vores datter, pasformen er perfekt, og koralfarven passer også rigtig godt til vores datter. Vi har matchet jumpsuiten med en lilla bluse under, og dette har givet et virkelig fint, feminint og også farverigt udtryk. Vores datter er også ret vild med denne farvesammensætning - "det er mine ynglingsfarver!” som hun selv siger det:)

Vi har også brugt de fine Rib jersey leggings flere gange. Bukserne har en lækker pasform, og stoffets tykkelse har passet perfekt til de lidt varmere dage — stoffet virker åndbart, blødt og lækkert at have på, når solen skinner. Vi har matchet de koralfarvede leggings både med t-shirts i hvid, lilla og gul farve, hvilket har givet et super fint og også forskelligt look alt afhængigt af, hvad vi har matchet det med.

Vi har generelt lagt mærke til, at børnetøjsbutikkerne i øjeblikket boomer med lyserøde koralfarver og forskellige lilla nuancer. Det virker som om, at det er denne sæsons IT-farver. Vi er selv blevet ret vild med koralfarven, og den kontrast man kan skabe med forskellige farvesammensætninger - og så er det super feminint og minder os om sol og varme dage:)

Vi og vores datter er super glade for tøjet. Tøjet er praktisk og strækbart, det er nemt at bevæge sig og lege i, og så er det blødt og lækkert at have på. Vi glæder os til at fortsætte med at bruge tøjet!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 16. JUNI 2023

Vi har nu brugt tøjet fra Copenhagen Colors i 3 måneders tid, og vi er fortsat super glade for tøjet!

Den kabelstrikkede cardigan bliver brugt flittigt næsten hver dag. Cardiganen har været perfekt til de kølige sommermorgener, hvor det har været for varmt til jakke, men stadig for køligt til bare arme på cyklen om morgenen.

Da det efterhånden er blevet rigtig varmt i vejret, er de fine rib jersey shorts også blevet brugt flittigt! Shortsene har en super fin pasform til vores datter, og så er de bare super fine og praktiske til en hverdag i vuggestuen. Den fine “coral” farve, som shortsene har, er lette at matche til tøj, som vores datter allerede har i garderoben. Coralfarven giver mulighed for mange forskellige og meget fine farvekombinationer.

Vi har ikke oplevet noget slitage i tøjet, fx huller, syninger der er gået op eller andet. Tøjet holder også rigtig godt, selvom det har været igennem flere vaske - tøjet ser ikke forvasket ud, og farverne er ikke falmet.

Vi håber, at den næste anmeldelse kommer til at handle om den fine babylift og pusletaske, når baby nr. 2 har meldt sin ankomst :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 15. SEPTEMBER 2023

Vi har nu brugt tøjet fra Copenhagen Colors i 6 mdr., og vores datter har været super glad for tøjet. Da tøjet har et rigtig godt stræk, kan vores datter stadig passe tøjet uden problemer. Tøjet er blevet brugt flittigt hele sommeren igennem, og trods utallige vask ser tøjet stadig pænt og fint ud. Sommervejret er dog nu forbi, og meget af tøjet er derfor pakket væk for denne gang. Den kabelstrikkede sweater bliver dog fortsat flittigt brugt, og den er perfekt til de køligere efterårsdage!

Heldigvis har vi været så heldige at modtage nogle lækre nye varer fra Copenhagen Colors nye AW23-kollektion (første launch), så vores datter fortsat kan bruge det lækre tøj fra Copenhagen Colors! :)

AW23-kollektion

Den nye efterårskollektion fra Copenhagen Colors indeholder skønt tøj til både lille og stor.

Den nye kollektion indeholder bl.a. flere ting i denim. Vi har modtaget en skøn kjole i denim (“Super light denim dress w. collar"). Kjolen har en super flot og stor krave, gemte knapper ved brystet, samt elastikker ved ærmerne, som giver et lidt “puffet” look. Kjolen har et rigtig flot og meget feminint snit, hvilket giver en virkelig fin pasform til vores datter. Vi har også modtaget en skøn skjorte i denim (“Super light denim blouse w. embroidery”). Skjorten er ligeledes lavet med “puffede” ærmer og skjulte knapper ved brystet. Derudover er der broderet fine blomster på den store krave. Begge dele er lavet i den flotteste mørkeblå farve. Stoffet er overraskende “let” og er ikke lavet i den klassiske tykke denim kvalitet. Dette er kun positivt, da tøjet derfor virker åndbart og ikke for varmt. Vores datter er vild med tøjet, og siger at hun “elsker dem begge to”.

Den nye kollektion indeholder også flere lækre dele i strik. Vi har modtaget en super blød strikbluse (“knitted pullover w. frill”) i den fineste baby-lyserøde farve (vores datters yndlingsfarve). Den kabelstrikkede sweater er som sagt blevet brugt flittigt henover foråret og sommeren, og vi tænker, at denne bluse kun vil blive det samme! Copenhagen Colors’ strikkede tøj kan kun anbefales - det er super blødt, dejligt varmt, og så indeholder det små fine detaljer, som bare gør tøjet ekstra sødt og fint. Copenhagen Colors strikvarer er lavet i højeste kvalitet.

Vi har derudover modtaget et skønt body-leggings sæt til lillebror, som langt om længe er kommet til verden. Den nye kollektion fra Copenhagen Colors indeholder flere body-leggings sæt - sættene er alle lavet i forskellige farvede striber, som dermed kan matches på kryds af tværs (“baby striped wrap body long sleeve” og “striped leggings"). Vi har modtaget sættet i farven “green moss stripe”, som er en virkelig skøn farve! Striberne er lavet i et lidt “udvisket” design, hvilket er super sødt, og det giver tøjet et lidt andet look, end man normalt ser. Tøjet er smørblødt og virker bare SÅ lækkert for baby at have på. Dernæst er alle bodyerne lavet som wraps, hvilket er et absolut must til en lille baby, så de ikke behøver at få tøjet over hovedet.

Vi har længe været vilde med Copenhagen Colors kollektioner til de lidt større børn (vores datter), men vi er mindst lige så begejstrede for deres babykollektion, og vi kan kun anbefale, at man tager et kig forbi deres hjemmeside!

Babyprodukter

Da lillebror endelig er kommet til verden, har vi nu også endelig haft mulighed for at bruge de lækre babyprodukter fra Copenhagen Colors.

Pusletasken blev pakket som hospitalstaske med alle lillebrors ting. Der er masser af indvendige lommer i pusletasken, hvilket er guld værd, da det gør pusletasken nem og overskuelig, og samtidig er det muligt at åbne pusletasken op som puslemåtte. Hospitalstasken var godt pakket, og vi brugte derfor også det store rum. Pusletasken var rummelig nok til at kunne rumme alt, det vi skulle bruge, herunder flere sæt tøj, puslesager, strækvikle mm. (vi havde en seperat taske til vores ting). Pusletasken er blevet flittigt brugt allerede, og vi er glade for, at den er så rummelig, som den er.

Vejret har været godt på det seneste, og babyliften har derfor været guld værd. Babyliften kan bruges, når man vil bære lillebror ud af bilen, i stedet for at lade ham ligge i autostolen - hvilket har været ideelt til både lægetid og besøg på hospitalet. Når lillebror bliver lidt større, tænker vi, at babyliften også vil fungere perfekt til barnevognen.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 13. OKTOBER 2023

Babylift

Babyliften fra Copenhagen Colors har været et stort hit herhjemme den seneste månedstid! Lige siden vores dreng kom til verden, har den været brugt flittigt - både ude og hjemme.

Hjemme har vi brugt liften i stedet for en babynest. De høje omsluttende sidder skaber en tryghed for den lille, og den tilhørende kaleche er rigtig god til at skygge for morgensolen i stuen - og da liften har håndtag, har vi nemt kunne flytte ham mellem stuen og soveværelset, når der har været behov for dette.

Ude har babyliften også været brugt flittigt. Jeg er ikke så vild med, at han skal blive liggende i autostolen, så når vi fx har haft lægeaftaler eller andet, har jeg haft liften med, så han kan ligge i den i stedet. Babyliften er også genial at have med på besøg i mødregruppen, hvor den også fungerer som legetæppe.

Babyliften er lavet i den lækreste kvalitet! Den er blød men samtidig fast i kvaliteten, og så er den æstetisk smuk.

AW23-kollektion

Vores datter har brugt den skønne denimskjorte og denimkjole flittigt den seneste måned! Vores datter har aldrig haft noget tøj i denim før, så det er helt nyt at se hende i dette, men det klæder hende bare SÅ godt, og vi er nu blevet store denimfans herhjemme :)

Den mørkeblå farve og det bløde denim stof (stoffet er betydeligt blødere og tyndere end klassisk denim) passer bare perfekt til vores datter - og så er tøjet bare lavet i den flotteste pasform med gode snit, som bare gør, at tøjet sidder på den helt rigtige og feminine måde. Vores datter synes også selv, at hun er rigtig fin i tøjet - og med god grund :)

Vi har været så heldige at modtage flere lækre varer fra Copenhagen Colors AW-23 kollektion - denne gang fra:

Copenhagen Colors merinould-kollektion.

Til vores datter har vi modtaget et skønt merinouldsæt i de flotteste lyserøde og røde striber (soft pink/burgundy comb). Sættet består af en langærmet bluse ("Klassisk merino bluse i rib”) samt et par leggings (“Klassisk merino rib leggings med bindebånd”). Begge dele er lavet i den blødeste ribkvalitet.

Siden vores datter var helt lille, har vi elsket rib - det giver bare den skønneste pasform, og så giver det samtidig plads til at vokse i. Sættene fås i alverdens farver, både med og uden striber, og vi kan derfor kun anbefale, at man kigger forbi Copenhagen Colors hjemmeside for at se de forskellige farvekombinationer!

Til vores datter har vi også modtaget et par skønne lyserøde uldleggings ("Leggings i tynd merinould") i en skøn rosa farve (Old Rose). Leggingsene er lavet i en tyndere kvalitet, men føles stadig varme og lækre at have på til vinter. Leggingsene vil kunne bruges både som bukser og under en kjole, som alternativ til strømpebukser.

Vi har dernæst modtaget en skøn strikket kjole i merinould (“Strikket kjole m. hulmønster i merinould”) i farven “dusty blue”. Kjolen er SÅ skøn! Ligesom alt det andet tøj fra Copenhagen Colors, er denne kjole også bare så feminin og smuk. Kjolen er minimalistisk og fin, og med de små hulmønster detaljer ved brystet og de små elastikflæser ved ærmerne, får kjolen bare den fineste pasform. Vores datter er særligt vild med den lyseblå farve, hvilket var lidt overraskende, da hun ofte foretrækker tøj, der er lyserødt.

Til lillebror har vi modtaget en skøn crossover cardigan (“Crossover cardigan m. hulmønster i merinould”) i en fin creme farve (“Pale cream melange”). Crossover bodier er et must til babygarderoben - og en crossover cardigan ligeså! Denne cardigan er slet ikke til at stå for. Til crossover cardiganen findes et par matchende bukser med hulmønster, hvilket giver det ultimative fine sæt til baby denne vinter!

Som altid, skuffer Copenhagen Colors bestemt ikke - kvaliteten er helt i top, der er kælet for de små detaljer, og merinoulden er smørblød til både den lille babykrop og til den store pige. Hvis man ønsker sødt tøj i topkvalitet, og samtidig til rimeligt overkommelige priser, skal man tage et kig forbi deres hjemmeside. Et absolut must til vinteren!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 8. DECEMBER 2023

Tøjet fra Copenhagen Colors er en absolut favorit herhjemme! Vores datter elsker tøjet fra Copenhagen Colors - det er blødt og lækkert at have på, praktisk til hverdagen, men samtidig super sødt, smukt og stilet. Uanset om det er deres uld-, strik- eller bomuldskollektioner er der tale om højeste kvalitet - og selv efter utallige vaske og brug, ses der ingen slitage.

Ligeledes har vi været super glade for tøjet til vores dreng, som nu er 3 måneder. Tøjet er så blødt, lækkert og af høj kvalitet, og det har også været en favorit herhjemme. Tøjstørrelser er selvfølgelig meget individuelt, men vi vurderer, at tøjet er lidt til den lille side. Hvis man derfor har en baby, der er større end gennemsnittet, hvilket vi har, vil vi anbefale, at man vælger en størrelse større, end det man normalt bruger.

Vi er bare SÅ glade for tøjet fra Copenhagen Colors. Vi har derfor også valgt selv at købe flere andre dele fra deres nye kollektioner.

Vi kan kun varmt anbefale tøjet - både til de store og små - fra Copenhagen Colors!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 5. MARTS 2024

Vi har nu brugt tøjet fra Copenhagen Colors i 6 mdr. tid, og både vi og vores datter har bare været SÅ glade for tøjet! Vores datter kan stort set stadig passe alt tøjet, og hun bruger det flittigt flere gange om ugen. Men da foråret er på vej, og garderoben derfor snart skal udskiftes til sommertøj, bliver dette den sidste anmeldelse.

Copenhagen Colors laver fantastisk tøj, og det er blevet et af vores helt store favoritmærker herhjemme! Vi er faktisk blevet så glade for tøjet, at vi selv har valgt at købe en masse ekstra ting fra deres kollektioner.

Tøjet fra Copenhagen Colors er ikke kun æstetisk smukt, farverigt og feminint - det er også lavet i en rigtig god og holdbar kvalitet, som både kan klare utallige vaske og masser af leg. Selvom tøjet er blevet brugt utallige gange, ser det på ingen måde forvasket ud - det er hverken nubret, falmet i farven eller har mistet sin blødhed. Tøjet er (næsten) lige så lækkert, som da det var nyt. Det eneste, som har fået et lille hul, er vores datters uldleggings; men vores erfaring er også, at det er meget svært at undgå huller i uldtøj - også selvom man vasker det med uldvaskemiddel og på uld-skåneprogram. Ellers er alt tøjet fortsat bare så pænt.

Vi har ligeledes været rigtig glade for deres babytøj. Babytøjet ligger umiddelbart til den lidt lille side i størrelsen, og vi vil derfor anbefale, at man går en størrelse op, hvis man har en lidt større baby; men babytøjet har været så blødt og lækkert, og kvaliteten har her også været helt i top.

Vores datter har elsket sit tøj fra Copenhagen Colors, og vi kan kun anbefale alle, at man prøver tøjet derfra - og I bør gå ind og tjekke deres nye fine forårskollektion ud på hjemmesiden! :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen er afsluttet.

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce