Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Hemmingsen Kids klatrestativ

Dato: 6. februar 2023

Hemmingsen Kids er stedet, hvor bæredygtighed og sikkerhed altid er i højsæde. Du finder smukke børnemøbler og aktivitetlegetøj, som dit barn kan trygt kan bruge og lege med.

Hemmingsen Kids producerer møbler og aktivitetslegetøj, der giver masser af leg og læring. Deres klatrestativ Anthon er designet til det nysgerrige barn. Det styrker dit barns motoriske udvikling, giver masser af bevægelsesfrihed, og det giver dit barn underholdning i timevis - på en sikker måde - så du kan bruge tiden på andre ting. Det er Hemmingsen Kids egen Nina Liv Olesen, der har designet det sjove og æstetiske klatrestativ, der kan bruges til børn i alderen 6 måneder til 4 år.

Der er især 5 fordele ved Anthon klatrestativ:
1. Mototisk udfordrende: Træner styrke, balance og giver bevægelse
2. Udvikler evnen til problemløsning
3. Træner øje-hånd-koordination
4. Lægger op til selvstændig leg
5. Giver mor eller far en pause

Alle produkter fra Hemmingsen Kids er økologiske, bæredygtige og fri for kemikalier. Kvaliteten går hele vejen rundt - det gælder materialerne, designet og i de allermindste detaljer. Og som Hemmingsen Kids siger: "Hvad end det er vores populære Martin læringstårn eller det smarte Anthon klatrestativ, som du forelsker dig i, kan du med et produkt fra Hemmingsen Kids implementere endnu mere kvalitetstid, leg og læring i din og din families hverdag - god fornøjelse!".

Hvorfor har vi valgt klatrestativet fra Hemmingsen Kids

Jeg faldt tilfældigt over Hemmingsen Kids' hjemmeside, og jeg blev med det samme helt vild med ideen om et klatrestativ herhjemme til vores datter.

Vores datter er 2;3 år og har gennem de seneste måneder fået meget mere gå-på-mod ift. lidt vildere ting såsom store rutsjebaner, vandrutsjebanerne i svømmehallen og legepladsernes klatrestativer. Da jeg derfor pludselig så, at man kunne få et lille indendørs klatrestativ til brug derhjemme, var jeg helt solgt!

Førstehåndsindtrykket

Da vi modtager klatrestativet, lægger jeg med det samme mærke til de flotte pastelfarver! Anthon klatrestativet kommer i 3 forskellige farver - hvid, natur og multifarvet. Vores datter elsker farver, så vi var ikke i tvivl om, at vores datter ville elske det multi-farvede klatrestativ. Og vores datter synes, at farverne er SÅ fine, og hun elsker at bestemme, hvilke farver hun vil klatre op på. De farvede pinde bliver dermed en sjov del af legen, som både træner vores datters opmærksomhed og farvegenkendelse, udover at hun får trænet balancen og koordinationsevnerne!

Klatrestativet var forholdsvis nemt at bygge, da vi først fandt ud af, hvordan det skulle bygges. Skal vi komme med et forslag, vil det være en manual, der beskriver de enkelte skridt mere udførligt, evt. med lidt flere billeder og tekst :)

Vi synes, det er super fedt, at man kan tage rutsjebanen af og på. Mens morfar hjalp med at bygge klatrestativet, kunne vi bruge rutsjebane-delen på sofaen. Vores datter var så spændt, da klatrestativet skulle bygges, så dette hjalp på vores hendes tålmodighed - og så syntes hun bare, det var super sjovt, at sofaen også pludselig blev til en rutsjebane. Dernæst gjorde det hende komfortabel med rutsjebanen, og dermed mere klar til at bruge rutsjebanen med klatrestativet, da det var bygget færdigt!

Så snart klatrestativet var bygget, kunne vores datter ikke vente med at bruge det! De første par gange havde hun brug for vores hjælp, men efter et par gange var hun allerede komfortabel i selv at kravle op og holde balancen.

Vores datter har brugt klatrestativet hver dag, og hun bliver bedre og bedre til at holde balancen og koordinere sine ben. Vores datter har allerede SÅ meget glæde af klatrestativet, og vi glæder os til at fortsætte med at bruge det!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 10. MARTS 2023

Vores datter har nu brugt klatrestativet fra Hemmingsens Kids i en måneds tid, og vores datter er fuldstændig vild med det!

Klatrestativet er blevet vores datters nyeste yndlingslegetøj og yndlingsbeskæftigelse. Hun klatrer på det morgen, middag og aften - hver dag og hele tiden! Hun kan slet ikke få nok :)

De første par gange, vores datter brugte klatrestativet, var vi ved siden af, men der gik kun ganske få dage, så havde hun fået masser af mod, og hun turde kravle op og ned helt alene. Hun elsker både at kravle op af "trappestigen" og op af "klatrebanen", og så nyder hun også, at hun kan bruge stativet som rutsjebane.

Vores datter har nogle gange stadig lidt svært ved at svinge benet over toppen, når hun skal rutsje ned, men vi kan mærke en KÆMPE forbedring fra de første gange, hvor hun brugte klatrestativet, og til nu. Vores datter får virkelig øvet sin balance og sin koordineringssans! Og hun mestrer nu selv at svinge benet over 9 ud af 10 gange :) Det er en mega fed følelse at se sin datter prøve sine egne grænser af og opleve succes efter succes. Vores datter er tydeligt glad og stolt af sig selv, når hun formår at kravle op og svinge benet rundt - og det er bare så skønt at kunne dele hendes glæde.

Vi er super glade for, at vi har valgt det multifarvede klatrestativ. Vores datter laver tit en leg ud af de forskellig farvede klatretrin, fx. at hun skal springe den blå farve over eller kun må træde på den orange og grønne. De mange farver tilføjer dermed en masse ekstra leg! :)

Udover at lære at holde balancen og øve koordineringsevnen, er der så meget andet læring i at bruge klatrestativet for vores datter. Vores datter fandt fx. hurtigt ud af, at det var nemmere at bruge klatrestativet, hvis man tog sokkerne af, og hun har også fundet ud af, at hun ikke kun kan kravle op ad en stige, men også ned igen.

Da jeg spørger min datter, hvad hendes yndlingsting er ved det nye klatrestativ, svarer hun “at rutsje ned! Juhhhuuu!”. Vi er sikker på, at vi får mange flere timers skøn leg med dette klatrestativ, og vi glæder os til fortsat at blive ved med at bruge det herhjemme :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 6. MAJ 2023

Vores datter har nu brugt klatrestativet fra Hemmingsens Kids i 3 måneders tid, og vi er fortsat super glade for det!

Vores datter har brugt klatrestativet hver dag, siden hun fik det - nogle dage bliver det til mange ture og flere timers leg, mens det andre dage er en enkelt rutsjetur eller to. Vores datter kan slet ikke få nok, og hun elsker virkelig at have fået sit eget klatrestativ inde i stuen - hun viser det også stolt frem, hver gang vi får gæster.

Vores datter er blevet lidt af en vildbasse på klatrestativet. I starten ville hun gerne have at vi så på, gav hende en hånd eller stod ved siden af. Nu klarer hun det helt selv uden problemer, og hun vil faktisk slet ikke have hjælp. Vores datter klatrer derfor også gerne op på det, mens vi ikke lige er i rummet. Vi har derfor heller ikke kunnet undgå, at hun en enkelt gang er faldet ned, men det var heldigvis ikke voldsomt, og hun var hurtigt glad igen. Klatrestativet er heldigvis ikke særligt højt, og vi tænker derfor, at det nok også er begrænset, hvor meget børn kan komme til skade, når de gerne vil forsøge sig på egen hånd:)

Med klatrestativet fra Hemmingsens kids er der plads til masser af leg, udfordringer og motorisk træning! Vi er super glade for vores klatrestativ og kan kun anbefale det til andre.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Opdatering følger…

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce