Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Norma Denmark - økologisk børnetøj

Dato: 21. august 2022

Norma Denmark er dansk designet børnetøj med finurlige prints og detaljer.
Kvinden bag Norma Denmark hedder Lone Bach, hun er mor til Norma, som meldte sin ankomst til denne verden 3 måneder for tidligt - og for Lone blev det derfor ekstra vigtigt at skabe et univers med kun det bedste til det for tidligt fødte barn.

Alle Norma Denmarks produkter er produceret med kærlighed og omtanke - her i Danmark. Der produceres kun max. 100 stk. af hvert produkt, og der er derfor hele tiden unikke varer i shoppen.

Normas håndstrikkede øko-tex linje i 100% mælkefiber er specielt udviklet til for tidligt fødte børn. Det ultrabløde mælkegarn er skånsomt og plejende for den sarte fine hud.
Alle børn har dog glæde af Norma Denmarks produkter, som produceres i str. 38-152.

Har du lyst til at prøve Norma Denmarks tøj til en ekstra fordelagtig pris? Lige nu kan du få 20% rabat ved at indtaste koden NETSUND20 - god fornøjelse :)

Følgende anmeldelser er lavet af Celine og Graham, der i november 2020 blev forældre til en datter.

Hvorfor har vi valgt Norma Denmark

Jeg faldt tilfældigt over Norma Denmarks hjemmeside, og blev med det samme vild med deres fine design! Norma Denmark laver tøj i skønne mønstre og flotte, lækre farver, lige i vores stil. Tøjet er lavet til at være praktisk og passe ind i en hverdag med vuggestue/børnehavetid. Tøjet er lavet til at kunne blive leget i, og det er derfor perfekt til vores datter på snart 2 år.

Vi er super glade for at have fået lov til at anmelde et par dele fra Norma Denmarks tøjkollektion, og vi glæder os til at modtage tøjet!

Førstehåndsindtrykket

Vi har modtaget et skønt matchende sæt i farven ”purple stripes”. Sættes består af en langærmet stribet bluse (Billie Tee L/S stripes) med matchende stribede leggings (Elvin leggings stripes). Vi har derudover modtaget en skøn langærmet kjole ”Laura kjole L/S stripes” i farven ”sky blue stripes”. Farverne er sindssygt flotte og passer lige til vores datter – farverne er kraftige, men ikke på en prangende måde – det er bare så elegant og stilfuldt.

Tøjet er blødt og lækkert, og er lavet af høj kvalitet. Stoffet er kraftigt og virker derfor til at kunne holde til masser af leg og slid. Stoffet har dernæst et rigtig godt stræk, hvilket vi tænker er rigtig godt. Det giver plads til, at vores datter vokser, og sikrer, at vi kan bruge det over en længere periode.

Vi har fået at vide, at Laura kjolen og Billie/Elvin sættet er noget af det bedst-sælgende hos Norma Denmark. Det forstår vi godt! Førstehåndsindtrykket er i hvert fald virkelig godt, og vi glæder os til at prøve tøjet.

Norma Denmarks størrelser dækker over 2 størrelser. Vores datter er i de fleste mærker for nyligt gået over til str. 92. Vi har modtaget str. 86/92, og tøjet ser perfekt ud i størrelsen – stadig med plads til at vokse i.

Da vejret fortsat er meget varmt og sommerligt, må vi desværre vente lidt endnu med at bruge tøjet, men hvis vi kender den danske sommer, så varer det ikke længe, før vores datter kan få sit nye tøj på, og det glæder vi os rigtig meget til! :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 26. SEPTEMBER 2022

Vi har nu brugt tøjet fra Norma Denmark i en måneds tid, og vi er SÅ glade for tøjet!

Både kjolen og det stribede bluse-leggins-sæt er lavet i den lækreste, bløde kvalitet. Det virker SÅ blødt og lækkert for vores datter at have på. Dernæst er tøjet lavet i et super lækkert stræk, hvilket betyder, at tøjet har en rigtig god pasform, og samtidig er det nemt for vores datter selv at tage tøjet af og på. Grundet tøjets stræk er der stadig masser af plads til at vokse, og vi tænker derfor, at vores datter vil kunne passe tøjet det meste af vinteren!

Vi har vasket tøjet 4-5 gange nu, og det er stadig ligeså blødt og lækkert i kvalitet og farve, som da det var helt nyt. Tøjet bliver ikke krøllet i forbindelse med vask, og det krymper ikke. Pletter er også kommet af uden problemer, trods de hvide striber!

Vi er blevet helt forelsket i Norma Danmarks valg af farver. Tøjet er lavet i de flotteste farver, og vi elsker simpelthen de farvede striber til vores datter - de lilla striber på bluse-leggins-sættet og de lyseblå griber på kjolen passer bare SÅ godt til vores datter! Og vi har mødt flere, der har kommenteret på dette, når vores datter har haft tøjet på:)

Både kjolen og bluse-leggins-sættet er praktisk og passer perfekt ind i en hverdag i vuggestuen, hvor der skal være plads til leg og bevægelse. Stoffet er lavet af god og også lidt tykkere kvalitet, og det kan derfor holde til masser af sjov og bevægelse.

Vi vil klart anbefale, at man tager et smut forbi Norma Danmarks hjemmeside, og ser farverne og kvaliteten i virkeligheden - man bliver ikke skuffet! Vi tænker, at man med fordel kan have flere sæt i forskellige farver og striber, så man kan matche tøjdelene på kryds og tværs. Vi har i hvert fald nogle julegaver i tankerne:)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 24. NOVEMBER 2022

Vi har nu brugt tøjet fra Norma Denmark i 3 måneder, og vi er fortsat super glade for tøjet!

Vores datter er især blevet super glad for det lilla-stribede sæt. Vores datter er nu kommet i selvstændighedsalderen, og hun vil meget gerne selv vælge det tøj, hun skal have på om morgenen - og det lilla-stribede sæt er her blevet et hyppigt favoritvalg!

Selvom tøjet efterhånden er blevet vasket mange gange, er tøjet stadig super blødt og lækkert. Farverne er ej heller falmet, og stoffet er ikke blevet nubret. Tøjet ser således stadig stort set ud som nyt! Der er derfor ingen tvivl om, at tøjet fra Norma Denmark er lavet i rigtig god kvalitet. Tøjet er lavet til at blive brugt af børn - det holder til masser af leg, snavs og pletter :)

På grund af det gode stræk passer tøjet stadig rigtig godt, og vi tænker derfor, at vores datter stadig vil kunne bruge tøjet de næste måneder frem. Tøjet holder også vores datter godt varm i disse kolde vintermåneder.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 21. FEBRUAR 2023

Vi har nu brugt det skønne tøj fra Norma Denmark i ca. 6 mdr., og vores datter kan overraskende stadig passe tøjet! På grund af tøjets gode stræk har der været masser af plads til at vokse. Bukserne er naturligt begyndt at blive lidt korte i længden, men der er stadig rigtig god ærmelængde i både blusen og kjolen.

På trods af utallige vaske, er tøjet stadig blødt og flot! Farverne er på ingen måde falmet, og tøjet er heller ikke blevet slidt, snusket eller forvasket at se på. Tøjet virker rigtig slidstærkt - trods masser af leg i vuggestuen, ses der ingen slid eller huller :)

Vores datter er vild med Norma Denmarks farver! Hun fortæller tit, at hun gerne vil have de “lilla striber” på, og hun vælger også tit “kjole med blå striber”. Vi er helt vilde med tøjet fra Norma Denmark - de flotte farver, men også den bløde, lækre kvalitet. Vi ville elske at tilføje nogle flere dele til forårsgarderoben!

Vi kan varmt anbefale, at man selv prøver noget af det lækre tøj fra Norma Denmark, så man kan mærke den lækre og bløde kvalitet! :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Har du lyst til at prøve Norma Denmarks tøj til en ekstra fordelagtig pris? Lige nu kan du få 20% rabat ved at indtaste koden NETSUND20 - god fornøjelse :)

OPDATERET ANMELDELSE 6. MAJ 2023

Vi har nu brugt tøjet fra Norma Denmark i lidt under 9 måneder. Vejret er ved at blive varmere, lillepigen er vokset, bukserne er ved at blive lidt korte i længden - og det er derfor blevet tid til sidste anmeldelse.

Vi har været super glade for tøjet fra Norma Denmark. Norma Denmark laver tøj i lækker kvalitet og flotte farver. Tøjet er blødt, lækkert at have på, og så har det masser af stræk, så det kan bruges igennem længere tid. Kvaliteten er i top, og vi har ikke oplevet nogen form for huller eller slitage af tøjet gennem de næste 9 måneders brug. Tøjet opleves ikke som “nubret” eller forvasket, på trods af at være brugt og vasket utallige gange. Farverne på tøjet er også stadig rigtig flotte og fremstår næsten som nye.

Vores datter kan stadig passe kjolen, og vi vil derfor fortsætte med at bruge denne på de lidt koldere sommerdage :) Vi kan varmt anbefale tøjet fra Norma Denmark.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen er afsluttet…

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce