Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Yggdrasil Studios baby- og børnetøj

Dato: 8. august 2022

Yggdrasil Studios er ejet og drevet af 3 søstre. De ønsker at minimere forbruget af tekstiler og skabe tøj i en kvalitet, der sikrer, at det enkelte produkt har lang levetid - så det kan bruges af flere børn i familien - eller kan bruges af flere familier. Derfor anbefaler Yggdrasil Studios også, at man sender sine brugte Yggdrasil produkter retur, så søger de for, at produkterne kommer videre og får nyt liv i en ny familie.

Alle Yggdrasil Studios' produkter er GOTS og OEKO-TEX® Standard 100 certificeret. Alle metervarer er strikket på et dansk strikkeri i Ikast, og deres danskejede systue ligger i Ukraine. Det er vigtigt for Yggdrasil Studios at producere varer indenfor Europa. De tager også ansvar for miljøet og og forsøger at fragte deres tøj og produkter mindst muligt.

Deres økologiske bomuld har oprindelse fra Tyrkiet. Garnet bliver spundet i Tyrkiet og Tyskland. Deres økologiske uld, kommer fra Australien og New Zealand. Garnet bliver spundet i Europa med EU-oprindelse, Italien og Tyskland. Ulden er certificeret i henhold til Five freedoms, som sikrer at dyrevelfærden overholdes. Derudover er ulden mulesing fri. Ansvarlig behandling af dyr er et krav.

Følgende anmeldelser er lavet af Celine og Graham, der i november 2020 blev forældre til en datter.

Hvorfor har vi valgt Yggdrasil Studios

Vi faldt tilfældigt over Yggdrasil Studios og blev med det samme vilde med tøjet. Vi elsker uldtøj herhjemme og leder derfor altid efter nyt uldtøj til vores pige. Yggdrasil Studios laver lækkert uldtøj i merinould i fine unisex farver. Udvalget er ikke bredt, men der er lige det, som man ofte har brug for til sin baby eller tumling - bodyer med og uden ærmer, leggins og heldragter.

Tøjet er lavet af tøj kvalitet og med et ansvar for miljøet. Yggdrasil Studios producerer deres tøj lokalt, de går ikke ind for overproduktion, og de har lavet et pre-owned univers, hvor man kan sende sit brugte tøj tilbage, når ens barn ikke længere kan bruge det. At Yggdrasil Studios går ind for at lave bæredygtigt tøj af høj kvalitet, som kan bruges i lang tid, tiltaler os meget.

Udover uldtøj laver Yggdrasil Studios lækkert bomuldstøj, bl.a. søde bomuldskjoler, bløde bomuldsbukser, bomuldsstrik og sweat-sæts.

Vi glæder os meget til at modtage noget af det fine tøj!

Førstehåndsindtrykket

Tøjet ankommer i en bioplast pose, og tøjet er pakket ind papir, som er 100% genbrugspapir. I posen er der et brev, hvor der står, at vi med vores ordre har plantet et træ i Etiopien. På brevet står tilmed GPS-koordinaterne, så vi kan se præcis, hvor træet er plantet. For hver ordre, der bestilles på Yggdrasil Studios, plantes der et træ. Vi synes, det er et dejligt initiativ og et skridt på vejen til at reducere CO2 udledning og et modspil til tøjindustriens store overproduktion:)

Vi har været så heldige at modtage en uldbody uden ærmer, en uldbody i lange ærmer og et par matchene uldleggins i farven beige melange. Uldtøjet er super lækkert og i en rigtig god kvalitet. Uldtøjet kradser på ingen måde, det føles bare dejligt blødt - ligesom uld skal gøre! Uldtøjet er ikke tykt, og det virker derfor dejlig let og luftigt for vores pige at have på. Vi kan rigtig godt lide, når uldtøj ikke bliver for tykt, da det er vores erfaring, at uldens temperaturregulerende egenskaber fungerer bedre, jo tyndere ulden er. Farven ”beige melange” passer perfekt til både drenge og piger.

Vi har derudover modtaget et fint, gult sweat-sæt bestående af et par sweatbukser og en sweatshirt med lange ærmer. Den gule farve er super fin, sommerlig og feminin! Jeg blev meget overrasket over, hvor let i kvaliteten sweat-sættet egentligt er. Tøjet er på ingen måde tykt, som normale sweats, og det føles dejlig blødt og let at have på. Vi tænker, at sweatsættet er perfekt til lazy-Sundays eller praktiske dage i vuggestuen/børnehaven.

Vi glæder os til at gå i gang med at bruge tøjet! Indtil videre er vi meget imponerede over kvaliteten og blødheden af tøjet :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 9. SEPTEMBER 2022

Vores datter har nu brugt tøjet fra Yggdrasil Studios i en månedstid, og vi er SÅ glade for tøjet! Tøjet er i den lækreste, bløde kvalitet. Tøjet i merinould føles super blødt og lækkert, og så har tøjet et godt stræk, så der er masser af plads til at vores datter kan bevæge sig og også vokse. Man kan tydeligt mærke, at tøjet er lavet af høj kvalitet, og at der er kælet for detaljerne – syningerne er lavet rigtig med fine trykknapper, og stoffet virker slidstærkt og holdbart.

Indtil videre har vi brugt merinould bodyen uden ærmer og de tilhørende leggings. Tøjet sidder super godt på vores datter og virker bare så dejlig blødt og behageligt. Det samme gør sweat-sættet, som vi også har brugt et par gange. Sweat-sættet er bare perfekt til lazy-Sundays og hygge morgener!

Vores datter bliver 2 år om et par måneder, og med str. 92 har hun stadig masser af plads i længden til at vokse i – både i bodyerne og i bukserne. Vi håber derfor, at hun kan bruge tøjet gennem det meste af vinteren.

Vi er super glade for tøjet fra Yggdrasil Studios og glæder os til fortsat at bruge tøjet!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Rabatkode: I hele september kan du få 40% rabat på Yggdrasil Studios webshop med koden sep40

OPDATERET ANMELDELSE 21. SEPTEMBER 2022

Desværre har Yggdrasil Studios meddelt, at de er nødt til at lukke deres virksomhed. De skriver:

"Efter rigtig mange overvejelser, har vi valgt at lukke vores virksomhed pr.1 oktober 2022.
Vi startede Yggdrasil Studios fordi vi ønskede at producer økologiske kvaliteter og et ønske om et cirkulært miljø hvor pre-owned skulle være det bærende koncept på sigt. Vi må erkende at vejen dertil er lang og motivation er det altafgørende for at skabe en succesforretning."

Vi har været super glade for tøjet fra Yggdrasil og er oprigtigt kede af, at endnu en virksomhed ser sig nødsaget til at lukke. Der er helt sikkert behov for at medtænke genbrug af tekstiler, og det er rigtigt ærgerligt, at jeres pre-owned univers ikke er slået igennem. Vi ønsker jer alt det bedste videre frem!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen er afsluttet

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce