Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Pandora Living Foldemadras og Kilemadras

Dato: 11. juni 2022

Pandora Living er en online forretning, der startede op i 2019 med en drøm om at give familier i Danmark et sted, hvor det er muligt at købe funktionelle møbler i højeste kvalitet. Alle produkter fremstilles i Europa, hvilket giver Pandora Living mulighed for at kunne ændre, forbedre og tilpasse produkterne efter kundernes behov og ønsker.

Pandora Living vægter miljø og bæredygtighed højt, derfor bliver alle produkter produceret med ØEKO-TEX Standard 100 certificerede materialer. Det betyder, at alle produkter er uden farlige kemikalier og dermed sikre for alle familiens medlemmer, store som små.

Hvorfor har vi valgt Pandora Living

Vi har længe ønsket os en foldemadras, som vores datter kan bruge til leg, hygge og tv-tid, og som kan bruges både som madras og mini-sofa, og dermed kan fungere både som børnesofa og gæstemadras. Pandora Living har en skøn 4-delt foldemadras, som tilbyder netop dette – sofa og madras i én. Den ene madras kan deles i to og kan dermed foldes op som ryglæn. Det er SÅ smart!

Pandora Living tilbyder mange forskellige typer af foldemadrasser. Udover den 4-delte madras, tilbyder de bl.a. en klassisk 3-delt foldemadras og en foldemadras som New-Yorker sofa. Dernæst har Pandora Living et hav af forskellige farve- og stof kombinationer, som gør, at man lige præcis kan vælge det stof og den farve, som passer til ens hjem.

Vi glæder os så meget til at modtage madrassen! Og er super glade for at vi kan få lov til at anmelde en af de lækre madrasser.

Førstehåndsindtrykket

Vi har været så heldige at få lov til at anmelde både en 4-delt foldemadras, en patenteret kilemadras og en skummadras.

Inden vi modtog foldemadrassen, fik vi tilsendt en stor stak stofprøver, så vi kunne vælge den farve, som passede bedst. Farverne ser anderledes ud i virkeligheden end på hjemmesiden, og der er dernæst meget stor forskel på de forskellige stoftyper – nogle er meget bløde og vævet meget fint, mens andre har mere struktur og vævet mere groft - det er muligt at bestille stofprøver via hjemmesiden, og vi vil anbefale alle at gøre dette, før I vælger stof og farve :)

Vi synes, det var super svært at vælge den rette farve, og det tog os lang tid at vælge. Vi endte med at vælge farve Solid 83 (lysegrå), og da foldemadrassen ankom, var vi bare SÅ glade for vores valg! Det er bare den FLOTTESTE farve, og stoffet er så pænt og dejligt at røre ved. Farven passer super godt til vores sofa, og vil derfor passe perfekt ind i vores stue. Madrassen er super flot, og vi glæder os rigtig meget til at få den på plads.

Vi har dernæst modtaget en lækker kilemadras, som man kan lægge under barnets skummadras for at hæve sengegærdet. Vi synes, den er super smart, og tænker, at vi vil få den brugt meget, når vores datter er syg og vågner pga. af ondt i ørene eller forkølelse – det kan forhåbentlig bidrage til lidt bedre søvn på de hårde nætter! Kilen er opdelt i 3 dele, og man kan derfor fjerne en eller flere dele, hvis man ønsker at ændre på højden.

Vi glæder os til at flytte ind i vores nye hjem, og få den flotte foldemadras op i stuen :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 20. JULI 2022

Vi har nu haft vores fine foldemadras fra Pandora Living i en måned, og vi har været SÅ glade for den!

Foldemadrassen passer perfekt til vores sofa i farven og højden, og den har derfor fået en fin plads ved siden af vores sofa. Det ligner en lille mini-sofa ved siden af vores egen sofa, og det passer bare perfekt ind i vores stue.

Vores datter ELSKER sin foldemadras og kalder den konsekvent for ”MIN sofa”. Hun ved, at det er hendes, og det er derfor blevet det nye yndlingssted til leg, sang, højtlæsning af bøger mm.

Foldemadrassen er virkelig komfortabel og lavet i lækre, gode materialer. Stoffet er blødt og dejligt, og madrassen er på en gang både fast og blød. Foldemadrassen fungerer perfekt som mini-sofa med den øverste madras, som kan foldes i 2-dele – ryglænet er behageligt, og både voksne og børn kan side i lang tid og læse bøger der.

Vi glæder os til at fortsætte med at bruge foldemadrassen!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 9. SEPTEMBER 2022

4delt-foldemadras

Vi har nu brugt vores skønne foldemadras fra Pandora Living i 3 måneder, og vi er SÅ glade for den! Vi kan slet ikke forestille os, hvis vi ikke havde vores lille sofa-foldemadras stående til vores pige i stuen, og den har bare været helt uundværlig lige siden, vi flyttede ind i vores nye hus.

Vores datter elsker sin foldemadras, og hun bruger den flere gange om dagen. Foldemadrassen er blevet en fast læsekrog i stuen, og vores datter elsker at sidde der og lege. Foldemadrassen kan som sofa let bruges af små som store - man sidder godt, blødt og komfortabelt, og sidestykket er stort nok til, at man kan side på den som voksen.

Vores datter elsker også at folde foldemadrassen ud og lægge sig oven på den midt på stuegulvet. Her kan hun ligge og hygge med sin dyne og lidt snacks eller frugt foran fjernsynet – det synes hun bare er skønt, og det er så hyggeligt!

Foldemadrassen har fået lidt pletter undervejs, men der er intet, som en våd klud og lidt sulfo ikke har kunne klare! Foldemadrassen ser derfor stadig ud som ny – selvom den er blevet brugt meget hver dag, så er stoffet slet ikke blevet slidt eller fnugget, og den har holdt sin facon rigtig godt. Vi er virkelig imponerede over den kvalitet, som foldemadrassen er lavet af!

Når vi har haft gæster på besøg, har foldemadrassen også været et stort hit! Det er bare et perfekt lille børnehjørne, hvor både børn og forældre automatisk sætter sig hen. Og mange kommenterer på, hvor fedt det er, og hvor pænt det er.

Kilemadras

Vi er også rigtig glade for vores kilemadras og tilhørende juniormadras. Vi har brugt kilemadrassen til vores datter nogle gange. Kilemadrassen er super smart, da man kan justere højden på madrassen ved blot at adskille madrassens dele, som er sat fast med velkro. Kilemadrassen har en god fasthed, og den tilføjer derfor blot højde til madrassen (og ikke blødhed som en normal pude), og den føles derfor sikker at anvende.

Vores datter sover meget uroligt, og hun vender og drejer sig konstant. Kilemadrassen er let at placere, den fungerer rigtig godt, er meget anvendelig og nem at bruge - men desværre så sover vores datter så uroligt, at hun ofte ender med at sove i fodenden af sengen, så hun har desværre ikke helt effekt af at kunne ligge med hovedet eleveret.

Vi forældre har personligt også være meget glade for både juniormadrassen og kilemadrassen. Når vi skal putte vores datter, ligger vi nemlig inde i hendes soveværelse på juniormadrassen og nogle gange med kilemadrassen, inden hun falder i søvn, og vi kan derfor fortælle at de begge er meget behagelige at ligge på ;) Når hun sover, er det også let at flytte madrasserne op og væk fra gulvet.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 19. DECEMBER 2022

4delt foldemadras

Vi har nu brugt vores 4delte foldemadras i ca. 6 mdr., og vi er fortsat super glade for den!

Vi ville virkelig ikke undvære vores foldemadras! Den bliver brugt næsten lige så meget som vores rigtige sofa, og den er bare SÅ skøn at have. Vores datter kan ofte godt lide at folde den ud på gulvet - dette kan hun nemt gøre alene, selvom hun kun lige er fyldt 2 år. Her ligger hun enten og ruller rundt på den og bruger den til vild leg - eller hun bruger den til hygge fx lur-tid, hulebygning, bjørnen sover, lidt tv-tid, højtlæsning mm. Der er faktisk ikke noget, vi ikke bruger madrassen til! :)

Foldemadrassen er også skøn at have, når man har gæster - både børn og voksne. Her kan foldemadrassen snildt bruges som en ekstra soveplads eller som et ekstra sted at sidde, hvis man er løbet tør for stole eller plads i sofaen.

Foldemadrassen er stadig super flot. Der er blevet spildt lidt forskelligt mad og drikke på den gennem det sidste halve år, men vi har snildt kunne få pletterne væk - nemt og uden problemer! Foldemadrassen er derfor stadig rigtig pæn i stoffet og i farven. Stoffet er på ingen måde nubret eller viser tegn på at være blevet brugt meget. Foldemadrassen er kun blevet en lille smule fladere i den sidde, hvor vi oftest sidder, men vi tænker at dette er ret forventligt, når noget bliver brugt så ofte.

Kilemadras

Kilemadrassen har været guld værd de seneste par måneder. Vinteren er over os, og det har betydet masser af snot og sygdom. Kilemadrassen har derfor været virkelig skøn at have! Vores datter har kunne sove meget bedre om natten, når hun har haft hovedet eleveret. At bruge kilemadrassen føles sikkert, og det har virkelig hjulpet vores datter, når hun har været sat godt til i næsen. Hun har kunne trække vejret meget bedre og har derfor sovet meget bedre - og søvn er jo i sær vigtigt, når man er syg :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 10. MARTS 2023

Vi har nu brugt den skønne foldemadras i 9 måneders tid, og vi er fortsat så glade for den!

Foldemadrassen er blevet en uundværlig del af vores stue - vi bruger den alle sammen hver dag og hele tiden. Den passer perfekt ind og er brugbar på utallige måder - den ene dag kan den være en hyggelig læsekrog, den næste dag perfekt til filmaften, eller den bruges, fordi der kommer venner og familie på besøg.

Vores datter elsker foldemadrassen og har fra dag ét udnævnt den til hendes helt egen sofa. “Kom og sid på min sofa”, siger hun, når hun gerne vil læse bøger :)

Foldemadrassen har været udsat for en del pletter og snavs efterhånden, men alle pletterne har været nemme at vaske af med en fugtig klud. Foldemadrassen ser derfor stadig super flot ud og næsten som ny. Den grå farve og det materiale, som stoffet er lavet af, er med til at sikre minimal slitage, og at madrassen holder sig så pæn. Vi er meget tilfredse, og kvaliteten skuffer bestemt ikke!

Vi er så glade for foldemadrassen og kan klart anbefale den til alle!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 4. JUNI 2023

Vi har nu brugt vores skønne foldemadras fra Pandora Living i ét år, og vi har været SÅ glade for den! Vi har sagt det før, men vores foldemadras er et af vores mest elskede møbler i stuen. Vi ville ikke kunne undvære vores foldemadras.

Vores datter bruger fortsat sin foldemadras hver dag - hun bruger den til at lege på med forskelligt legetøj, hun bruger den til at læse bøger (enten alene eller sammen med os), og så elsker hun at tumle rundt på den. Vores datter synes også, at det er rigtig hyggeligt at folde madrassen ud og se lidt fjernsyn med en skål frugt eller lidt fredagsslik. Det er ofte vores datter, der selv folder madrassen ud, så hun lettere kan ligge på den. I starten var den for tung til, at hun selv kunne gøre dette - men i en alder af 2,5 år er dette ikke længere et problem, og hun kan nemt både folde den ud og sammen igen.

Foldemadrassen er ret naturligt efter ét års brug begyndt at vise lidt brugsspor. Dér hvor madrassen oftest bliver siddet på, er den begyndt at have en fordybning og være lidt mindre fast. Stoffet er ligeledes blevet en smule nubret, der hvor vi oftest sidder, men det er ikke meget synligt. Udover dette er madrassen stadig super pæn - og alle pletter, der er dukket op med tiden, har været lette at fjerne med en lunken klud og lidt sulfo.

Kilemadrassen var super god at have, da vores datter var mindre. Vores datter er nu 2,5 år og bruger nu en hovedpude, når hun sover. Vi bruger derfor ikke kilemadrassen længere, men vi har været super glade for den - især i perioder, hvor vores datter har været syg, og derfor haft behov for at få hævet hovedet lidt. Hvis man har brug for at hæve hovedgærdet hos den lille, er en kilemadras som denne ideel at have!

Vi er super glade for vores foldemadras fra Pandora Living, og vi regner med at kunne bruge den i mange år fremadrettet.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 8. DECEMBER 2023

Vi har nu haft vores skønne sofa fra Pandora Living i 1½ år, og den bliver fortsat flittigt brugt.

Sofaen er de seneste mange måneder især blevet brugt flittigt til en masse tumleleg. Vores datter elsker at folde sofaen ud på gulvet til en madras og hoppe rundt på den, lave koldbøtter, rulle rundt og andet. Madrassen er rigtig tyk og lækker at ligge på - både for børn og voksne. Vi har derfor også kunne tumle med lillebror på 3 måneder på madrassen, hvor vi øver os på at rulle og lave flyvemaskiner i luften - dette synes han er skønt. Ligeledes kan lillebror og storesøster ligge sammen på madrassen og hygge.

Sofaen er stadig rigtig pæn. Da sofaen nu har været brugt i 1½ år, kan man begynde at se lidt slitage - den er blevet lidt blød og flad rundt i kanterne, og der er kommet lidt pletter, som er svære at få væk - dette er dog forventelig, da den bliver brugt ofte, og den er stadig pæn at have stående.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 16. MAJ 2024

Vi har nu brugt vores skønne foldemadras fra Pandora Living i snart 2 år, og vi er fortsat SÅ glade for den!

Foldemadrassen er de seneste måneder blevet brugt flittigt til masser af tumleleg med lillebror. Lillebror er nu 8 måneder, og den har fungeret SÅ godt til både mavetræning, da han var helt lille, rulletræning, da han blev lidt større, og nu til tumleleg sammen med storesøster. Jo større og ældre lillebror bliver, jo vildere vil legen kun blive - og her er foldemadrassen bare genial.

Storesøster på 3,5 år elsker den også stadig helt vildt meget, og hun beder os ofte om at folde den ud på gulvet, så hun kan hoppe rundt, lave koldbøtter mm.

Foldemadrassen har også nogle gange været vores redning midt om natten, når lillebror ikke har villet sove. Så har vi kunnet ligge og slappe lidt af på den, uden at forstyrre de andre om natten.

Foldesofaen bliver brugt stort set hver dag. Til trods for dette er den stadig meget, meget pæn. Der ses ingen næsten ingen slitage, huller eller anden form for slid. Stoffet er en smule nubret et par enkelte steder (der hvor vi har siddet mest), men ellers ses der ingen slid, og den står stadig flot i stuen. Da den naturligt bliver lidt beskidt, har vi brugt en tæpperensermaskine på den et par gange. Dette har fungeret super godt, og der ses derfor ingen pletter eller andet.

Foldemadrassen fra Pandora Living er lavet i højeste kvalitet. Det er fortsat en af vores yndlingsmøbler i stuen, og den har bidraget til timevis af leg. Vi synes, den er fuldstændig uundværlig, og vi kan kun anbefale den til alle andre børnefamilier!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Opdatering følger…

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce