Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Pandora Living Foldemadras og Kilemadras

Dato: 11. juni 2022

Pandora Living er en online forretning, der startede op i 2019 med en drøm om at give familier i Danmark et sted, hvor det er muligt at købe funktionelle møbler i højeste kvalitet. Alle produkter fremstilles i Europa, hvilket giver Pandora Living mulighed for at kunne ændre, forbedre og tilpasse produkterne efter kundernes behov og ønsker.

Pandora Living vægter miljø og bæredygtighed højt, derfor bliver alle produkter produceret med ØEKO-TEX Standard 100 certificerede materialer. Det betyder, at alle produkter er uden farlige kemikalier og dermed sikre for alle familiens medlemmer, store som små.

Hvorfor har vi valgt Pandora Living

Vi har længe ønsket os en foldemadras, som vores datter kan bruge til leg, hygge og tv-tid, og som kan bruges både som madras og mini-sofa, og dermed kan fungere både som børnesofa og gæstemadras. Pandora Living har en skøn 4-delt foldemadras, som tilbyder netop dette – sofa og madras i én. Den ene madras kan deles i to og kan dermed foldes op som ryglæn. Det er SÅ smart!

Pandora Living tilbyder mange forskellige typer af foldemadrasser. Udover den 4-delte madras, tilbyder de bl.a. en klassisk 3-delt foldemadras og en foldemadras som New-Yorker sofa. Dernæst har Pandora Living et hav af forskellige farve- og stof kombinationer, som gør, at man lige præcis kan vælge det stof og den farve, som passer til ens hjem.

Vi glæder os så meget til at modtage madrassen! Og er super glade for at vi kan få lov til at anmelde en af de lækre madrasser.

Førstehåndsindtrykket

Vi har været så heldige at få lov til at anmelde både en 4-delt foldemadras, en patenteret kilemadras og en skummadras.

Inden vi modtog foldemadrassen, fik vi tilsendt en stor stak stofprøver, så vi kunne vælge den farve, som passede bedst. Farverne ser anderledes ud i virkeligheden end på hjemmesiden, og der er dernæst meget stor forskel på de forskellige stoftyper – nogle er meget bløde og vævet meget fint, mens andre har mere struktur og vævet mere groft - det er muligt at bestille stofprøver via hjemmesiden, og vi vil anbefale alle at gøre dette, før I vælger stof og farve :)

Vi synes, det var super svært at vælge den rette farve, og det tog os lang tid at vælge. Vi endte med at vælge farve Solid 83 (lysegrå), og da foldemadrassen ankom, var vi bare SÅ glade for vores valg! Det er bare den FLOTTESTE farve, og stoffet er så pænt og dejligt at røre ved. Farven passer super godt til vores sofa, og vil derfor passe perfekt ind i vores stue. Madrassen er super flot, og vi glæder os rigtig meget til at få den på plads.

Vi har dernæst modtaget en lækker kilemadras, som man kan lægge under barnets skummadras for at hæve sengegærdet. Vi synes, den er super smart, og tænker, at vi vil få den brugt meget, når vores datter er syg og vågner pga. af ondt i ørene eller forkølelse – det kan forhåbentlig bidrage til lidt bedre søvn på de hårde nætter! Kilen er opdelt i 3 dele, og man kan derfor fjerne en eller flere dele, hvis man ønsker at ændre på højden.

Vi glæder os til at flytte ind i vores nye hjem, og få den flotte foldemadras op i stuen :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 20. JULI 2022

Vi har nu haft vores fine foldemadras fra Pandora Living i en måned, og vi har været SÅ glade for den!

Foldemadrassen passer perfekt til vores sofa i farven og højden, og den har derfor fået en fin plads ved siden af vores sofa. Det ligner en lille mini-sofa ved siden af vores egen sofa, og det passer bare perfekt ind i vores stue.

Vores datter ELSKER sin foldemadras og kalder den konsekvent for ”MIN sofa”. Hun ved, at det er hendes, og det er derfor blevet det nye yndlingssted til leg, sang, højtlæsning af bøger mm.

Foldemadrassen er virkelig komfortabel og lavet i lækre, gode materialer. Stoffet er blødt og dejligt, og madrassen er på en gang både fast og blød. Foldemadrassen fungerer perfekt som mini-sofa med den øverste madras, som kan foldes i 2-dele – ryglænet er behageligt, og både voksne og børn kan side i lang tid og læse bøger der.

Vi glæder os til at fortsætte med at bruge foldemadrassen!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 9. SEPTEMBER 2022

4delt-foldemadras

Vi har nu brugt vores skønne foldemadras fra Pandora Living i 3 måneder, og vi er SÅ glade for den! Vi kan slet ikke forestille os, hvis vi ikke havde vores lille sofa-foldemadras stående til vores pige i stuen, og den har bare været helt uundværlig lige siden, vi flyttede ind i vores nye hus.

Vores datter elsker sin foldemadras, og hun bruger den flere gange om dagen. Foldemadrassen er blevet en fast læsekrog i stuen, og vores datter elsker at sidde der og lege. Foldemadrassen kan som sofa let bruges af små som store - man sidder godt, blødt og komfortabelt, og sidestykket er stort nok til, at man kan side på den som voksen.

Vores datter elsker også at folde foldemadrassen ud og lægge sig oven på den midt på stuegulvet. Her kan hun ligge og hygge med sin dyne og lidt snacks eller frugt foran fjernsynet – det synes hun bare er skønt, og det er så hyggeligt!

Foldemadrassen har fået lidt pletter undervejs, men der er intet, som en våd klud og lidt sulfo ikke har kunne klare! Foldemadrassen ser derfor stadig ud som ny – selvom den er blevet brugt meget hver dag, så er stoffet slet ikke blevet slidt eller fnugget, og den har holdt sin facon rigtig godt. Vi er virkelig imponerede over den kvalitet, som foldemadrassen er lavet af!

Når vi har haft gæster på besøg, har foldemadrassen også været et stort hit! Det er bare et perfekt lille børnehjørne, hvor både børn og forældre automatisk sætter sig hen. Og mange kommenterer på, hvor fedt det er, og hvor pænt det er.

Kilemadras

Vi er også rigtig glade for vores kilemadras og tilhørende juniormadras. Vi har brugt kilemadrassen til vores datter nogle gange. Kilemadrassen er super smart, da man kan justere højden på madrassen ved blot at adskille madrassens dele, som er sat fast med velkro. Kilemadrassen har en god fasthed, og den tilføjer derfor blot højde til madrassen (og ikke blødhed som en normal pude), og den føles derfor sikker at anvende.

Vores datter sover meget uroligt, og hun vender og drejer sig konstant. Kilemadrassen er let at placere, den fungerer rigtig godt, er meget anvendelig og nem at bruge - men desværre så sover vores datter så uroligt, at hun ofte ender med at sove i fodenden af sengen, så hun har desværre ikke helt effekt af at kunne ligge med hovedet eleveret.

Vi forældre har personligt også være meget glade for både juniormadrassen og kilemadrassen. Når vi skal putte vores datter, ligger vi nemlig inde i hendes soveværelse på juniormadrassen og nogle gange med kilemadrassen, inden hun falder i søvn, og vi kan derfor fortælle at de begge er meget behagelige at ligge på ;) Når hun sover, er det også let at flytte madrasserne op og væk fra gulvet.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Opdatering følger…

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce