Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Pyk Copenhagen sommersandal 2022

Dato: 21. maj 2022

Pyk Copenhagen er et dansk skomærke, stiftet af Jessica Polland og Ulrik Schultz, som gerne vil tænke børnesko på en ny måde. De går aktivt imod skospild og producerer kun de sko, der bestilles, og springer fordyrende mellemled over.

Hvis du gerne vil have sko med et personligt twist, så giver Pyk Copenhagen dig og dit barn mulighed for selv at designe jeres sko. I kan frit lege med udtryk, farver og materialer. Du kan også få dit barns navn præget på skoen. Alle sko håndlaves af bæredygtige materialer, de produceres i Portugal, og sendes direkte til dig inden for ca. 10 hverdage.

Pyk Copenhagen har også introduceret et cirkel program, som gør det muligt at genanvende materialer fra sko. Derfor kan du returnere dine brugte børnesko og få en rabatkode på 150 kr., som du kan bruge i Pyk Copenhagen shoppen. De tager imod børnesko fra alle mærker, lige meget hvor slidte de er.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, der i november 2020 blev forældre til en lille pige.

Hvorfor har vi valgt Pyk Copenhagen sommersandal

Vi har tidligere anmeldt både sko og støvler fra Pyk Copenhagen, og vi er meget imponerede over den kvalitet, som skoene er lavet af - uanset om der er tale om indendørs- eller udendørs sko. Skoene sidder rigtig godt på vores datters fødder, og vi er derfor rigtigt glade for, at vi nu har fået lov til at anmelde et par Pyk Copenhagen sommersandaler.

Førstehåndsindtrykket

Pyk CPH har lavet så mange fine sandaler denne sæson, og det var derfor rigtig svært at vælge ét par. Vi endte med at vælge ”Sille” i Cognac farve. Skoene er lavet i 100% bionedbrydeligt læder, og de er bare SÅ flotte med et lækkert krydsdesign. Der er bare noget særligt over brune lædersandaler, og vores datter skulle derfor have sådan et par!

Da vi modtager skoene, kan man med det samme mærke, at dette er sko af høj kvalitet. Skoene er super flotte i farven, sålen er tyk og lækker naturgummi, læderet er blødt og behageligt. Velkrospændet kan tages helt ud, hvilket gør det nemt at få sandalerne af og på. En smart lille detalje er, at læderet er ”klippet over” på hver side af skoen. Man har her sat et elastikbånd på bagsiden af læderet, hvilket giver læderet en super god smidighed og stræk. Det gør det samtidig muligt at tilpasse skoene, hvis man fx har en lidt højere vrist.

Vores datter elsker allerede skoene og har haft lyst til at have dem på, lige siden de kom med posten. Pasformen på skoene er super god, og de sidder bare super godt på vores datters fødder. Som altid er vi super imponerede over Pyk CPH’s sko! :)

Pssst. Der er lige nu tilbud på sandalerne. Pyk CPH kører lige nu med 50% på deres sommerkollektion. Tilbuddet gælder til og med den 30/5 2022, så tag et kik forbi deres hjemmeside og få super lækre sko. Men du skal være hurtig, før de bliver udsolgt.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 29. JUNI 2022

Vi har nu brugt de skønne sandaler fra Pyk Copenhagen i en måneds tid, og vi er så glade for dem! Sandalerne sidder så godt på vores datters fødder. Den indbyggede elastik gør det let for vores datter selv at tage skoene af og på, og så giver elastikken både plads til at vokse i og plads til en lidt højere vrist.

Sandalerne er blevet brugt flittigt hver dag og er derfor blevet udsat for både sand og vand. Da sandalerne er lavet af læder, afgiver de lidt brun farve, når de bliver våde, men så snart sandalerne tørrer igen, ser de rigtige fine ud og har ikke tydeligt mistet farve.

Sandalerne virker meget behagelige for vores datter at have på, de sidder godt om foden og hælen, og velcro-lukningen gør, at de er nemme og praktiske at tage af og på. Som altid er vi virkelig glade og imponerede over kvaliteten af Pyk CPH, og man får her nogle virkelig lækre sommersandaler, som vi klart kan anbefale!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 26. JULI 2022

Vi har været super glade for skoene fra Pyk Copenhagen. Skoene er i absolut top-kvalitet, og de sidder virkelig godt på vores datters fod.

Desværre er Pyk Copenhagen pr. 8 juli lukket som virksomhed. Det er rigtig trist, for der er ingen tvivl om at udover, at skoene var i topkvalitet, så var hele ønsket om at re-tænke salg og produktion meget vigtigt - og er det stadig. Der er i fremtiden brug for, at sko- og modebranchen tænker på en måde, hvor der produceres mindre, og hvor genbrug af materialer vægtes højt.

Vi ønsker Jessica og Ulrik alt det bedste videre frem!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen er afsluttet…

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce