Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af GRO Company baby- og børnetøj

Dato: 24. marts 2022

GRO Company siger "lad os tage os af kvaliteten af deres tøj, så du kan fokusere på at bruge kvalitetstid sammen med dine børn!".

Børn betyder alt for GRO Company, og den verden vores børn vokser op i og deres fremtid afhænger af de valg, vi alle tager i dag. Derfor vælger GRO Company konsekvent bæredygtig produktion og den højeste kvalitet af stoffer, så deres tidløse tøj kan videregives igen og igen og igen.

Det er en lidenskab i livet for GRO Company at lave smukt og tidløst børnetøj, der fjerner stress, når den lille skal klædes på, giver komfortabel pasform og giver dig mulighed for at sammensætte et perfekt outfit, uanset hvad dagen bringer. For GRO Company er det vigtigt at have glade familier. Der er meget kaos i verden, så det fredfyldte liv, som du skaber i dit hjem, skal være et sikkert tilflugtssted for dit barn at sætte farten ned og slappe af. Derfor er GROs inspiration og farvevalg hentet i naturen.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, der i november 2020 blev forældre til en lille pige:)

Hvorfor har vi valgt GRO?

Vi har altid været vilde med GRO og deres fine mønstre, farve og designs. Tøjet er super sødt og er altid lavet i mønstre passende til årstiden. Tøjet er dernæst lavet i ”skandinavisk” stil, som passer perfekt til vores lille datter.

GRO går op i, at tøjet produceres på bæredygtigt vis, og at tøjet er lavet i ordentlig kvalitet, så det kan holde til at blive brugt om og om igen. Dette tiltaler os rigtig meget, og vi glæder os derfor til at anmelde deres nye sommerkollektion! :)

Førstehåndsindtryk

Vi har været så heldige at få lov til at anmelde nogle dele af GROs nye sommerkollektion. Vi har modtaget en skøn sommerkjole i hvide og blå striber (2152 Merle Volume Baby Dress w. Short Sleeve) samt et body-leggings sæt med Aronia blomst mønster (2111 Sol Body og 2104 Malak Leggings).

Tøjet er slet ikke til at stå for! Den blåstribede sommerkjole er SÅ sød, og så virker den dejlig blød og luftig - perfekt til sommermånederne. Body-leggings sættet har det fineste blomstermønster, og så er tøjet virkelig BLØDT og behageligt. Stoffet, som body-leggings sættet er lavet af, virker til at have et rigtig fint stræk samt lavet af god, holdbar kvalitet. Kvaliteten er til den lidt tyndere side, hvilket passer perfekt her til foråret og sommeren.

Vores datter bruger lige nu tøj i str. 86/18-24 mdr. (hun er 16 mdr. og vejer 13 kg). Kjolen og bodyen vi har modtaget er str. 2 år, mens leggingsne er str. 86. Vi tænker derfor, at der går lidt tid endnu, før at vores pige kan bruge alt tøjet, og før vores næste anmeldelse derfor kommer. Vi vil dog starte med at bruge leggingsne med det samme! :)

Vi glæder os rigtig meget til at bruge tøjet.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 23. APRIL 2022

Vi har nu brugt tøjet fra GRO i en måneds tid, og vi har været super glade for tøjet!

Vi har virkelig været glade for den skønne sommerkjole i hvide og blå striber! Den er bare så skøn og sidder så godt på vores datter. Vores datter bruger lige nu str. 86, og selvom kjolen er str. 2 år, passer den helt perfekt. Den virker på ingen måde stor, men der er stadig plads til at vokse i den, da kjolen er luftig og ikke sidder tæt. Vi tænker derfor, at vores datter vil kunne bruge den både her til foråret og sommeren igennem, uden problemer – måske endda helt frem til efteråret. Vi er SÅ glade for kjolen og synes den passer perfekt ind i en feminin garderobe til både de mindste og de lidt større piger :)

Kjolen er derudover lavet i et super lækkert materiale, og vi har allerede vasket kjolen flere gange. Kjolen har endnu ikke mistet farve eller facon efter vask, og bedst af alt bliver den ikke krøllet efter vask, hvilket er et stort plus! :) Vi har vasket den på uldprogram på 30 grader.

Vi er også helt vilde med tøjsættet med Aronia mønster. Tøjet er bare super blødt. Størrelser er selvfølgelig super individuelle, så vi kan kun tale ud fra vores erfaring… Vi havde regnet med, at vi kunne bruge leggingsne med Aronia mønster med det samme, da de er str. 86, men efter at have prøvet bukserne på, synes vi snarere at benlængden mere passer til omk. 2 år. Det er selvfølgelig meget individuelt, hvordan tøjet passer, og nogle gange er tøjet lidt mere langt eller lidt mere kort i ben og ærmelængde til ét barn og ikke til et andet barn. Det er derfor kun vores oplevelse. Men tøjet er virkelig lækkert, så vi glæder os til at bruge Aronia sættet senere hen på sommeren!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 29. JUNI 2022

Vi har nu brugt tøjet fra GRO i 3 mdr., og vi har været super glade for det! Tøjet er perfekt til de varme dage – både body-leggings sættet og kjolen – det er luftigt, åndbart og lækkert for vores pige at have på.

Både kjolen og body-leggings sættet har efterhånden været brugt mange gange. Tøjet ser dog stadig ud som nyt. Tøjet har holdt super godt vask efter vask, der ses ingen slid, tøjet bliver ikke krøllet, og farven og mønstrene er på ingen måde blevet udvasket.

Vi er super glade for tøjet fra GRO, og synes at det passer perfekt her til sommeren!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 26. JULI 2022

Vi har nu brugt tøjet fra GRO i ca. 4 mdr., og vi har været så heldige at modtage lidt mere lækkert tøj fra GRO, denne gang fra MA22-kollektionen. Vi har modtaget en sød mini sommerhat str. 1-3 år, en lyserød body-sommerdragt og et skønt matchende sæt i mønsteret Ginger Root bestående af en kortærmet body med tilhørende leggings.

Alt tøjet passer vores datter rigtig godt. Vores datter er nu 20 mdr. og bruger str. 92. Tøjet vi har modtaget er i str. 92, og det passer således perfekt til vores datter. Leggingsne har stadig plads til at vokse i længden, men de sidder rigtig godt på hende og passer perfekt omkring mave og ben. Dette samme gør bodien og den fine sommerdragt.

Dagene har været ret kolde her på det sidste, men sommerdragten ser rigtig sød ud med et par strømpebukser inden under. Vi er vilde med mønsteret på leggings-onesie sættet. Det er SÅ sødt og sommerligt med fine gule blomster på en creme-hvid baggrund. Sættet klæder vores datter virkelig godt.

Vi er generelt vilde med de matchende leggings-onesie sæts fra GRO. GRO laver de fineste mønstre, og tøjet er bare så blødt og lækkert. Tøjet forbliver blødt vask efter vask. Man får hos GRO noget tøj i lækker kvalitet, og som holder!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 21. AUGUST 2022

Vi har nu brugt tøjdelene fra den nye sommerkollektion i en månedstid, og vi har været super glade for tøjet.

Vi er især vilde med leggings-onesie sættet i Ginger Root mønster. Tøjet har et virkelig godt stræk, hvilket betyder, at det bare sidder perfekt på vores datters krop! Strækket gør det nemt at få tøjet af og på, og det gør det muligt for vores datter at passe tøjet over længere tid. Bukserne er stadig lige til den lange side, men benene kan nemt bukkes op. Og så klæder det blomstrede Ginger Root mønster/farver hende bare virkelig godt :)

Ligeledes har vi været virkelig vilde med leggings-onesie sættet i Aronia mønstret. Det er så sødt og feminint, og strækket i tøjet er bare helt uundværligt. Vi kan kun sende vores varmeste anbefalinger til GRO’s leggings og bodyer! :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 26. SEPTEMBER 2022

Vi har nu brugt tøjet fra GRO i godt et halvt år, og vi er fortsat super glade for tøjet!

Vores datter har gennem sommeren brugt den fine sommerhat, romperen og onesie-leggins-sættet med korte ærmer. Vi har været så glade for tøjet - uanset hvor mange vaske tøjet har været igennem, så forbliver det lækkert og blødt, og farverne falmer ikke. Tøjet ser derfor stadig nyt ud, til trods for at være brugt rigtig mange gange sommeren igennem.

Vores datter kan stadig passe det meste af tøjet, men da efteråret nu er kommet, og sommertøjet er for koldt, selv med en ekstra trøje, har vi pakket det væk. Derfor bliver dette sidste anmeldelse.

Kvalitet er gennemgående, når det kommer til GRO´s tøj. Tøjet er lavet i god kvalitet, som holder vask efter vask, og som er strækbart og derfor kan bruges i lang tid. GRO laver tøj til både drenge og piger. Det tøj, vi har anmeldt, har været meget sødt og feminint - perfekt til vores lille prinsesse. Vi har været vilde med de fine blomstermønstre, og at man kan bruge delene som sæt eller matche på kryds og tværs med andet tøj.

Det bliver bestemt ikke sidste gang, at vi har GRO liggende i vores datters garderobe. Vi sender vores varmeste anbefalinger:)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen er afsluttet

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce