Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Minimalisma Spring/Summer kollektion 2022

Dato: 24. marts 2022

Minimalisma er nordisk luksus lavet med kærlighed og naturlige materialer. Minimalismas grundlægger fortæller, at hun voksede op på et lille vulkansk øhav i det nordlige Atlanterhav, hvor naturen var en del af opvæksten, og hvor hendes mor strikkede både kjoler og trøjer. Da hun selv blev mor spirede lysten til at lave skandinavisk design med de fineste og blødeste kvaliteter, og det blev Minimalisma.

Minimalisma bruger silke, da silke er isolerende, åndbar og har en naturlig reguleringsevne som sikrer, at baby kan opretholde en ideel kropstemperatur. Der bruges kun 100% certificeret økologisk bomuld i deres kollektion til børn op til 12 år. Deres uldkollektion er lavet af 100% naturlig merinould, der som silken er temperaturregulerende og strækbar til aktive babyer og børn. Og så har de deres babyalpaka, hvor ulden er fra den første klipning af alpacaerne, fri for lanolin og uden beskyttelseshår, så den er superblød og ideel til babyer og børn.

Som noget nyt lancerer Minimalisma nu GOTS certificeret økologisk bomuld og deres nye NEA™ kvalitet, der er specielt udviklet til børn med neurodermatitis. Serien er skabt fordi Minimalisma ønsker at imødekomme baby- og børn med særligt følsom hud. Det er et naturligt, økologisk og antibakterielt alternativ til traditionelle stoffer, en kvalitet som typisk bruges i terapeutiske omgivelser for at hjælpe med at lindre ubehag forårsaget af hudlidelser.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, der i november 2020 blev forældre til en lille pige.

ANMELDELSE AF DEN NYE SOMMERKOLLEKTION 2022

Vi har tidligere været så heldige at kunne anmelde en del af Minimalismas baby- og børnetøj, og har nu også fået tilbudt at anmelde deres nye spring/summer kollektion 2022, hvilket vi er meget glade for:)

Vi har modtaget et lækkert sæt af Minimalismas nye GOTS certificerede økologiske bomuld, herunder et par leggings i en fin, mat lyserød farve og en kortærmet body i en let grønlig nuance – nogle lækre sommerfarver. Begge dele er lavet i SUPER blød rib-kvalitet og passer til den yderst lækre Minimalisma-kvalitet, vi kender fra alle de tidligere kollektioner.

Bodyen og leggingsne matcher super fint i farven med hinanden og kan derfor bruges sammen, men kan også snildt matches på kryds og tværs med alle de andre ting, vi har i garderoben. Sættet bliver perfekt til sommeren – det virker åndbart, blødt og perfekt til varme dage. Begge dele er i str. 2 år, og da vores datter pt. bruger str. 86 eller 18-24 mdr. er tøjet stadig lidt stort i længden, så vi kommer til at vente lidt endnu med at anmelde disse dele.

Vi har også modtaget et sæt af Minimalisma nye NEA™ serie for sensitiv hud, herunder et sæt bestående af en langærmet body og leggings i en fin sand/off-white farve. NEA™ serien er udviklet til børn med neurodermatitis, og består af forskellige off-white tøjdele lavet i jersey-strik. Stoffet er lavet af 98% økologisk bomuld og 2% sølvbelagt fiber, som er med til at berolige huden. Tøjet er virkelig blødt og lækkert, og passer perfekt nu til foråret, da tøjet er lidt tykkere i kvaliteten sammenlignet med de to sommerdele, vi har modtaget. Jeg synes, at tøjet i sin kvalitet/blødhed minder lidt om et mix af blød uld og bomuld.

Da vi må vente på sommeren lidt endnu, vil vi starte med at anmelde NEA™ tøjsættet. NEA™ tøjsættet er i str. 18-24 mdr. og passer derfor perfekt til vores pige, som er 16 mdr. og 13 kg. Ærmerne er lidt lange til vores datter, men de kan nemt bukkes op, og længden på leggingsne passer perfekt og stadig med lidt plads til at vokse.

Vi glæder os til at bruge tøjet.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 23. APRIL 2022

Vi har nu brugt det nye tøj fra Minimalisma i en måneds tid, og vi er som altid super glade for det!

Vores datter har brugt den nye NEA™ serie. Tøjet er super blødt og lækkert. Det har en rigtig ”loungesæt” eller ”hyggetøj” agtig-følelse over sig. Tøjet er i en lidt tykkere kvalitet, men det er ikke fordi, stoffet som sådan er ”tykt” – det virker dejlig blødt og luftigt, og rart at have på, især hvis man har mere sart hud. Vi tænker, at tøjet derfor både egner sig til at blive brugt de lidt køligere sommerdage og til efterår/vinter.

Sættet er i str. 18-24 mdr. Størrelser er selvfølgelig meget individuelle, men vi synes sættet er lidt til den store side i ærme- og benlængde, hvis man sammenligner med Minimalismas ribkvaliteter i samme størrelse. Det giver derfor masser af plads til at vokse.

Vi glæder os til at bruge de andre dele fra Minimalismas nye kollektion, når vi kommer tættere på sommeren.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 29. JUNI 2022

Vi har nu brugt tøjet fra Minimalisma i ca. 3 mdr., og vi har – som altid - været super glade for det.

For os er Minimalisma bare det ultimative sommertøj! Vi elsker deres sommervarer og på de varme dage, er det bare det tøj, der fungerer allerbedst! Vi vil derfor gerne slå et stort slag for Minimalismas silke-bomulds varer, såsom deres bodyer uden ærmer eller bodyer med korte ærmer. Alle varerne i silke-bomuld er super bløde og lækre, de er tynde og silken gør tøjet åndbart. Dette betyder, at vores pige sagtens kan have tøjet på - på de varme sommerdage – og dermed blive beskyttet mod solen uden at overophede :)

Blødheden og kvaliteten af Minimalismas silke-bomulds tøj holder vask efter vask. Vi har aldrig oplevet, at silke-bomulds tøjet er blevet slidt, gået i stykker eller har mistet dets blødhed efter vask. Dernæst er det meste af tøjet lavet i lækker rib-kvalitet og kan derfor bruges over længere tid, da det kan strækkes. For os er det derfor alle pengene værd, da man virkelig får et stykke kvalitetstøj, som kan bruges i lang tid og nemt gemmes til næste barn eller sælges videre.

Vejret har den seneste uge været rigtig varmt, og vi har derfor nydt rigtig godt af Minimalismas GOTS certificerede økologiske bomulds sæt bestående af en kortærmet body og et par leggings. Sættes minder meget om det silke-bomuldstøj, vi kender, da det er i rib-kvalitet og har samme blødhed. Tøjet er en lille smule tykkere end silke-bomuldstøjet, men det er bestemt ikke tykt, og det passer derfor rigtig fint til sommeren. Vi har været super glade for tøjet og kan kun anbefale Minimalismas tøj til de varme sommerdage!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 26. SEPTEMBER 2022

Vi har nu brugt tøjet fra Minimalisma i et halvt års tid. Da efteråret er ankommet, har vi nu pakket sommertøjet væk, og vi tænker derfor, at det er tid til sidste anmeldelse, selvom vores datter faktisk stadig kan passe noget af tøjet.

Hvis man har læst vores tidligere anmeldelser, er det ikke nogen hemmelighed, at vi er superglade for tøjet fra Minimalisma. Vores datters garderobe boomer med Minimalisma - ikke kun fordi vi anmelder tøjet, men fordi vi ofte tilkøber ekstra bluser, bodies og bukser, da vi er så vilde med tøjet.

Minimalismas tøj er, hvis man spørger os, et særligt must-have i sommervarmen. Tøjet er så let, luftigt og blødt, at det er det eneste tøj, som vores datter har kunne holde ud at have på, når det var varmt. Minimalisma laver også lækre vinteritems, så som uldbodies og uldleggins i merinould - disse er også uundværlige.

Minimalismas tøj holder vask efter vask. Tøjet mister ikke farve, krymper ikke eller bliver krøllet. Tøjet bliver heller ikke beskadiget eller får huller. Til trods for at tøjet har været vasket utallige gange, er det stadig lige så blødt, som da vi fik tøjet første gang.

Minimalismas tøj kan godt være til den lidt lille side størrelsesmæssigt, men hvis man køber en størrelse større, end man normalt bruger, er det vores oplevelse, at man kan bruge tøjet i rigtig lang tid!

For os er Minimalismas tøj alle pengene værd. Tøjet er lavet af højeste kvalitet, det holder vask efter vask og kan bruges over lang tid. Størstedelen af det tøj, vi har fra Minimalisma er stadig så fint i kvaliteten, at vi sagtens kan gemme det, og bruge det til vi måske får barn nummer 2, eller man vil kunne sælge det videre, hvis man ønsker dette i stedet.

Vi sender vores varmeste anbefalinger herfra.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen er afsluttet

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce