Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Monsieur Mini Spring/Summer 2022

Dato: 24. marts 2022

Monsieur Mini er en dansk virksomhed, der blev lanceret i 2014 af Rie, som elsker at designe - og gerne gør det igen og igen, sæson efter sæson. Monsieur Mini er til både drenge og piger i alderen 0-8 år. Inspirationen får Rie via sin søn, og fordi hun elsker søde print, stof i god kvalitet og bæredygtighed.

Alle Monsieur Minis styles er lavet af ØEKO-tex certificeret stof, fordi det er vigtigt for Rie, at vores børn bærer noget miljøvenligt.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, der i november 2020 blev forældre til en lille pige.

Anmeldelse af den nye sommerkollektion 2022

Vi har tidligere anmeldt Monsieur Mini baby- og børnetøj, som vi har været meget glade for, og nu har vi været så heldige også at få lov til at anmelde den nye sommerkollektion 2022 fra Monsieur Mini.

Vi er helt vilde med sommerkollektionens nye mønstre! Særligt er det nye Aop mønster – som er en blanding af forskellige motiver som slik, appelsiner og kiks - bare SÅ sødt og i den perfekte Monsieur Mini unisex-ånd – det passer helt perfekt til vores datter og er tilpas feminint.

Vi har modtaget de fineste sæt tøj. Vi har modtaget en t-shirt med ordet ”Miam!”, som betyder ”mums!” på fransk, hvilket vi er vilde med, da vores datter selvfølgelig er super mums :) Vi har dernæst modtaget forskellige dele med Aop mønsteret, herunder en t-shirt uden ærmer, et par leggings og et par shorts. Alle delene kan matches på kryds og tværs, og passer også perfekt i farven til ”Miam!” t-shirten. Alle delene er str. 1-2 år (bortset fra shortsene, som er 1-3 år). Vores datter er pt. 16 mdr. og 13 kg, og tøjet passer hende helt perfekt. Alle delene har stadig plads til at vokse i, og vi regner derfor med, at tøjet vil passe rigtig fint gennem sommeren.

Vi har dernæst modtaget to skønne kjoler, herunder ”spencer dresses” i to farver, hhv. i farven curry og i en creme/sand farve. Kjolerne er super skønne og er lavet i stil lidt ligesom overalls med seler/stropper som krydser på ryggen. Kjolerne vil både fungere perfekt nu til foråret, hvor vores datter kan have strømpebukser og en langærmet body indenunder – og fungere perfekt til sommer med bare ben og en t-shirt under. Kjolerne er fra en tidligere kollektion, men kan stadig købes inde på hjemmesiden. Kjolerne er også str. 1-2 år.

Alt tøjet er dejlig blødt og i en lækker bomuldskvalitet. Tøjet i Aop mønstret er lavet i en tyndere bomuldskvalitet, som vi tænker, er ideelt til sommeren, mens kjolerne er lavet i et mere tykt stofmateriale, som også gør kjolerne ideelle at bruge om vinteren.

Vi er allerede helt vilde med tøjet og glæder os til at bruge det!

Kærlig hilsen
Celine og Graham

OPDATERET ANMELDELSE 23. APRIL 2022

Vi har nu brugt den nye kollektion fra Monsieur Mini i en måneds tid, og vi har været super glade for tøjet!

Vores absolutte favorit er de to nye spencerkjoler! Nøj, hvor er de bare søde til vores datter!! Vi er helt vilde med selerne, der krydser på ryggen, og at kjolen er lavet som en blanding mellem et par smækbukser og en nederdel – de er altså bare så fede og ligner slet ikke noget, vores datter har haft tidligere. Kjolerne sidder bare SÅ fint på vores datter. Kjolerne er lige nu lidt på den store side, da jeg tror, de bevidst er lavet lidt ”oversized”, og der er derfor plads til at vokse, hvilket bare er fedt – så kan hun også bruge dem til sommer.

Kjolerne er ideelle både til både sommer, efterår og vinter. Lige nu har hun en tyndere langærmet body inden under og strømpebukser, men jeg tænker, at hun til sommer snildt kan have en kortærmet body på inden under og bare ben – med mindre at det selvfølgelig er 30 grader, og hun løber rundt i ble :)

Selerne på kjolerne er super smarte, da de er syet sammen på ryggen. Foran sidder de fast med to knapper, så man kan åbne for selerne. Vores datter synes, det er rigtig sjovt at åbne knapper for tiden, så det er selvfølgelig ikke det mest praktiske, at hun selv kan åbne dem, men det er meget sjovt og passer jo også til kjolens funktion :)

Vi har også været super glade for den nye sommerkollektion. Vi har allerede brugt Aop sættet flere gange og Miam! T-shirten er et stort hit herhjemme. Tøjdelene kan matches på kryds og tværs, og man kan derfor lave mange forskellige tøjsæt ud af få dele, hvilket vi er vilde med. Tøjet passer vores datter super godt, og det går også rigtig fint i vask uden at mønstret, farverne eller stoffet føles slidt.

Vi glæder os til at fortsætte med at bruge tøjet!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 29. JUNI 2022

Vi har nu brugt tøjet fra Monsieur Mini i ca. 3 mdr.

Vi har været super glade for tøjet. Vejret har den seneste uge været rigtig varmt, og vi har derfor især nydt godt af shortsene og t-shirten fra Monsieur Mini.

Den nye forårs/sommerkollektion fra Monsieur Mini er lavet i et dejligt bomuldsmateriale, som er blødt og åndbart for vores datter at have på. Tøjet er super sødt og kan matches på kryds og tværs med vores øvrige tøj. Vi er derfor rigtig glade for tøjet. Vores datter er nu 19 mdr. og passer stadig str. 1-2 år fint. Vi tror dog, at hun vil være vokset ud af tøjet efter sommerferien.

Vi har vasket tøjet flere gange, og det kan man godt begynde at se på tøjet. Det giver dog et fint udtryk til tøjet, som passer til den stil, som tøjet er lavet i, så det betyder ikke noget, faktisk tværtimod :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 21. AUGUST 2022

Vi har nu brugt tøjet fra Monsieur Mini i næsten et halvt år, og vores datter er nu begyndt at vokse ud af tøjet. Det er derfor blevet tid til sidste anmeldelse.

Vores datter er et par måneder fra at fylde 2 år. Hun har indtil nu brugt størrelse 1-2 år hos Monsieur Mini, og hun har kunne passe denne størrelse i overraskende lang tid. Tøjet fra Monsieur Mini har holdt rigtig godt. Tøjet er lavet i god kvalitet, det holder vask efter vask, farverne forbliver de samme, og vi har ingen problemer haft med syninger, manglende knapper, huller eller andet.

Monsieur Mini laver lækkert uni-sex tøj, så det meste kan bruges af både drenge og piger. Vi har været virkelig glade for tøjet – særligt har vi været vilde med de fine spencer-kjoler, oversized sommershorts, og t-shirtsene med print.

Da tøjet har holdt rigtig godt og har minimal slitage, samtidig med at meget af tøjet kan bruges til både drenge og piger, er det ideelt for os at gemme tøjet, hvis vi engang skulle få nr. 2:)

Vi kan varmt anbefale, at man tager et smut forbi Monsieur Minis hjemmeside og prøver noget af deres lækre tøj!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen er afsluttet…

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce