Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Little Storm baby- og børnetøj

Dato: 8. februar 2022

Little Storm er en danskejet virksomhed, drevet af Stine og Julie, der har mange års erfaring inden for retail. De finder inspiration til deres designs i naturen og i vores omgivelser, og de producerer tøj til babyer og små børn med udgangspunktet, at børn fortjener det bedste. De har især 3 værdier:

- Barnet er i fokus. Børn har brug for tøj, der er nemt at tage på. Tøj, der føles godt, når man tumler rundt. Tøj, der lader børn være børn. De er begge mødre, og ved hvor vigtigt det er, så Little Storm er børnetøj, der er æstetisk, komfortabelt og uden dikkedarer og helt fri for kemi.

- Tøjet skal holde længe. Baby- og børnetøj skal kunne holde til mange ting og kunne holde i mange år. Derfor er Little Storm tøj i god kvalitet og tidløst design, så barnet kan bruge det igen og igen, og de opfordrer til at sende tøjet videre, så andre børn kan få glæde af det. Faktisk sælger de på deres hjemmeside Pre Loved tøj, som er kollektionsprøver eller varer, der er brugt før.

- Bæredygtighed på flere niveauer. Little Storm bruger en GOTS-certificeret leverandør. Tøjet er produceret i Tyrkiet, hvor produktionen overholder alle GOTS-standarder. Alt tøjet er lavet af økologisk bomuld, der er ikke brugt miljøskadelig sprøjtegifte i dyrkningen og tøjet er fri for kemikalier. Den økologiske bomuld gror og høstes i Tyrkiet, tæt på leverandøren, så transporten er så kort som muligt.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, hvis datter fyldte 1 år i november 2021.

Hvorfor har vi valgt Little Storm?

Jeg stødte tilfældigvis på Little Storm og blev med det samme vild med deres fine, afslappede og komfortable look. Little Storm laver lækre basisvarer af god kvalitet – det er lavet af økologisk bomuld, hvilket betyder, at der ikke bruges miljøskadelige sprøjtegifte, og tøjet er fri for skadelige kemikalier – hvilket tiltaler os rigtig meget – især når det kommer til det tøj, vi giver vores datter på.

Vi elsker søde kjoler til vores datter, men i en aktiv hverdag med vuggestue, så er det altså bare rigtig rart og praktisk at have noget lækkert basistøj, som er blødt, komfortabelt, og som vores datter nemt kan løbe rundt og lege i. Det ved jeg, at både vores datter og pædagogerne i vuggestuen sætter pris på! :) Jeg faldt derfor pladask for Little Storms lækre rib-tøj og fine valg af farver. Bare fordi det er basisvarer, behøver det bestemt ikke være kedeligt eller gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod!

Førstehåndsindtrykket

Vi har modtaget den fineste stak lækkert nyt tøj fra Little Storm! Da vi modtager pakken, lægger vi med det samme mærke til de fine douchede farver og den lækreste, bløde kvalitet.

Vi har modtaget simpelthen så meget forskelligt tøj, og vi føler os SÅ heldige! Vi har modtaget 3 par leggings – et par med rosa/hvide striber, et par med brune/hvide striber og et par i ren rosa, 3 langærmede bodies – én i brun, én i hvid og én med fine rosa/hvide striber, samt 2 par langærmede bluser - én i rosa og én med rosa/hvide striber. Alt tøjet er lavet i de samme farver og materialer, og kan derfor nemt matches på kryds og tværs. Det hele passer så fint sammen! Tøjet kan også nemt matches med alt det tøj, vi i forvejen har, og fungerer dermed perfekt som (ekstra-lækre!) basisvarer.

Vi er helt vilde med den lyserøde rosa-agtige farve. Den er virkelig fin og passer så fint til det andet tøj, vi har. Det har den helt rigtige lyserøde farve, hvis du spørger os! Den brune farve er også virkelig fin. Jeg ville nok beskrive den bedst som cappuccino farvet :) Den komplimenterer den lyserøde farve virkelig godt, og vi kan allerede forestille os alle de fine sæt, man kan lave på kryds og tværs! Den hvide farve er også virkelig lækker – den er ikke kridhvid, men heller ikke creme – den ligger et sted midt i mellem.

Tøjet er super blødt, og det hele er lavet i rib, så det har virkelig meget stræk! Det virker virkelig som noget tøj, vores datter nemt kan løbe rundt i og bevæge sig, og så virker det umiddelbart ret slidstærkt. Tøjet er lavet i en lidt tykkere kvalitet (uden at være decideret tykt), hvilket vi tænker er rigtig rart ift. ”Wear and tear” – tøjet bliver ALT for hurtigt slidt herhjemme :)

Vores datter er lige fyldt 15 mdr. og er netop rykket op i str. 86. Alt det tøj vi har modtaget er str. 86 (bortset fra de to langærmede bluser, som er str. 2 år), og det passer vores datter helt perfekt i størrelsen – også med plads til at vokse. Vi tænker, derfor at vores datter vil kunne bruge tøjet gennem længere tid. Vi er indtil videre meget imponerede, og vi glæder os rigtig meget til at begynde at bruge tøjet.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 16. MARTS 2022

Vi har nu brugt tøjet fra Little Storm i ca. 1 mdr., og vi har været SUPER glade for tøjet! Tøjet har et yderst lækkert stræk, som gør det dejligt nemt at give vores datter tøjet på. Bodyerne og de langærmede bluser er især lette at få over hovedet pga. det gode stræk. Hver morgen kan vores datter derfor nemt få tøj på, uden at hun bliver ked af tøj, der strammer over hovedet, hvilket er virkelig dejligt – både for hende og for os! Ingen sure miner om morgenen er altid et stort plus! :)

Alt tøjet er yderst praktisk og fungerer perfekt til vuggestuedagene, hvor det vigtigste er, at vores datter har noget tøj, som er komfortabelt, blødt og modstandsdygtigt overfor vejr og al slags leg. Tøjet fra Little Storm er lavet i et lidt tykkere materiale, hvilket betyder, at det holder rigtig godt – både ift. de utallige tøjvaske der er, men også til masser af leg, hvor vores datter kan klatre rundt og lege vildt, uden at knæene på bukserne bliver slidte. Dernæst tænker vi, at det gode stræk fra rib-kvaliteten betyder, at vores datter kan passe tøjet over længere tid, og at der er plads til at vokse. Selvom tøjet er blevet vasket mange gange i løbet af den sidste måned, har tøjet holdt sin blødhed, stræk og farve. Tøjet er derfor stadig lige så lækkert, som da vi fik det.

Alt tøjet, vi har fået, kan matches på kryds og tværs, og alle farverne komplimenterer hinanden super godt! Vi har modtaget 8 forskellige tøjdele, som vi kan lave måske 20 forskellige outfits med alt afhængigt af, hvilke dele vi matcher med hinanden. Vi synes, det er et kæmpe plus, at man med en mindre stak tøj, kan lave så mange forskellige kombinationer og dermed undgå at give det samme outfit på hele tiden. Dernæst kan alle tøjdelene nemt matches med det tøj, vi forvejen har – hvilket giver endnu flere muligheder for forskellige tøjsammensætninger. Vi er især vilde med alle de stribede tøjdele, som bare passer SÅ godt til den lille babykrop og alle dellerne.

Vores datter har haft tøjet fra Little Storm på de fleste dage om ugen, den seneste måned, da vi er enormt glade for tøjet. Vi kan klart anbefale tøjet til alle, der har vuggestuebørn, som ønsker noget praktisk og slidstærkt tøj, uden at gå på kompromis med kvalitet og stil. Vi glæder os til at fortsætte med at bruge tøjet, og vender tilbage med en ny opdatering om et par måneder.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 3. MAJ 2022

Vi har nu brugt tøjet fra Little Storm i 3 mdr., og vi er bare super glade for tøjet.

Tøjet holder imponerende godt. På trods af, at vi har vasket tøjet rigtig mange gange gennem de sidste 3 mdr., så er tøjet stadig rigtig pænt, og dejligt blødt. Dernæst er alle pletter altid kommet af tøjet uden problemer (vi vasker ved 30 grader). Selvom tøjet bliver brugt flittigt med masser af leg, er der ikke kommet noget slid på knæene, der er ingen huller i tøjet eller andet. Tøjet ser stadig meget nyt og lækkert ud!

Tøjet er rigtig slidstærkt, da det er lavet i en lille smule tykkere kvalitet, sammenlignet med noget at det tøj, som vi ellers har i garderoben, hvilket er rigtig rart. Dernæst er tøjet lavet i rib-kvalitet, hvilket bare giver tøjet et rigtig godt stræk. Det gør det let at tage tøjet af og på samtidig med, at det giver børn mulighed for at vokse i tøjet. Vi synes således, at man hos Little Storm får tøj af rigtig høj kvalitet, som kan holde over lang tid – og samtidig til en meget fordelagtig pris!

Tøjet fra Little Storm er både praktisk og af høj kvalitet. Tøjet fungerer perfekt til vuggestuedagene og til masser af leg. Hvis man som os har et vuggestuebarn, bør man gøre sig selv den tjeneste at gå ind på deres hjemmeside, og bestille en af deres bodyer – man fortryder det ikke!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 26. JULI 2022

Vi har brugt tøjet fra Little Storm lige under 6 mdr., og det er derfor nok ikke så overraskende, at vores datter nu er vokset ud af tøjet. Jeg lagde for nogle uger siden mærke til, at bukserne og ærmerne var begyndt at stumpe en del og sidde lidt stramt, men efter næsten et halvt års brug, må man også sige, at tøjet har holdt længe og godt!

Vi har været super glad for tøjet fra Little Storm. Tøjet er komfortabelt og blødt, praktisk og perfekt til vuggestue-dage, samt nemt at få af og på – særligt over hovedet pga. et godt rib-stræk.

Tøjet har holdt sin farve rigtig godt. Nogle af de bodies, som vi har brugt ekstra meget, er begyndt at falme lidt i farven, men efter mange måneders brug må vi sige, at dette er helt forventeligt. Det har været let at få pletter af tøjet på trods af, at flere af tøjdelene er lavet med hvide striber eller i en lys lyserød. Der ses heller ingen slid i syningerne og ingen huller.

Hvis man ønsker noget lækkert, komfortabelt og praktisk børnetøj, kan vi klart anbefale tøjet fra Little Storm. Tøjet holder vask efter vask, og man får i den grad noget lækkert tøj, som kan holde i lang tid for gode penge.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen af afsluttet…

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce