Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Pyk Copenhagen børnesko

Dato: 25. august 2021

Pyk Copenhagen er et dansk skomærke, stiftet af Jessica Polland og Ulrik Schultz, som mener, at det er tid til at tænke børnesko på en ny måde. De går aktivt imod skospild og producerer kun de sko, der bestilles, og springer fordyrende mellemled over.

Pyk Copenhagen giver børn og forældre mulighed for selv at designe deres sko, du kan frit lege med udtryk, farver og materialer, og du kan også få dit barns navn præget på skoen. Alle sko håndlaves af bæredygtige materialer, de produceres i Portugal, og sendes direkte til dig inden for 10 hverdage.

Pyk Copenhagen har også introduceret et cirkel program, som gør det muligt at genanvende materialer fra sko. Derfor kan du returnere dine brugte børnesko og få en rabatkode på 150 kr., som du kan bruge i Pyk Copenhagen shoppen. De tager imod børnesko fra alle mærker, lige meget hvor slidte de er.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, der i november 2020 blev forældre til en lille pige.

Hvorfor har vi valgt Pyk Copenhagen?

Jeg faldt oprindeligt over Pyk Copenhagen, hvor jeg så, at man kunne designe sine egne børnesko og derigennem kæmpe imod skospild, og jeg var med det samme hooked! Pyk Copenhagen går ind for at stoppe overproduktion og skospild, og dette tiltaler os rigtig meget. Man kan derudover sende sine brugte børnesko ind, og de vil her enten give dem til velgørenhed eller genbruge materialerne til ny skoproduktion. Vi er vilde med firmaer, der prøver at gøre en forskel for miljøet og forbrugskulturen, og vi måtte derfor selvfølgelig prøve deres sko!

Vores pige er nu 9,5 mdr., og hun kravler og står op overalt, og hun har derfor brug for et par lækre prewalkers, så hun kan stå lidt mere fast, når hun øver sig på at stå og gå. Vores lille pige skal også starte i vuggestue, og hun får derfor brug for sko til både indendørs og udendørs brug.

Førstehåndsindtrykket

Da vi modtager skoene, kommer de flot indpakket i en fin æske. Æsken er genanvendelig, da den kan foldes om, og vi har nu to fine lyserøde kasser til lillepigens ting (jubbiii til genbrug!). Skoene er pakket ind i silkepapir, og der er i den grad kælet for detaljen med fine informationskort, lille rabatkode til fremtidig brug, flotte pangfarver og illustrationer.

Vi har modtaget to super flotte par sko. Et par ”Lill” i farven rose splash og et par ”Ask” i farven misket rust. Lill skoene er i den flotteste lyserøde farve med de fineste gulddetaljer. De virker til at være i super lækker kvalitet med en god solid sål, som er perfekt til udendørs brug. Ask skoene er i den lækreste brun-orange farve, de er meget bøjelige og med en tyndere sål perfekt til indendørs brug. Begge type skosåler virker skridsikre og fleksible, og når vores pige har skoene på, står hun godt fast. Begge sko er indvendig foret med lyst læder, som virker blødt og lækkert at have på, og som er nemt at arbejde med, når hun skal have skoene på. Begge sko har også to nemme velcrolukninger, så man let kan justere pasformen og få skoene af og på.

Begge sko passer rigtig godt til vores datter. Da babyer/børn hurtigt vokser ud af skoene, er det godt med et voksetillæg på ca. 1cm, men på trods af dette voksetillæg, virker skoene på ingen måde for store. Skoene sidder bare rigtig godt på vores datters fod! Der er plads til at vokse i skoene, men hun rutsjer ikke rundt i dem, og de virker på ingen måde for store, når hun har dem på (hvilket jeg var lidt nervøs for de ville gøre, inden vi modtog skoene). Hælkapperne i begge sko virker til at give en rigtig god støtte og stabilitet, når vores datter har skoene på, og sammen med de skridsikre såler, står hun bare rigtig godt fast. Der er uden tvivl tale om sko af højeste kvalitet!

Vi er bare SÅ glade. Det her er vores datters allerførste sko, og det er altså bare noget helt særligt! :) Vores datter starter snart i vuggestue, og vi glæder os derfor rigtig meget til at begynde at bruge skoene. Vi er allerede begyndt at bruge dem lidt herhjemme, og vi er indtil videre super glade for dem! Der er i den grad tale om sko af højeste kvalitet, og vi er indtil videre meget imponerede.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 23. SEPTEMBER 2021

Vi har nu brugt skoene fra Pyk Copenhagen i en måned, og vi har bare været SÅ glade for dem!

Vores datter er startet i vuggestue, og her har de lækre Ask prewalkers/indesko og Lill udesko til legepladsen bare været helt uundværlige. Skoene er nemme at tilpasse, da de har velcro, som let kan strammes til eller løsnes om foden. Åbningen omkring foden er dejlig stor, når man løsner skoene lidt, og de er derfor super nemme at få både af og på. Begge par sko sidder rigtig godt omkring både foden og hælen, og det virker dejligt behageligt for vores pige at have dem på. De virker hverken til at stramme eller sidde for løst – og dette til trods for 1cm voksetillæg!

Vores datter har aldrig haft et par sko før nu, så hun skulle de første par dage lige vænne sig til at have noget på fødderne. Vi troede, at hun måske ville have svært ved at kravle med dem – fødderne bliver jo lidt længere og mindre ”bevægelige”, når man har sko på – men det har bare slet ikke været noget problem! Tværtimod. Ask skoenes såler har en rigtig fin fleksibilitet, og de er med til at give en rigtig fin stabilitet, så vores pige både kan kravle, stå op, gå lidt rundt (det øver hun sig på) og udforske, uden at hun falder på det lidt glatte gulv. Ask sålerne har også et rigtig godt ”grip”, og de egner sig bare perfekt som indendørssko!

Lill skoens sål har også et fint ”grip”. Sålen er lavet i et andet materiale end Ask skoens såler, og de er lidt tykkere, da der er tale om en udendørssko. Dette giver både lidt ekstra varme, så foden ikke er direkte i kontakt med jorden, og også lidt ekstra støtte ved udendørs terræn. Lill skoen har også en fastere hælkappe, sammenlignet med Ask skoene, hvilket ligeledes giver ekstra god støtte til udendørs brug. Da vores lille pige ikke kan gå endnu, sidder hun for det meste i sandkassen, hvis de er ude på legepladsen i vuggestuen. Derfor bliver Lill skoene pt. brugt mere til at holde hende varm og tør, mere end de bliver brugt som sko, hun kan ”gå i” – her bruges Ask skoene mere som en prewalker, da hun flittigt øver sig på at gå, når hun er indenfor. Dette betyder dog ikke, at det ene par erstatter det andet, eller at Ask skoene er bedre – de opfylder blot to forskellige formål, og jeg ville ikke undvære nogen af parrene! Vejret er også blevet koldere nu, og her er det bare så dejligt at have et par rigtige udendørs sko til Lillepigen, så vi sikrer os, at hun ikke bliver kold om fødderne.

Både Ask og Lill skoene er lavet i læder. Ask skoene har et lidt mere ”ruskindsagtigt” look, sammenlignet med Lill skoene, som er mere glatte i læderet. Jeg havde tænkt, at Ask skoene måske godt kunne blive lidt slidte at se på, sammenlignet med Lill skoene, pga. den lidt ”ruskindsagtige” kvalitet, men begge sko ser stadig helt ud som nye, og man kan næsten ikke se de har været brugt, selvom de har været i brug næsten hver dag i en måned nu!

Vi glæder os til at fortsætte med at bruge de super lækre sko fra Pyk Copenhagen!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 29. NOVEMBER 2021

Vores datter har nu brugt skoene fra Pyk Copenhagen i ca. 3 mdr.

Vores datter er meget stolt af sine sko, og hun viser dem stolt frem, hver gang vi henter og afleverer i vuggestuen. Når vi tager skoene hjem i weekenden, henter hun tit skoene og går rundt med dem i stuen – men ikke på fødderne - en på hver hånd! Det er så sødt. Hun er især vild med Lill skoenes glimmer.

Spidsen på Ask skoene, som er de sko, vores datter bruger indenfor, er naturligt blevet lidt slidte efter at have været brugt mange timer om dagen i 3 mdr. Vores datter kan nu gå, men størstedelen af tiden hvor hun har brugt skoene, har vores datter kravlet meget rundt med skoene på, og dette slider selvfølgelig helt naturligt på skoens spids. Udover skoenes spids er skoene super pæne og i rigtig god stand – velcroen fungerer, lige som den skal og virker helt som ny og skoens pasform har heller ikke ændret sig. Skoene er hverken blevet udvidet eller bløde af at blive brugt, hvilket betyder at skoene stadig sidder rigtig godt rundt om vores piges fødder og giver hende lige præcis den støtte, hun har brug for i en prewalker!

Skoene er ideelle som prewalkers. Vores datter har fra sine første forsøg på at gå været rigtig god til at gå med skoene på. De har gjort, at hun har stået bedre fast på foden, sålen har en god ru overflade, som gør, at hun har kunne stå godt fast. Vi er virkelig glade for skoene, og synes det er nogle rigtig gode indesko/pre-walkers! Det bliver spændende at se, hvor længe vores datter vil blive ved med at kunne passe dem.

Lill skoene, som vores datter har brugt som udendørssko, ser stadig næsten ud som nye! De har holdt helt utroligt godt, selvom de har været brugt i forskellig slags vejr og terræn. Skoene er virkelig lavet af et lækkert og holdbart materiale, og man kan mærke, at de er lavet af høj kvalitet. Ligesom med Ask skoene er Lill skoene hverken blevet udvidet eller bløde af at blive brugt, og skoene sidder derfor stadig rigtig godt på vores piges fødder. Sålen er ikke blevet slidt fortil på skoen, hvilket har overrasket os meget, da vores pige har kravlet rundt meget udenfor med dem. Velcroen på skoene er efterhånden blevet fyldt godt med jord og sand, men det er nemt at banke væk, og vi kan åbne og lukke velcroen helt uden problemer! Vores datter elsker virkelig de her sko – nok pga. glimmeren – og hun vil altid gerne have dem på.

Vi har indtil for et par uger siden brugt Lill skoene. Vores datter kan sådan set godt passe skoene stadigvæk, men da det er ved at være ret koldt, syntes vi det var tid til at skifte over til et par varme vintersko. Lill skoene er stadig så pæne, at man sagtens ville kunne sælge dem videre til en god pris, eller beholde dem hvis man nu skulle få barn nr. 2 en dag. Børnesko er dyre – især når man tænker på, hvor lidt tid de små kan passe skoene – så det er en rigtig rar følelse, at man kan købe et par sko af god kvalitet med god samvittighed og så kan skoene få et nyt liv bagefter. Det er både godt for pengepungen og sjælen :)

Vi været SÅ heldige at få lov til at anmelde et par af Pyk Copenhagens vinterstøvler! Vi har valgt endnu et par Lill sko – denne gang i støvle udgave ”Lill boot” i farven Gold Thunder. Støvlerne har et lidt marmoragtigt udtryk, og de er både cremefarvet og guldfarvet. De er sindssygt flotte, og vores datters øjne strålede, da vi åbnede pakken. Hun elsker glimmer og ting der skinner (hvem gør ikke det?!). Vi er så glade for, at det er lykkedes os at få et par af disse støvler!

Støvlen har et lækkert uldfoer, som virker dejligt varmt – foret er ikke super blødt, men det kradser heller ikke. Støvlerne virker behagelige, og vi tænker, at de vil kunne holde vores datters fødder varme gennem vinteren. Da støvlen er samme model som Lill skoen, vi har brugt i efteråret, er pasformen på sko og støvler den samme. Støvlerne sidder også rigtig godt på vores datters fod, og støvlen har også den helt perfekte højde til en lille en, som kun lige har lært at gå – støvlen er på den lave side ift. en mere klassisk støvle, og der er derfor plads omkring anklen til bedre at kunne bevæge sig, hvilket vi synes er et stort plus!

Vi er spændte på at se, hvor længe vores datter kan passe Ask skoene – indtil videre passer de stadig rigtig fint.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 23. FEBRUAR 2022

Vores datter har nu brugt sko fra Pyk Copenhagen i ca. 6 mdr., og vi har kun gode ting at sige om skoene!

Vi og vores datter har været super glade for vinterstøvlerne, ”Lill boot” i farven Gold Thunder, gennem de sidste kolde måneder! Vinterstøvlerne har holdt vores datters fødder dejligt varme, og vi har aldrig oplevet, at hendes fødder på nogen måde har virket kolde, når hun har været ude og efterfølgende kommer hjem. Vores datter har kunne gå selvstændigt og uden støtte i ca. 4 måneder, og hun går perfekt i støvlerne. De sidder super godt på hendes fødder og giver en god støtte – og den lidt tykkere sål med det ekstra fór har slet ikke været noget problem ift. balance.

Selvom vinterstøvlerne er blevet brugt i snevejr, regnvejr, sandkasse mm. ser skoene stort set ikke slidte ud! Vinterstøvlerne har holdt exceptionelt godt, og de ser stadig næsten ud som nye, hvilket vi er meget overraskede og imponerede over! Velkroen fungerer upåklageligt, og det fine guldmønster glimter stadig, som da de var nye. På trods af det lidt tykke fór, kan vores datter stadig fint passe støvlerne, og vi regner med, at hun kan passe dem vinteren ud. Vi er KÆMPE fans af de her vinterstøvler og kan kun anbefale dem til alle, som endnu ikke har prøvet dem! :)

Vores datter er først nu vokset ud af indeskoene (Ask). Vores datter har dermed kunne bruge de samme indesko fra november til slut februar måned, hvilket vi er meget imponerede over. Selvom indeskoene har været brugt hver dag i mange timer, er de ikke blevet yderligere slidt siden sidste opdatering. Skoene er stadig rigtig pæne, velkroen er intakt, og der er ikke nogen problemer med slitage af sålen eller limningen i skoen. Jeg har et par gange tørret skoene over med en opvredet klud pga. pletter fra mad i vuggestuen – dette har fungeret super godt og har ikke skadet skoene. Den ruskindsagtige overflade på skoene er næsten forsvundet, men de ser stadig super pæne ud i farven og er som sagt helt intakte!

Vi har været super glade for de her indesko, de har holdt super godt og LANGT, langt bedre end, hvad man ville forvente af et par sko, der bruges i vuggestue hver dag! Vi har derfor også valgt at købe et nyt par Ask indesko – denne gang i farven Rose Splash – så vores datter kan blive ved med at bruge de skønne sko fra Pyk Copenhagen :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 3. MAJ 2022

Da det er blevet forår, og vejret nu er blevet varmere, er vinterskoene blevet pakket væk for denne gang, og det er derfor blevet tid til sidste anmeldelse.

Vi har været SUPER glade for skoene fra Pyk Copenhagen. Vi er vildt imponerede over den kvalitet, som skoene er lavet af – uanset om der er tale om indendørs- eller udendørssko, sommersko eller vintersko, så leverer Pyk CPH en fantastisk kvalitet – skoene er bløde og behagelige, de er slidstærke og holder virkelig godt både i limningen, sålen og velkroen.

Vores datter har lært at gå i skoene fra Pyk CPH, og de har givet en fantastisk støtte til hendes fødder. Vi har siden sidste vinter testet 3 forskellige par sko fra PYK CPH, og der er ingen af skoene, som har skuffet.

Skoene fra Pyk CPH er i en fair prisklasse, særligt når man medtænker den gode kvalitet, man får. Holdbarheden er rigtig god. De holder virkelig godt til små børnefødder, der kravler omkring, op og ned og stort set ikke sidder stille, hverken inde eller ude.

Vi er bestemt ikke færdige med at bruge skoene fra Pyk CPH og vil uden tvivl selv investere i sko fra Pyk i fremtiden (hvilket vi allerede har gjort!). Vi kan kun sende vores varmeste anbefaling! :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen er afsluttet…

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce