Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Monsieur Mini baby- og børnetøj

Dato: 23. august 2021

Monsieur Mini er en dansk virksomhed, der blev lanceret i 2014 af Rie, som elsker at designe - og gerne gør det igen og igen, sæson efter sæson. Monsieur Mini er til både drenge og piger i alderen 0-8 år. Inspirationen får Rie via sin søn, og fordi hun elsker søde print, stof i god kvalitet og bæredygtighed.

Alle Monsieur Minis styles er lavet af ØEKO-tex certificeret stof, fordi det er vigtigt for Rie, at vores børn bærer noget miljøvenligt.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, der i november 2020 blev forældre til en lille pige.

Hvorfor har vi valgt tøj fra Monsieur Mini?

Monsieur Mini laver de flotteste franskinspirerede unisex mønstre, og hvis der er noget vi er vilde med, så er det unisex tøj til vores lille pige! Derudover er meget af tøjet fra Monsieur Mini baseret på varme brune nuancer og farver, hvilket vi også har en del af i vores piges garderobe, da det er en god kontrast til alt det lyserøde, og så er det jo bare den helt perfekte efterårsfarve! Et must have i efterårsgarderoben!

Vi har længe været vilde med de franske mønstre fra Monsieur Mini, og vi er derfor super glade for endelig at få lov til at prøve tøjet til vores lille pige ?

Førstehåndsindtrykket

Da vi modtager tøjet, er det fint pakket ind i silkepapir og med et fint kort. Og vi har modtaget det lækreste tøj! Tøjet er bare SÅ sødt og fyldt med fransk nostalgi og croissanter. Det er jo bare MUMS for øjnene!

Vi har modtaget seks super skønne dele tøj. Vi har modtaget et rigtigt sødt sæt med en langærmet body og et par leggings, i en lækker brun farve og med en masse små croissanter som mønster. Vi har modtaget en skøn sweatshirt med en stor croissant på maven med en super sød matchende sweatskirt med en croissant på lommen – jeg er bare SÅ vild med dét her sæt!! Og vi har dernæst modtaget to T-shirts – en langærmet lysebrun T-shirt med knapper ved halsen og brune striber, samt en kortærmet hvid T-shirt med teksten ”You, Me, Oui!”. Den hvide T-shirt er bare SÅ skøn, og jeg får helt lyst til at købe den i en matchende størrelse til mig selv (ja Monsieur Mini laver matchende tøj til mor – hvor perfekt kan det lige være?!).

Vi er så glade for, at vi har modtaget så meget tøj, som er så anderledes, end hvad vores datter har gået med hidtil. Indtil nu har det skulle være ret praktisk, og hun har derfor mest gået med body, bukser/leggins eller kjole. Men nu har hun både en fin sweatshirt, nederdel og en langærmet og kortærmet T-shirt – nogle helt nye ting til garderoben, som jeg allerede kan se, bliver et stort hit!

Alt tøjet er bare SÅ sødt, det er lige vores stil, og vi er allerede VILDE med det! Kvaliteten af tøjet virker yderst lækkert – det virker blødt, dejligt og af rigtig god kvalitet.

Monsieur Mini er definitionen af unisex tøj – og vi er VILDE med det! Som det også lidt ligger i navnet (”monsieur”), så kan noget af tøjet godt ligge lidt til den drengede side, men for os handler det blot om styling og at sætte tøjet sammen, så det stadig har et lidt feminint twist. For os behøver det ikke at være lyserødt for at passe til en pige. Vi elsker derfor fx den fine sweatskirt, som kan matches på kryds og tværs med alt det andet Monsieur Mini tøj og derigennem give looket et lidt mere feminint touch. Man kan også matche alle delene med noget, man allerede har i skabet, fx. en lyserød cardigan eller et par lyserøde bukser, og derigennem få et mere feminint look. Vi synes bare tøjet er så fint!

Noget af det som jeg virkelig elsker ved Monsieur Mini er, at alle delene kan matches med hinanden. Meget af tøjet er lavet som færdige sæt, men da alt tøjet har en gennemført stil, kan man også matche på kryds og tværs blandt de forskellige tøjdele. Man kan derfor få rigtig mange forskellige outfits ud af få tøjdele. Derudover passer rigtig meget af tøjet til mange af de basisvarer vi allerede har i garderoben, og vi har derfor endnu flere muligheder, hvor vi kan matche sæt på kryds og tværs. Det er bare SÅ lækkert! :)

Vi glæder os rigtig meget til at bruge tøjet.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 23. SEPTEMBER 2021

Vi har nu brugt tøjet fra Monsieur Mini i en måned, og vi har været super glade for tøjet!

Vi har modtaget tøj i både str. 9-12 mdr. og 12-18 mdr. Vores datter er pt. 10,5 mdr. og vejer ca. 10,5 kg. Det tøj vi har modtaget i str. 9-12 mdr. passer hende helt perfekt! Det har et rigtig godt fit, og det sidder bare lige, som det skal. Tøjet i str. 12-18 mdr. er stadig lidt bredt omkring hendes skuldre og lidt for langt i benlængde. Vi har derfor valgt at gemme det tøj lidt endnu, til hun er blevet lidt større. Størrelser og pasform er selvfølgeligt fuldstændig individuelt, da alle babyer er forskellige! Det var blot for at fortælle, at vi ikke har kunne bruge alt tøjet endnu :)

Indtil videre har vi brugt det fine sweat-croissant-sæt med sweatshirt og sweatskirt. Det er bare det sødeste sæt! Vi har både brugt sættet sammen, men også hver for sig. Sweatshirten har fx været helt ideel til ture i barnevognen, da vejret efterhånden er blevet koldt og en sweatshirt derfor er perfekt til at holde varmen. Sweatshirten er ikke tyk, men den varmer stadig rigtig fint. Sweatskirten (nederdelen) er også blevet brugt i utallige kombinationer, fx sammen med bodies som vi allerede har. Vi har fx en lidt mørkere lyserød body, som nederdelen, sammen med et par lyserøde strømpebukser, bare passer så fint sammen med – det er bare sådan et fint og feminint sæt! En nederdel er selvfølgelig ikke det mest praktiske til en lille pige, der kravler rundt og op og ned ad alt, men hun kravler overraskende godt i nederdelen, og den virker faktisk ikke til at være i vejen for hende. Og så er det jo bare sådan en fin ting at have på, hvis man fx skal til familiefødselsdag eller andet i weekenden. Der må man gerne være ekstra fin ;)

Vi har også brugt den langærmede T-shirt med striber og en lille croissant ved brystet. T-shirten passer både til sweat-croissant-sættet, som vi har brugt det sammen med – så hun har haft croissanter på fra top til tå ? Men vi har også matchet T-shirten med de leggins og bukser, hun allerede har i skabet, og her passer blusen til stort set alt det, hun allerede har. Den langærmede T-shirt er min mands yndlingsbluse til vores pige, og han er bare helt VILD med striberne og knapperne ved brystet!

Alt tøjet har en rigtig god pasform til vores datter. Tøjet sidder godt på hende, og det virker på ingen måde for stort eller for småt. Vi tænker, at hun godt vil kunne bruge alle tre dele i længere tid, da der er et godt stretch i alle delene, og at stilen det er lavet i, i forvejen er lidt ”oversize”, så man derfor kan bruge det i længere tid.

Vi har vasket tøjet ved 30 grader, og pletterne er kommet af uden problemer! Tøjet er stadig dejligt blødt og fint efter vask, og vi kan endnu ikke se slitage på noget af tøjet.

Vi glæder os til at vores pige bliver til større, så hun kan begynde at bruge mere af tøjet :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 29. NOVEMBER 2021

Vores datter har nu brugt tøjet fra Monsieur Mini i ca. 3 mdr., og vi har været super glade for tøjet! Vores datter er nu fyldt et år.

Min mand elsker især, når vores datter har ”you me oui!” t-shirten på, da han synes, at hun ser ældre ud i den, og at hun lige pludselig bliver til en ”stor pige”, når hun har den på - især efter at hun har lært at gå. Jeg elsker især sweat nederdelen, da jeg også synes, at den får hende til at se ældre ud. Nederdelen er især blevet brugt meget efter at vores datter har lært at gå, da den nu er blevet lidt mere praktisk, men vores datter kunne sagtens kravle i den tidligere også. Vores datter kan stadig ikke passe croissant body- og leggingssættet i str. 12-18 mdr. (tror dog ikke der går mere end et par uger, før hun kan), men vi har brugt alt det andet tøj gennem de sidste mange måneder, og været super glade for det!

Tøjet holder rigtig godt, og det er stadig dejlig blødt! Selvom tøjet efterhånden er blevet vasket mange gange, ser det på ingen måde forvasket ud, og det er også dejlig nemt at fjerne de pletter, som naturligt kommer på tøjet. Vi har især været imponerede over, at printen på ”you me oui!” t-shirten ikke er blevet slidt efter alle de vaske, som den har været igennem. Alt tøjet ser stadig rigtig pænt ud og næsten som nyt!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 23. FEBRUAR 2022

Vores datter har nu brugt tøjet fra Monsieur Mini i ca. 6 mdr., og vi har været super glade for tøjet!

Vores datter er nu snart 16 mdr. og hun voksede derfor for nogle måneder siden ud af det fine sweat-croissant sæt med matchende sweatshirt, nederdel og den stribede langærmede t-shirt, som vi ellers har været så glade for! Øv! Sættet har holdt sig så fint, og selvom det er blevet brugt mange gange, og vasket mange gange, ser det stadig næsten ud som nyt. Vi tænker derfor, at det er ideelt at gemme til, at en fremtidig mulig nr. 2 måske også kan få glæde af det fine sæt :)

Vores datter har de sidste 3 mdr. brugt det fine onesie-sæt bestående af en body og et par leggings begge med et fint ”Tiny Croissant” mønster. Sættet er det ultimative unisex-sæt med den mørkebrune farve, men parret med en sød, lyserød cardigan får det et rigtig fint feminint twist, som passer perfekt til vores datter. Et simpelt men super sødt sæt! :) Både bodyen og leggingsne har en fin pasform – begge dele er lidt løstsiddende - og det sidder pænt på vores datter. Da sættet er løstsiddende, er der plads til at vokse, men da vores datter er vokset meget i højden de sidste par uger, er hun desværre vokset ud af sættet allerede.

Vores datter kan stadig passe den lækre ”You me oui!” t-shirt, og hun bruger den flittigt. Det er faktisk tit, at hun selv vælger den i skuffen om morgenen, når jeg prøver at finde outfittet for dagen – det da sødt! :) På trods af utallige vaske holder printet på blusen stadig rigtig godt, og der ses ikke nogen krakelleringer. Printet er blevet en lille smule mere gråligt sammenlignet med den oprindelige sorte farve, men dette synes vi er forventeligt efter så mange vaske.

Da vores datter nu kun kan passe ”You me oui!” t-shirten, tænker vi, at det er tid til sidste anmeldelse. Vi har været super glade for tøjet fra Monsiuer Mini! Tøjet er lavet i fin bomuldskvalitet, og så har tøjet bare de fineste mønstre og den fineste unisex-stil. Hvis man godt kan lide noget afslappet og lækkert unisex tøj ligesom os, vil vi klart anbefale, at man stikker snuden forbi Monsieur Minis hjemmeside, og tjekker alle de andre lækre mønstre og tøj de har ud! :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen er afsluttet

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce