Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af MiniMeis G4 Carrier

Dato: 24. maj 2021

MiniMeis G4 Carrier er udviklet af Skandinaviske fædre. Det hele startede for 7 år siden, hvor 3 norske fædre blev forældre og ønskede at finde en god, sikker og sjov måde, hvorpå de kunne udforske verden sammen med deres børn. Det blev startskuddet til MiniMeis, grundlagt, udviklet og testet i Norge.

Med baggrund i design og produktudvikling satte fædrene sig for at lave ikke bare "en bærestol", men "verdens bedste bærestol". Den skulle være sikkerhedsmæssigt i orden for barnet, og samtidig være behagelig for far, som også skulle have mulighed for at have hænderne fri. I 2019 fik de prisen "best inventions of 2019" af Time Magazine.

Deres mål: At gøre børn (og forældre) glade.

Følgende anmeldelse er lavet af Graham, der sammen med Celine i november 2020 blev forælder til en datter.

Hvorfor har jeg valgt MiniMeis G4 Carrier?

Vores lille pige var ikke særlig gammel, før vi så, hvor meget hun elskede at være løftet højt. Jeg (far) satte hende derfor tit på mine skuldre, når vi sad i sofaen eller gik rundt i vores lejlighed. Men lige så sjovt, det var for vores pige – lige så mange smerter i nakke og skuldre fulgte der også med for mig. Jeg blev derfor meget glad, da jeg tilfældigt faldt over Minimeis – et produkt der ville sikre en sikker måde, hvorpå vores lille pige kunne ride på mine skuldre – og hvor både hun og jeg kunne være komfortable, og jeg kunne undgå smerter.

Den tilhørende rygsæk er kun et ekstra plus. Den tillader, at vi kan tage alt det med os, som vi får brug for, hvis vi fx skal på tur en dag, eller hvis vi får brug for at opbevare selve Minimeisen – et godt multi-purpose produkt!

Førstehåndsindtrykket

Da vi modtog MiniMeis G4 Carrier med posten, var jeg imponeret med det samme. Produktet ankom i en helt tætpakket og minimal indpakning. Indpakningen havde en flot, stærk farve og med et fedt citat på forsiden.

Da vi åbner pakken, var Minimiesen pakket ind i selve rygsækken – hvilket er en fed måde at vise, hvordan de to produkter kan bruges sammen. Vi har valgt farven navy blue med orange kanter. Farverne er fantastiske (meget bedre end håbet på), og kombinationen af de to farver passer rigtigt godt sammen.

Hvis vi starter med rygsækken. Rygsækken kan bruges på to måder – med eller uden Minimeis. Den har et fedt design. Man kan nemt gemme de mange stropper væk (som bruges til de forskellige bæremåder), så de ikke hænger og irriterer. Stropperne ved skuldrene og taljen virker på indersiden meget bløde og giver en god komfort, mens den udadvendte del virker kraftig og til at kunne modstå lidt af hvert. Rygdelen af rygsækken har også en masse puder, som virker lækre og bløde, når rygsækken kommer i kontakt med ryggen. Puderne virker også til at kunne give lidt luft, og måske vil de gøre, at jeg ikke får det for varmt! Dette bliver spændende at se.

Der er et lille håndtag på toppen af rygsækken, hvilket virker praktisk. Det gør det let at tage fat i rygsækken og bære den rundt. Rygsækken indeholder også to lettilgængelige lommer og plads til en vandflaske på ydersiden, hvilket gør det nemt og hurtigt at få fat i det vigtigste ting. Rummet i selve rygsækken virker rummeligt og stort, og man kan nemt komme Minimeisen i rygsækken. Lynlåsen til det store rum kan lynes næsten helt op, så man kan virkelig åbne rygsækken godt op og få fat i det, man har brug for. Lynlåsen virker af rigtig god og høj kvalitet og har lækre detaljer, såsom læderagtige tags, der giver et godt grip, når man bruger lynlåsen. Umiddelbart ser lynlåsen ud til, at den måske kan være vandtæt. Jeg glæder mig rigtig meget til at bruge rygsækken sammen med Minimeis!

Og nu til selve Minimeis. Det var meget nemt at folde Minimeisen ud, finde ud af hvordan den fungerer og sætte den på skuldrene. Det hele føltes meget intuitivt og nemt. Jeg tog dog naturligvis et godt kig på brugsvejledningen inden, da jeg af sikkerhedsmæssige årsager gerne ville sikre mig, at jeg anvendte den 100% korrekt, før jeg satte vores datter op i den.

Vores datter er lige fyldt 6 mdr. og vi skal derfor anvende en ekstra selebeskyttelse. Denne var også ekstrem nem at sætte på plads og anvende. At få vores datter op i sædet var også nemt, men eftersom hun stadig er lille, var hendes ben desværre lige lidt for korte til at nå sikkerhedsstropperne ved benene. Vi må derfor desværre vente lidt endnu med at tage hende ud på tur. Men hun virker til at sidde rigtig godt i den, også selvom hun ikke kan sidde op uden støtte endnu.

Vi glæder os til at vores pige bliver lidt større, så jeg kan komme igang med at bruge min Minimeis!

Kærlig hilsen
Graham

OPDATERET ANMELDELSE 5. JULI 2021

Vi opdagede tilfældigvis, at stropperne omkring benene faktisk kan justeres, og at vi derfor sagtens kunne have brugt Minimeis'en, da vi fik den. Det var derfor en fejl at skrive, at vi blev nødt til at vente med at bruge Minimeis til vores datters ben var længere, ups! Stropperne omkring benene kan let flyttes højere op (eller længere ned), så den kan sagtens passe en 6. mdr. gammel baby med små, korte ben! En detalje, som vi desværre missede første gang, vi prøvede Minimeis'en. Det beklager vi meget!

Vores lille pige er lige fyldt 8 måneder, og vi har brugt Minimeis'en et par gange. Grundet den nuværende COVID-situation, har vi endnu ikke haft mulighed for at tage på tur til mere spændende, større steder; men vi har gået nogle ture rundt i de lokale parker, kikket på blomster og fugle, hvilken hun er stor fan af. Vi glæder os til, at vi senere på sommeren kan tage til større steder og have hende med i vores Minimeis.

Det er super nemt at få vores pige op i Minimeis'en. Selvom hun gladeligt spræller med både arme og ben, er det intet problem at få hende placeret i Minimeis'en. Da hun stadig er en lille pige, så forestrækker jeg indtil videre at putte hende i Minimeis'en, før hun kommer op på skuldrene - det er lettere at styre, og jeg kan på den måde sørge for, at hun er rigtigt spændt fast, før jeg løfter hende op på skuldrene. Hvis vi er hjemme, lægger jeg Minimeis'en ned og placerer hende i den liggende, hvis vi er ude, stiller jeg Minimeis'en op, og hun kommer i den siddende.

Selvom vores pige nu kan sidde uden støtte, så bruger vi stadig de ekstra skulderstropper, da det giver en ekstra sikkerhed. Vi har talt om at fjerne dem, men finder det rart stadig at have dem, da det sikrer, at hun bliver siddende - især når vi er ude at gå, og det naturligt bumper lidt, når hun sidder på skuldrene.

Kvaliteten af Minimeis føles exceptionel! Den er robust med en høj kvalitet af materialer, stropper og klik-spænder. Når stropper og spænder er fastspændt og strammet til, føles Minimeis'en meget stabil, og det føles på ingen måde slingrende eller vakkelvornt på skuldrene - selv ikke med den tilføjede vægt af vores datter. Der følger et lille spejl med Minimeis'en, og med spejlet kan man let tjekke, at hun (stadig) sidder rigtigt og stadig har det sjovt.

Minimeis'en er meget komfortabel - det er både rart for mig, som far, at have den på - og så ser det også rart og behageligt ud for vores datter. Man kan godt have den på i flere timer (i hvert fald længere end hvad vores datter pt. kan holde sig vågen til eller klare af stimulering). Det føles på ingen måde tungt at have hende på skuldrene - vægten distribueres rigtig godt, og det føles meget behageligt at have den på.

En klar (måske skjult) fordel ved Minimeis - sammenlignet med mere traditionelle bæreredskaber, som f.eks. vikle eller bæresele - er at man slet ikke får det varmt, når man bruger Minimeis! Da man ikke har et barn siddende på maven eller på ryggen, og dermed ikke har den direkte krop-til-krop kontakt, som godt kan gøre en godt varm og svedende (især i sommervarmen), så kan både far og datter nyde en gåtur i Zoo eller i parken, uden at "dø af varme" :)

Det bedste ved det hele er, at vores datter simpelthen elsker at være i Minimeis'en. Hun har altid været en "lille explorer", som elsker at udforske alt og alle. Hun elsker normalt at sidde op i barnevognen og udforske verden omkring sig - men med Minimeis får hun pludselig en 180graders vinkel, hvor hun kan følge med i meget mere, end hun før har kunne. Det er tydeligt, at hun elsker at være i sin Minimeis! Hun er stadig kun 8 måneder gammel, så vi passer selvfølgelig stadig på, at hun ikke bliver alt for overstimuleret eller træt, men hun nyder det virkelig :)

Minimeis backpack

Rygsækken fungerer perfekt til at transportere Minimeis'en, når vi er ude. Stropperne, som kan foldes ud og give normalt rygsækbrug, kan let stoppes ind igen, når rygsækken bruges sammen med Minimeis'en. Klikspænderne på rygsækken kan spændes fast på Minimeis'en og at sætte carrier og rygsæk sammen føles meget intuitivt og nemt. Dette tillader også, at man kan bruge rygsækken normalt uden at have stropper over skuldrene, hvor Minimeis'en allerede er.

Vi er allerede enormt glade for Minimeis'en! Vi er sikre på, at vores pige kun vil nyde at sidde på skuldrene mere og mere, jo ældre hun bliver. Minimeis'en har indtil videre kun levet op til vores forventninger, og vi glæder os derfor meget til at bruge Minimeis'en gennem sommeren og sammen med vores pige udforske verden endnu mere.

Kærlig hilsen
Graham (& Celine)

OPDATERET ANMELDELSE 20. AUGUST 2021

Vi har nu brugt vores Minimeis i godt 3 måneder, og vi har været super glade for at kunne bruge den gennem sommeren, når vi har været på udflugter og ude at opleve.

En dag tog vi i Zoologisk have, og her var Minimeisen et kæmpe hit! Vores lille pige ELSKEDE at opleve dyrene siddende på fars skuldre, og hun havde bare en fest deroppe! Hun sad på skuldrene i mere end en time, og hun blev hverken overstimuleret eller træt – hun syntes bare, det var så spændende og sjovt at kigge udover hele Zoo. Det er tydeligt at hun kan nyde tingene på en helt anden måde, når hun sidder på skuldrene, sammenlignet med fx at sidde i barnevognen eller i vores bæresele. Dertil skal det nævnes, at vi fik mange misundelige blikke fra forskellige fædre, da de så os gå rundt med Minimeisen ;)

Selvom at vores pige sad i mere end en time på mine skuldre, var jeg overrasket over, hvor nemt det var, og at jeg slet ikke fik ondt. Det føles virkelig rart at have vægten på skuldrene. Vægten distribueres rigtig godt mellem skuldrene og ryggen. Det føles ikke anderledes end at have en lidt tung rygsæk på. Jeg har selv en dårlig skulder, og er derfor forsigtig med hvor meget vægt jeg kommer på min skulder, men det var på intet tidspunkt et problem, og jeg kunne nemt at have gået med hende i Minimeisen i længere tid.

Vi transporterede Minimeisen i rygsækken, hvilket gjorde det dejligt nemt at have Minimeisen med os. Da Minimeisen var i brug, smed vi rygsækken i barnevognen, da barnevognen alligevel var tom, og det fungerede rigtig godt. Hvis dette ikke havde været en mulighed, havde jeg også sagtens kunne beholde rygsækken på ryggen. Selvom Minimeisen lå i rygsækken, var der alligevel lidt plads i rygsækken til vores madpakker og en flaske vand, hvilket var super rart! Vi havde ikke regnet med, at der ville være plads til ting ved siden af Minimeisen, så det er et stort plus herfra!

Indtil videre har vi altid været både far og mor sammen, når vi er taget afsted med Minimeisen. På den måde har vores datter altid kunne kigge ned og se mor ved siden af. Vi tror, at dette har skabt en del tryghed for hende, da hun ikke har kunne have øjenkontakt med mig (far), når hun har siddet på mine skuldre. Da hun kun er 9 mdr. tænker vi, at det fungerer rigtig godt på denne måde, og når hun så bliver ældre, kan vi begynde at tage alene ud med hende. Da hun ikke selv kan kommunikere, hvordan hun har det, fordi hun naturligt ikke kan tale endnu, så er det rart at mor ved siden af kan sikre, at hun stadig ser glad ud og ikke er ved at falde i søvn eller andet haha :)

Man kan sige, at Minimeisen ikke erstatter andre bæreredskaber, så som en bæresele eller en vikle, men at den er et rigtig godt supplement! Især hvis man er en familie, som godt kan lide at tage ud og opleve forskellige ting. Vi er i hvert fald SUPER glad for den og ville ikke undvære den! :)

Jeg glæder mig til fortsat at kunne bruge den.

Kærlig hilsen
Graham (& Celine)

OPDATERET ANMELDELSE 29. NOVEMBER 2021

Vi har nu brugt vores Minimeis i ca. 6 mdr.

Gennem efteråret har vi brugt Minimeisen på forskellige ture. Vi har været en tur i skoven, rundt i forskellige parker og i Zoo. Vores datter nyder at sidde på skuldrene af far, og hun sidder gerne der oppe i over en time! Hverken far eller datter bliver trætte, og selvom man kan mærke vægtforskellen, så fordeles vægten rigtig godt over skuldrene, og man kan derfor snildt have den på i længere tid, uden at det er tungt eller på nogen måde er ubehageligt. Vores datter får et helt andet perspektiv, når hun sidder i skulderhøjde, end hun gør, når hun f.eks. sidder i klapvognen - og der er ingen tvivl om, at vores datter synes, det er fedt at udforske verdenen fra lidt højere højder, end hun er vant til!

Da vejret efterhånden er blevet ret koldt, har vi ikke rigtig brugt Minimeisen det sidste stykke tid. Hvis vi ønskede det, kunne vores datter selvfølgelig godt sidde i en flyverdragt i Minimeisen, men da der er rigtig meget vind i øjeblikket, tænker vi, at det vil være lidt for koldt. Desuden tager vi mest på tur om foråret og sommeren, eller når vejret er til det.

Vi vænner derfor tilbage engang i foråret, når vi igen begynder at bruge vores MiniMeis G4 Carrier!

Kærlig hilsen
Graham & Celine

OPDATERET ANMELDELSE 6. APRIL 2022

Vejret har de sidste par dage været helt fantastisk, og foråret er i den grad ankommet – dette har selvfølgelig betydet, at MiniMeis’en igen er blevet fundet frem fra gemmerne og endnu engang er kommet i brug efter en pause fra vinteren!

Vi har et par gange taget vores datter på tur rundt i Københavns parker og gader. Der er sket meget med vores datter, siden vi sidst brugte MiniMeisen, og det har derfor været en helt ny og anderledes oplevelse denne gang. Sidst vi brugte MiniMeisen var vores datter lige knap et år gammel, men nu er vores datter næsten 17 mdr., og der er derfor sket en hel del siden sidst! Sidst vi brugte MiniMeisen havde vores datter endnu ikke lært at gå, og hun kunne kun stå selv med støtte. Det er derfor super sjovt at bruge MiniMeisen nu, hvor vores datter selv kan bruge kroppen aktivt på en hel ny måde – det gør det både nemt at tage hende ud og i MiniMeisen, og hun kan selv stå på jorden i mellemtiden, uden at der er brug for et par ekstra sæt hænder.

Dernæst kan vi nu lettere have MiniMeis'en med i tasken end tidligere. Vores datter kan selv løbe rundt i parken og udforske, og hvis hun/vi så får lyst på et tidspunkt, så kan man lige hurtigt tage MiniMeis'en ud af tasken, på skuldrene og tage af sted! Dette var lidt sværere tidligere, da vores datter her skulle sikres med ekstra stropper og havde brug for at sidde, og det var derfor lidt nemmere at komme hende i MiniMeis'en, hvis man lige havde et bord eller andet at stå ved. Men nu kan vi bare gøre det hvor som helst, da vores datter selv kan stå og samtidig ikke skal have de ekstra seler på.

Vores datter vejer naturligvis også en del mere, end hun gjorde sidste efterår. Vores datter vejer nu godt 13 kg., og dette kan godt mærkes på skuldrene. Hvis vores datter bliver placeret rigtigt i sædet, og stropperne omkring min mands bryst, skuldre og ryg justeres, så de sidder godt, så er den ekstra vægt dog ikke noget problem. Hvis min mand efter noget tid har brug for en pause, så er det super nemt at føre vores datter ud og ind ad sædet, pakke tingene væk og frem igen, når der atter bliver brug for det – det tager kun få minutter.

Vi har altid elsket vores MiniMeis, men der er ingen tvivl om, at vi de sidste par uger har haft et helt andet udbytte af MiniMeis'en pga. af vores datters alder. Vi tænker, at jo ældre vores datter bliver, jo mere vil MiniMeis’en kun give mening og værdi i weekenderne og på forskellige ture i det gode vejr. Dette betyder dog ikke, at Minimeisen ikke er værd at investere i tidligt, - vi tænker, at fra barnet selv kan sidde, kan man sagtens kan få en masse sjov og gode stunder ud af det!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 31. MAJ 2022

Vi har nu haft vores MiniMeis i et år, og vi har været super glade for den!

Vejret har de seneste par uger desværre ikke rigtigt været med os, og det har regnet rigtig meget. Vi har derfor ikke rigtig haft anledning til at bruge den, men vi tænker, at man sagtens ville kunne bruge den i regnvejr, hvis man fx er en familie, der gerne vandrer uanset vind og vejr. Vi håber dog, at vejret snart bliver mere sommerligt og varmt, så vi kan få brugt den endnu mere!

Vi har haft nogle rigtig hyggelige gåture i foråret. Vores datter er nu 1,5 år, og hun elsker at sidde på skuldrene af far. Det fungerer rigtig godt at sidde på skuldrene, nu når vores datter kan snakke en masse, og man derfor nemmere kan tale med hende, mens man går rundt. Før i tiden skulle vi stoppe mere op og tjekke, at alt var okay, men nu kan vi gå lidt mere uden pause og snakke undervejs – det er rigtig hyggeligt! Der er ingen tvivl om, at jo ældre vores datter er blevet, jo nemmere er det også blevet at bruge MiniMeis’en!

Hvis man sørger for at justere MiniMeisen på skuldrene, så den sidder korrekt, så er det overraskende behageligt og ikke særligt tungt at gå med. At justere MiniMeisen korrekt er forholdsvis nemt, men det kan godt tage lidt øvelse lige at finde ud af, hvordan den sidder bedst på en, uden at sædet vipper for meget bagover eller fremover. Her er det rart, at vi er to til stede, når vi bruger den, så den ene af os kan vurdere, om vores datter sidder rigtigt, og sædet ikke vipper for meget til den ene side.

Vi har erfaret, at den tilpasning, der var god sidste gang, vi var ude at gå, ikke nødvendigvis passer, næste gang vi går en tur - typisk fordi der er gået nogle uger, siden vi brugte den sidst, og vores datter i mellemtiden er blevet både højere og tungere. Så vi justerer den på ny, hver gang vi bruger den. Dette tager dog kun et par minutter, og er derfor ikke et problem! Og så snart den sidder godt, så kan man gå i laaang tid uden problemer!

Hver gang vi bruger MiniMeisen, er det SÅ hyggeligt. Vores datter elsker at side på skuldrene da den udsigt, hun har deroppe fra, er noget helt andet, end hun er vant til. Vi kan klart anbefale den til alle, som skal ud at rejse her til sommer!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 22. MAJ 2023

Vi har nu haft vores MiniMeis G4 Carrier i 2 år, og vi har, som altid, været super glade for den!

Vi kan godt mærke, at vores datter er blevet større nu, og at behovet for MiniMeisen derfor ikke længere er det samme... Vores datter er nu 2,5 år, og hun har i lang tid elsket at udforske alt til fods - vores datter er blevet en selvstændig og stor pige, som hellere vil løbe rundt end at være hos mor og far. Dernæst er vores datter også blevet høj og tung, og at bære rundt på hende, giver derfor ikke længere mening. Dette bliver derfor vores sidste anmeldelse af vores skønne MiniMeis G4 Carrier.

Vi har med vores MiniMeis haft mange skønne gåture og skabt mange gode minder. MiniMeisen var genial, da vores datter var mindre. MiniMeisen kan tilføje nogle elementer, som klapvognen eller bæreselen ikke på samme måde kan. MiniMeisen giver mulighed for stor udforskning og særlig hyggetid med far (eller mor).

MiniMeisen er lavet i højeste kvalitet - den er behagelig at have på, den er nem at anvende, og så føles den sikker at anvende. Vi kan varmt anbefale MiniMeis G4 Carrier til alle rejse- og eventyrlystende forældre!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen er afsluttet…

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce