Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Popirol bæredygtigt babytøj

Dato: 6. april 2021

Popirol er et dansk børnetøjsbrand med fokus på bæredygtige hverdagsfavoritter til piger og drenge i alderen 0-6 år. Alle deres produkter er lavet i Organic Cotton og produceret i Europa for at sikre høj kvalitet, ordnede arbejdsforhold og et nært forhold til deres leverandører.

Popirol blev etableret i 2020 af Julie Nicolaisen og Tine Hertz. De har begge arbejdet i tøjbranchen i mange år, og som nære kolleger opdagede de hurtigt, at de havde samme kreative tilgang til det at lave børnetøj. De er drevet af lysten til at kunne bidrage til en mere ansvarlig produktion, og de har en fælles vision om at skabe bæredygtigt børnetøj.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, der i november 2020 blev forældre til en lille pige.

Hvorfor har vi valgt tøj fra Popirol?

Jeg faldt tilfældigvis over Popirol og var med det samme vild med deres enkle design. Søde, fine mønstre og lækre farver. Flere af mønstrene og farverne er unisex-friendly, hvilket jeg personligt er vild med, da jeg synes det bliver så kedeligt, når alt bare er babylyserødt (eller babyblåt). Og så er deres valg af design og mønstre bare så fint og lige vores personlige stil!

Popirol producerer deres tøj i Europa. De går ind for at skabe høj kvalitet, bæredygtighed og ordnede arbejdsforhold ved produktionen af tøjet, hvilket tiltaler os meget. Popirol har et mindre udvalg af tøj, men man kan fornemme, at tøjet er nøje udvalgt og derfor også er af højere kvalitet. Når man kigger på Popirols kollektion, kan man se, at flere af tekstilerne og mønstrene går igen, hvilket giver rigtig god mening i et bæredygtigt perspektiv, idéen om at bruge de materialer man har - og kvalitet fremfor kvantitet. Popirols mål om at skabe en ansvarlig produktion og mere bæredygtighed, kan tydeligt mærkes i deres kollektion, og dette tiltaler os rigtig meget!

Vi har glædet os rigtig meget til at modtage tøjet, og til at vi kan begynde at bruge det til vores lille pige :)

Førstehåndsindtrykket

Da vi modtager tøjet, kommer det fint indpakket i silkepapir og med et håndskrevet kort. Der er i den grad kælet for detaljen, og man kan fornemme, at dette er et mærke af kvalitet. Jeg elsker, når jeg modtager et håndskrevet kort sammen med en vare, som man har bestilt på nettet. Det er måske bare en lille detalje, men det bringer alligevel et smil frem og husker en på, hvor vigtigt det er at støtte de mindre virksomheder.

Jeg lægger med det samme mærke til, hvor dejlig blødt tøjet er. Tøjet er lavet af 100% økologisk bomuld, og det virker rigtig lækkert i kvaliteten. Stoffet er tyndere end andet bomuldstøj, vi har brugt til vores datter, og det virker derfor helt ideelt som tøj her til sommer, og når det bliver lidt varmere i vejret. Vores pige får det ofte varmt, og lidt tyndere bomuld er derfor helt perfekt for os. Tøjet er lige vores stil – det er cute og casual med et tvist. Mønstrene er virkelig fine, og lige som jeg havde håbet på. Farverne er også rigtig flotte – de forskellige farver komplementerer hinanden godt, og de er hverken for matte eller for skrappe i farverne.

Popirol har et mindre udvalg af tøj, men det er et meget fint udvalg, og der er noget for enhver smag. Fx har de bodies lavet med sideluk, knapper og amerikansk åbning – så der er her noget forskelligt at vælge imellem afhængigt af, hvad man foretrækker. Vi er personligt især glade for bodies med sideluk, da vores pige ikke er glad for at få tøj over hovedet. Her har Popirol lavet den fineste body wrap med sideluk, med en sløjfe i siden og et flot blomstermønster. Den er bedårende! Og så er den bare rigtig blød og lækker. Udover bodyen med sideluk har vi modtaget et par bukser og et par bloomers med et flot bladmønster i en lækker brun/mustardfarve, og et par leggins med et fint hulmønster. Alt tøjet har søde detaljer, som flæser og sløjfer.

Vi glæder os meget til at tage tøjet i brug og til at se vores lille pige i det :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 7. MAJ 2021

Vi har nu brugt tøjet fra Popirol i en måneds tid. Vi har indtil videre brugt den fine blomstrede wrap-around body (Aino Baby Body Wrap) og de fine bladmønstrede løse bukser (Gigi Baby Pants). Vi er vilde med, hvordan tøjet sidder – det har en rigtig god pasform, og det sidder bare så fint og godt på vores lille piges krop. Der er rigtig god stretch i det stof, som begge dele tøj er lavet af, hvilket både giver en god pasform, gør det nemt at tage tøjet af og på, og giver plads til at vokse i, hvilket er et særligt plus, da vores pige alt for hurtigt vokser ud af sit tøj ;) Dertil har bukserne ekstra god stretch med elastik i taljen.

Den tyndere kvalitet, som både bodien og bukserne har, er bare super lækkert, særligt på de lidt varmere forårsdage. Det føles dejligt blødt og lækkert at give tøjet på.

Vi er vilde med, hvordan alt tøjet kan matches på kryds og tværs. Farverne og mønstrene spiller rigtig godt sammen med hinanden, og man kan derfor kombinere fuldstændig, som det passer en bedst i hverdagen. Farverne komplimenterer også andet babytøj, og vi kan derfor også sætte tøjet sammen med mange af de basisvarer, som vi allerede har. Popirol ligger i den lidt dyrere prisklasse, men ved blandt andet at kombinere med andre basisvarer giver det god mening at købe det dejlige tøj fra Popirol :)

Vi glæder os til at kunne bruge resten af tøjet, når det bliver lidt varmere i vejret.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 7. JULI 2021

Opdatering efter ca. 3 måneder.

Sommeren er over os og Popirols tøj har indtil videre været helt fantastisk. Tøjet har en helt særligt tynd, luftig, åndbar, blød kvalitet, som har været uundværlig gennem den varme, som vi har haft på det sidste. Selv på de dage hvor vores datter har haft en langærmet body på, for at beskytte lidt mod solen, har vores datter slet ikke fået det for varmt. Popirol tøjet er en absolut favorit herhjemme, især på de varmeste dage, og vi kan kun sende en varm anbefaling herfra! :)

Vi har været så heldige at modtage et nyt sæt sommertøj. Det sødeste lyserøde sæt med endnu et flot Popirol mønster – denne gang et æble/blommeagtigt mønster. Sættet består af en kortærmet body (Lula Baby Body – Desert) med en tilhørende nederdel med flæser og indbyggede bloomers (Bell Baby Bloomer Skirt – Desert). Bodyen har amerikansk åbning ved halsen, og den er super nem at give på. Nederdelen ser bare SÅ sød ud på vores datters lille ble numse, da nederdelens flæser får bagdelen til at strutte lidt ekstra :) Begge dele har en rigtig god pasform.

Sommersættet her er en lille smule tykkere i kvaliteten, end det tøj vi tidligere har modtaget. Tøjet kan dog på ingen måde beskrives som tykt, og det er stadig lige så luftigt og åndbart som før. Tøjet virker bare lidt mere slidstærkt, og som om at det kan holde til lidt mere. Vi har endnu ikke oplevet nogle problemer efter vask – tøjet er efterhånden blevet vasket mange gange, og syningerne og stoffet holder.

Popirols tøj er som sagt et kæmpe hit her under sommeren, og vi glæder os derfor meget til fortsat at bruge det gennem de næste par (forhåbentligt varme) måneder! :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 22. AUGUST 2021

Vi har nu brugt Popirols super lækre tøj i lidt under 5 måneder. Da bukserne efterhånden er ved at stumpe en del, og bodierne sidder en del strammere, end de gjorde for 4 måneder siden, må vi erkende, at vores datter efterhånden er vokset ud af det fine tøj. Vi er dog imponerede over, at hun har kunne bruge str. 74 i så lang tid – hvilket vi tænker skyldes det lækre stretch, som Popirols tøj er lavet af. Derfor kommer nu den sidste anmeldelse.

Konklusion

Popirol laver noget virkelig lækkert tøj. Det har en helt særlig blød, luftig kvalitet, som vi ikke har oplevet hos andre tøjmærker. Meget af tøjet har været vores absolut yndlingstøj til vores lille pige – især deres overdådigt lækre bodies, som bare er bløde som smør, og så har det et fantastisk stretch! Selv vask efter vask er blødheden på tøjet slet ikke forsvundet, og farven på tøjet holder også bare super godt og falmer (næsten) ikke. Pletter på tøjet er også bare forsvundet så nemt i vask, og tøjet ser derfor stadig rigtig pænt ud, på trods af at være blevet brugt utallige gange.

Selvom Popirols tøj ligger i det lidt dyrere prisleje, får man virkelig noget for pengene. Der er tydeligt tale om et mærke af kvalitet – dette reflekteres både i tøjets kvalitet, som er super blødt, luftigt og stretchy, men også i mærkets værdier omkring gode arbejdsforhold og bæredygtighed. Da tøjet er af høj kvalitet og stadig er rigtigt pænt, vil vi gemme det, så det kan bruges igen, når vi engang (forhåbentligt) får barn nr. 2 :) Ved at købe tøj af høj kvalitet, kan det også holde betydeligt længere, og det giver derfor også mening at investere i tøj af god kvalitet.

Vi har været så glade for tøjet, at vi har valgt at købe ekstra tøj i et nr. større, så vores datter også til efteråret kan nyde godt af Popirols lækre tøj.

Vi kan kun sende den varmeste anbefaling herfra.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen er afsluttet.

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce