Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Najell vejrbeskyttelse til Najell Easy Bæresele

Dato: 6. april 2021

Najell blev grundlagt af Niklas Najafi og Freja Ljungdell Kristensen i 2012, hvor Niklas blev farbror til en smuk lille pige. Det udløste idéen om at lave en SleepCarrier, der kunne få hende og andre børn til at sove perfekt.

I dag udvikler Najell innovative babyprodukter til ungdommelige, urbane børnefamilier i bevægelse. Deres mål er at hjælpe familier med at leve det liv, de gerne vil. De ønsker at nå familier globalt og fremme en aktiv forældrerolle.

Najell er baseret i det sydlige Sverige, og de stræber mod at bringe ny og forbedret funktionalitet til alle deres produkter, så forældres liv bliver lettere og bedre. I udviklingen af deres produkter konsulterer de både familier og forskellige rådgivere. Alle deres produkter gennemgår omfattende lægeundersøgelse, så de er sikre på, at produkterne er 100% sikre for børn, og deres produkter gennemgår strenge tests af uafhængige testinstitutter.

Najell sikrer altid at levere "funktionelt kloge, godkendte produkter i overensstemmelse med medicinsk ekspertise og kvalitetssikring".

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, der i november 2020 blev forældre til en datter.

Hvorfor har vi valgt vejrbeskyttelse til Najell Easy Bæresele?

Hvis du har læst vores anmeldelse af Najell Easy Bæreselen, så ved du, hvor glade vi er for den og hvor fantastisk, vi synes, den er. Det er den nemmeste og lækreste bæresele, og jeg kan kun sende en stor anbefaling herfra. Vi bruger bæreselen hver dag og mange gange om dagen – både ude og inde – og et vejrbeskyttelses-cover til bæreselen er derfor et must, så vores pige kan holdes varm, mens vejret stadig er koldt.

Vi vil gerne kunne tage vores pige ud i al slags vejr, så vi lige kan få handlet, gået en tur eller andet. Najell vejrbeskyttelsen giver beskyttelse mod både vind, regn og sne, og den er derfor ideel, når man gerne vil bære sit barn i al slags vejr. Vejrbeskyttelsen kan med dens pasform bruges til alle Najell bæreseler, Najell wrap, samt de fleste andre bæreseler på markedet. Derudover kan den bruges på de fleste klapvogne, som en slags kørepose, hvilket virker smart, da det øger brugstiden markant, da den således kan bruges de næste mange år.

Førstehåndsindtrykket

Det første vi lægger mærke til er, hvor blød vejrbeskyttelsen er. Inderst er der et aftageligt fleecefor, som er super dejligt – det er tykt og blødt - og hvis man tager fleeceforet af, er der et silkeagtigt underlag, som også er blødt. Det andet, som vi med det samme lægger mærke til, er størrelsen på vejrbeskyttelsen. Ved første øjekast virkede den lidt overvældende i størrelsen; men så snart vi fik den på, virkede det mest som en dejlig blød og stor dyne. Og så ser og føles den også lidt mindre, så snart man har den på.

Ligesom med Najell Easy, er vejrbeskyttelsen hurtig at tage på. Med et par klik – først to klik rundt om bæreselen og derefter et klik rundt om ryggen - sidder den der, og det tager ikke lang tid at gennemskue, hvordan man får den på. Til sammenligning med Najell Easy, hvor vi slet ikke behøvede at bruge en brugsvejledning, krævede vejrbeskyttelsen lige, at vi kiggede på et billede eller to, men den var ikke svær at gennemskue - og har du først gjort det én gang, så ved du præcis, hvordan man gør.

Vi synes, det er fedt, at vejrbeskyttelsen har så mange forskellige justeringer. Udover det aftagelige fleecefor, er der en vendbar og aftagelig hætte, som derfor kan bruges, når babyen både bæres mod kroppen og fremadvendt. Det er altså bare smart! Vi er også rigtig vilde med den store lomme foran, som giver mulighed for at man selv kan holde sine hænder varme. Dette er en super smart detalje – og det føles også lidt dejligt, at mor og far er blevet tiltænkt i designet her :)

Vi har indtil videre brugt vejrbeskyttelsen et par gange, og vores datter har holdt sig rigtig fint varm begge gange. Første gang vi brugte vejrbeskyttelsen, gav vi hende en ekstra cardigan på, men dette blev lidt for varmt. Efterfølgende har hun derfor bare haft sit almindelige tøj på, og her har hun uden problemer kunne holde varmen. Da det stadig er lidt køligt udenfor, har vi brugt vejrbeskyttelsen med fleeceindtrækket. Hun har dernæst haft en uldhue på, i stedet for den hue der sidder på vejrbeskyttelsen, da den beskytter hende ekstra på ørerne. Vi glæder os meget til at bruge vejrbeskyttelsen noget mere, og se på de forskellige funktioner, som den har.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 7. MAJ 2021

Vi har nu brugt vejrbeskyttelsen i en måneds tid, og selvom foråret er ankommet og vi har haft nogle varme dage ind imellem, har vi været rigtig glade for den – især på de lidt koldere dage.

Inden vi fik vejrbeskyttelsen, havde vores pige en ulddragt, uldluffer, uldfutter og uldhue på, når hun sad i Najell Easy. Dette holdt hende varm, men det blev hurtigt også for varmt – ikke kun for hende, men også for mor og far. Når vi har brugt vejrbeskyttelsen, har det slet ikke været nødvendigt med ulddragt, luffer eller futter. Vores lille pige har kun haft en uldhue og en gang imellem en lille cardigan på, og det har holdt hende mere end varm.

Vi har indtil videre brugt vejrbeskyttelsen med fleecefor, og vores pige har været dejligt varm, når vi er kommet hjem. Temperaturmæssigt har det for mor og far også været langt mere behageligt, og vi kan begge mærke, at det er mindre varmt med vejrbeskyttelsen (sammenlignet med ulddragt mm.).

En lille ting man skal være opmærksom på, når man bruger vejrbeskyttelsen, er at dække barnets hals, da vejrbeskyttelsen ikke er med til at beskytte halsen mod vind og vejr. Man kan derfor enten bruge en elefanthue eller en trøje der sidder højt i nakken, så man her skærmer lidt ekstra mod vind og kulde.

Da vejret efterhånden er ved at blive varmere, bliver det spændende at se, hvor længe vi kan bruge vejrbeskyttelsen. Vi tænker, at vi til at begynde med vil fjerne fleeceforet, hvilket vil gøre vejrbeskyttelsen køligere ift. vejret, men samtidig skærme for eventuel vind og regn.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 5. JULI 2021

Opdatering efter ca. 3 måneder.

Sommeren er over os, og vejrbeskyttelsen er derfor pakket væk for denne gang. Vi vil dog stadig gerne lige sende en update afsted omkring brugen af vejrbeskyttelsen inden sommeren.

Til at starte med fjernede vi fleeceforet, så vejrbeskyttelsen stadig beskyttede mod vind og regn, uden at vores datter blev for varm. Dette fungerede rigtig godt. Selvom vejret var varmt nok i maj måned til ikke at bruge vejrbeskyttelsen, var vejrbeskyttelsen stadig rar at bruge de dage, hvor det regnede eller blæste meget, - og man f.eks. lige skulle et smut til bageren eller i supermarkedet. Vi har (naturligvis) ikke været ude i øsende regnvejr med Najell’en, men hvis det har regnet lidt, har den formået at holde vores pige dejlig varm og tør.

Hætten på vejrbeskyttelsen er meget stor, og den fungerer derfor ikke som hue. Hvis det har været koldt, har vi i stedet givet vores datter en lille hue på. Hætten er dog rigtig god, hvis der er meget vind! Her kan man lige flippe hætten op og skærme mod det værste af vinden. Hvis vores pige er faldet i søvn i Najell’en, og der har været meget larm fra biler eller andet, har vi også kunne bruge hætten kortvarigt til at skærme lidt mod høje lyde. Hvis man har lyst, kan man også lyne hætten helt af, hvilket vi synes er rigtig smart. Vi har dog aldrig gjort dette, da vi tænker, at det er rart at have hætten på, hvis den skulle blive nødvendig :)

Vi holdt op med at bruge vejrbeskyttelsen omkring slutningen af maj måned. Vi holder nu en lille sommer pause, og vender tilbage igen med en opdateret anmeldelse til efteråret, når vi kan bruge vejrbeskyttelsen igen :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 20. AUGUST 2021

Da vi med stor vemod må indse, at vores datter er vokset ud af sin fantastiske Najell Easy, må anmeldelsen af Najell vejrbeskyttelse hermed også afsluttes.

Konklusion

Hvis man har en Najell Easy – eller en hvilken som helst anden slags bæresele - er en Najell vejrbeskyttelse et must! Med Najell vejrbeskyttelsen undgår man, at baby hverken bliver for varm eller for kold – vejrbeskyttelsen beskytter mod vind og regn, og så holder den baby dejlig varm (især hvis man bruger det ekstra fleecefor).

Når man bruger vejrbeskyttelsen, undgår man at pakke baby ind i en masse ekstra tøj. Medmindre det selvfølgelig er meget koldt, er det ikke nødvendigt med en ekstra cardigan, ulddragt eller andet (dog vil en hue være nødvendig) – hvilket både er rart for baby og mor/far (som også hurtig bliver varme med en baby på kroppen). Najell vejrbeskyttelse er dertil dejlig blød og behagelig at have på – både for mor, far og datter.

Najell vejrbeskyttelse kan ses som en erstatning til de bærejakker, der findes på markedet. Her foretrækker vi personligt en vejrbeskyttelse, da det er dejligt i visse situationer at kunne tage sin egen jakke af, uden at skulle tage jakken af baby.

Hvis man gerne vil bære sit barn i alt slags vejr – uanset om det er vinter, sommer, blæser, regner eller sner, så er det ideelt at anskaffe sig en vejrbeskyttelse! Og vi kan her varmt anbefale Najell vejrbeskyttelsen :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen er afsluttet.

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce