Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Najell Kørepose Winter Cover

Dato: 6. april 2021

Najell blev grundlagt af Niklas Najafi og Freja Ljungdell Kristensen i 2012, hvor Niklas blev farbror til en smuk lille pige. Det udløste idéen om at lave en SleepCarrier, der kunne få hende og andre børn til at sove perfekt.

I dag udvikler Najell innovative babyprodukter til ungdommelige, urbane børnefamilier i bevægelse. Deres mål er at hjælpe familier med at leve det liv, de gerne vil. De ønsker at nå familier globalt og fremme en aktiv forældrerolle.

Najell er baseret i det sydlige Sverige, og de stræber mod at bringe ny og forbedret funktionalitet til alle deres produkter, så forældres liv bliver lettere og bedre. I udviklingen af deres produkter konsulterer de både familier og forskellige rådgivere. Alle deres produkter gennemgår omfattende lægeundersøgelse, så de er sikre på, at produkterne er 100% sikre for børn, og deres produkter gennemgår strenge tests af uafhængige testinstitutter.

Najell sikrer altid at levere "funktionelt kloge, godkendte produkter i overensstemmelse med medicinsk ekspertise og kvalitetssikring".

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, der i november 2020 blev forældre til en datter.

Hvorfor har vi valgt Najell Kørepose Winter Cover?

Da vores datter snart er gammel nok til at kunne sidde op i barnevognen, har vi længe ønsket en løsning, som giver vores datter mulighed for at sidde op, samtidig med at hun bliver holdt varm af en rigtig sovepose. Najell køreposen er lavet med lynlås hele vejen rundt, og den virker derfor ideel til lige netop vores ønske om at kunne anvende den, mens vores pige sidder op.

Najell Kørepose Winter Cover kan både bruges i barnevogn og i klapvogn, og vi kan derfor også anvende køreposen senere hen, når vi på et tidspunkt skifter over til klapvogn. Køreposen har derfor en rimelig lang brugstid/levetid, hvilket tiltaler os meget. Den kan anvendes fra 0-3 år. Køreposen er designet til at passe i SleepCarrier, men da vi ikke har en SleepCarrier, vil denne anmeldelse fokuserer på køreposen alene.

Førstehåndsindtrykket

Najells stil er lige vores, og vi synes generelt, at de laver noget super flot udstyr. Deres produkter er enkle og stilrene, med et ”skandinavisk” udtryk, og så er de gennemtænkt ned til mindste detalje ift. brugeligheden, fx ved at have flere forskellige anvendelsesmuligheder. Vi har til køreposen valgt farven Morning Grey, og den er bare super flot! Brune læderdetaljer og et fint ternet mønster, der er syet ind i stoffet. De brune læderdetaljer og den grå farve, passer perfekt til vores navy-farvede barnevogn, som også har brune læder detaljer. Det ser bare rigtig godt ud sammen.

Køreposen har et lækkert fleeceindtræk, som er dejlig blødt og tykt. Den virker umiddelbart rigtig varm og dejlig at ligge i. Køreposen vejer næsten ingen ting, og føles derfor dejlig let. Vi kan dernæst rigtig godt lide, at lynlåsene går hele vejen rundt. Det giver mulighed for at man kan justere køreposen, som man har behov for.

Indtil videre har vi brugt køreposen et par gange som sovepose til vores datter i barnevognen. Vores datter har været dejlig varm efterfølgende, og det ser ud til, at den har været dejlig blød og hyggelig at ligge i. Den virker så blød, at vi selv næsten helt får lyst til at lægge os ned i den haha :). Vi glæder os rigtig meget til at prøve køreposen, når vores datter kan sidde op i barnevognen, og her vurdere, hvordan den er at bruge mere som kørepose end sovepose.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 7. MAJ 2021

Vi har nu brugt køreposen i en måneds tid, og vi har bare været SÅ glade for den! Vores pige er begyndt at kunne sidde lidt op i barnevognen engang i mellem, og her fungerer køreposen bare super godt, og ligesom vi havde håbet på! Den varmer hende super fint om kroppen, mens hun sidder op, og den giver samtidig god bevægelsesfrihed. Der er flere knapper på siden af køreposen, hvilket gør det muligt at knappe den øverste del af køreposen fast, så den ikke sidder og irriterer i ansigtet, hvilket er super smart!

Køreposen fungerer lige nu som en rigtig god overgangspose mellem vinter og sommer. Vi har den sidste måneds tid haft kolde dage med 5-6 grader og varme dage med op til 15-17 grader, når vi har været ude at gå, og her har posen hverken været for varm eller for kold. Da man kan justere posen med knapperne, har vi kunne tage posen lidt længere ned om kroppen på de varmere dage, og omvendt knappet den lidt højere, på de køligere dage. Den er nem at justere, og dette har fungeret super godt.

Vi tænker, at køreposen snart vil blive for varm, da sommeren er lige rundt om hjørnet. Til at starte med, kan det være at vi lyner den øverste del væk, så at hun stadig bliver omsluttet af posen, men ikke bliver dækket af den. Ellers tænker vi at skifte over til en dyne eller tæppe i sommermånederne, og så kan vi bruge køreposen igen til efteråret, når det igen bliver koldt :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 5. JULI 2021

Opdatering efter ca. 3 måneder

Sommeren er over os, og køreposen er derfor nu pakket væk. Vi vil dog stadig gerne lige sende en update afsted omkring brugen af køreposen før sommeren.

Inden vejret blev for varmt, men det stadig var for koldt til at ligge helt uden kørepose, fungerede køreposens forskellige indstillingsfunktioner rigtig godt. Afhængig af dagen og vejret ville vi f.eks. nogle dage lukke køreposen til, så den stadig lige dækkede maven, andre dage ville vi lyne siderne op, så der kunne cirkulere mere luft, mens vi atter andre dage ville lyne den øverste del helt væk. Køreposen er super let at justere, og det har derfor været meget nemt og fungeret godt at justere køreposen, hver gang vi har skulle brug den. Det tager ingen tid!

Vi brugte køreposen indtil slutningen af maj/starten af juni måned. Her skiftede vi køreposen ud med en dyne, som vi nu bruger på de kølige sommerdage. Vi holder lige nu en lille sommerpause med anmeldelserne og vender tilbage, når vi til efteråret igen får brug for køreposen :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 3. OKTOBER 2021

Efter en sommerpause er vi begyndt at bruge køreposen igen. Vi startede med at bruge køreposen i begyndelsen af september måned. Nogle dage var køreposen lidt for varm til vejret, men her er køreposen så smart, at man bare kan lyne siderne helt ned, og rulle overdelen sammen, så man ikke behøver at ligge med den varme pose over sig.

Vi er generelt meget begejstrede for lynlåsene i siderne, som gør det nemt at justere mængden af luft, som kan trænge ind. Det gør det også rigtig nemt at sidde med køreposen oprejst, enten i barnevogn eller klapvogn, hvilket vi synes adskiller sig fra mange af de andre køreposer, som findes på markedet, og som i stedet er lavet med fx bindebånd. Lynlåsene er yderst praktiske, og de fungerer bare super godt i en praktisk hverdag, hvor det gerne må gå lidt nemt og hurtigt, når der skal afleveres og hentes i vuggestue hver dag. Vi har ikke på noget tidspunkt oplevet, at lynlåsene deler sig, kører dårligt eller sidder fast i foret – de er af yderst god kvalitet!

Køreposen er en helt ideel sovepose/kørepose til efterårets kolde morgener og dage! Vi har endnu ikke brugt den i rigtig bidende vintervejrskulde, men den virker dejlig varm, og vi tænker, at den er særligt ideel, som en overgangspose til efteråret og foråret!

Vi er begyndt at overveje at skifte over til klapvogn, hvilket vi tænker, at køreposen vil fungere super godt til. Skiftet fra barnevogn til klapvogn ift. køreposen regner vi derfor med at fortælle mere om i næste anmeldelse.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 11. JANUAR 2022

9. måneders opdatering

Vi har brugt Najell køreposen gennem hele vinteren, og den fungerer bare helt perfekt og lige som den skal! Vores datter bruger køreposen i klapvognen. De fleste dage har vores datter haft en tyk trøje og ulddragt på, mens hun har siddet i køreposen, og hun har her været dejlig varm. Køreposen holder hende mere end varm med det bløde fleeceindtræk, og det har derfor ikke altid været nødvendigt at sidde i flyverdragt eller andet. Vores datter har kun haft flyverdragt på i køreposen, hvis det har blæst rigtig meget, sneet eller regnet. Hvis vores datter har haft sko og flyverdragt på, har vi også nogle gange sat hende ovenpå soveposen, for at holde posen ren indvendig. Dette har også fungeret rigtig fint.

Soveposen kan således bruges på både de kolde og også mildere vinterdage. Selv på morgenener med minusgrader, er vores datter blevet holdt dejlig varm. Vi havde også soveposen med til England, hvor de havde 10-16 grader over julen, og her var soveposen på ingen måde for varm.

Køreposen bliver helt naturligt beskidt – især når man spiser mad i klapvognen. Køreposen har derfor fået en tur i vaskemaskinen ved 30 grader nogle gange efterhånden. Køreposen er SUPER nem at vaske! Køreposen har været stort set tør, når vi har taget den ud af vaskemaskinen, så vi har blot ladet den lufttørre over natten, og næste morgen har den igen været klar til brug! Køreposen er på ingen måde krympet efter vask, blevet krøllet eller misformet. Køreposen er stadig dejlig blød og den ser bare ud, helt som ny! Vi er altid lidt nervøse for at vaske større ting, for man ved aldrig, hvad der sker, når noget er blevet vasket – men med Najell køreposen kan man altså være helt tryg – den kan nemt vaskes helt UDEN problemer! Dette er stort plus i vores bog! :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 6. APRIL 2022

12. mdr. opdatering

Vi har nu brugt vores Najell i ét år, og vi tænker derfor, at det er blevet tid til sidste anmeldelse. Vi har brugt vores Najell sovepose hele vinteren igennem. Foråret er på vej, og vi har haft et par ”varmere” dage, så jeg tænker, at der nok ikke går mange uger, før vi skifter over til en dyne – måske bliver det en gang efter påske - men indtil videre er vejret stadig alt for koldt til ikke at bruge Najell’en, og vi er derfor super glade for at have den!

Vi er generelt super glade for vores Najell soveposen. Den varmer vores datter, lige som den skal, og så er den rigtig god at sidde med, da vores datter frit kan bevæge sig i den og sidde med armene fri, hvilket betyder, at hun også nemt kan spise i soveposen, pege på de ting hun ser, bevæge sig frit mm. Soveposen er virkelig nem at vaske i vaskemaskinen – det hvide fór, som nemt bliver beskidt bliver helt hvid og rent igen efter en enkelt vask, soveposen tørrer også rigtig hurtigt natten over og er derfor klar til at blive brugt igen næste dag, soveposen krymper heller ikke eller bliver beskadiget af at blive vasket, hvilket er et stort plus! Generelt har vi kun positive ting at sige om soveposen. Vi syntes dog, at soveposen fungerer bedst til klapvogn og ikke barnevogn.

Indtil videre har vi ikke oplevet nogen form for slitage, lynlåsene fungerer ubeklageligt, og soveposen ser stadig flot og næsten ud som ny, selvom den nu er 1 år gammel. Hvis man vil have en dejlig blød sovepose til klapvognen, som er nem at bruge og håndtere i hverdagen, så kan vi varmt anbefale Najell.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen er afsluttet…

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce