Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Mushie sutteboks, tallerkener, bestik, hagesmække mm.

Dato: 11. marts 2021

Mushie er et amerikansk baby brand, der så dagens lys i 2018. Mushie er bedst kendt for deres Scandinaviske design, som tydeligt ses i deres sutter, sutteholdere og bokse, og i deres hagesmække, tallerkener, skåle og bestik.

Virksomheden Mushie er startet af Mushie og Levi Feigenson, der begge er vokset op med 8 søskende. De investerede $1500 for at starte virksomheden, der i dag bruger fabrikker i USA, Danmark, Tyrkiet og Asien. Idéen til Mushie opstod, da grundlæggeren Mushie fik diagnosen Hyperemesis (voldsom graviditetskvalme) under graviditeten med deres anden søn. Hun begyndte her at lede efter gode babyprodukter og fandt det svært at finde noget, som både var æstetisk, praktisk og sikkert - og så at der var et marked for dette.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, der i november 2020 fik deres første barn, en datter.

Hvorfor har vi valgt produkter fra Mushie?

Min ”obsession” med Mushie startede, da vi i julegave fik to Mushie suttebokse/suttebeholdere. Sutteboksene er en helt genial opfindelse – de er af super lækker kvalitet, de er smarte, og så er de bare uundværlige. Efter vi fik sutteboksene, fik vi øjnene op for de mange andre ting som Mushie også laver. Mushie laver flotte, stilrene produkter, der ikke går på kompromis med lækker kvalitet. Da vores pige snart skal til at starte på fast føde, fandt vi det derfor oplagt at prøve Mushies andre produkter, så som tallerkner, skåle, bestik, hagesmække, mm. Vi glæder os meget til at vores pige starter på fast føde, så vi kan starte med at bruge Mushies produkter.

Førstehåndsindtrykket

Mushies produkter skuffer bestemt ikke ved første øjekast – hverken i kvalitet eller design.

Kopper, skåle, tallerkner og bestik i BPA-fri PP-plastik virker umiddelbart lækkert i kvaliteten, og vi er helt vilde med farverne. Vi har valgt farverne ”blush” og ”mustard”, og farverne komplementerer bare hinanden SÅ godt! Jeg kan tit godt lide at mikse farverne lidt, så det hele ikke er helt lyserødt, og det ser altså bare super godt ud, når man mikser Mushies produkter. Dernæst vejer tingene næsten ingen ting, hvilket virker lækkert. Det bliver dog spændende at se, om dette muligvis også kan være en ulempe, da det så måske er nemmere for vores datter at vælte tingene, eller måske kan de være sværere at holde om.

Vi er personligt vilde med ting i silikone – særligt når det kommer til ting, man skal bruge til mad. Mushie laver flere silikoneprodukter, herunder babyskeer, tallerkner og skåle med suction-funktion, dækkeservietter og hagesmække. Alle silikoneprodukterne virker super lækre i kvaliteten og er dejligt bløde at røre ved. Hagesmækkene virker særligt lækre, og virker hverken for bløde eller for hårde. Tallerken og skål med suction-funktion virker mere robust og tykkere, sammenlignet med de andre silikoneprodukter. De er blevet testet hurtigt på vores spisebord, og her virker sugekop funktionen umiddelbart. Hvorvidt suction-funktionen kan holde til, at vores lille pige hiver i det, bliver spændende at prøve.

Udover ting til mad, laver Mushie også legetøj og anderledes bideringe. Vi er vilde med Mushies kreativitet, når det kommer til legetøj, og vi synes at bidearmbåndene og bidebolden er særligt fine. Vores pige er stadig lidt for lille til at bruge legetøjet/bidetøjet, men det virker som et rigtig lækkert produkt, i rigtig lækker kvalitet.

Vores førstehåndsindtryk af Mushies produkter er super positivt, og indtil videre har vi slet ikke en finger at sætte på noget. Vi glæder os derfor meget til at gå i gang med at bruge det, når vores lille pige begynder på fast føde! :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 6. APRIL 2021

Vi har nu brugt Mushies produkter i en måneds tid. Indtil videre har vi brugt følgende produkter:

Silikonehagesmække

Vi er blevet super glade for silikonehagesmækkene. Silikonehagesmækkene fra Mushie er super smarte og et klart "must have" til alle forældre! Hvis man har haft små børn, så finder man ud af, at der ryger meget mad ved siden af, når man skal lære at spise – og her er det altså bare super fedt at have en hagesmæk, som griber det hele. Silikonehagesmækkene er stive nok til at holde formen og kan derfor gribe alt den mad, der kommer. Hagesmækkene er dog samtidig bløde nok til at være medgørlige og passer godt rundt om halsen. Hagesmækkene har flere indstillinger bagpå, og man kan derfor finde den helt rette pasform rundt om halsen, som sikrer, at der ikke kommer mad og vand ned igennem. Dernæst er de rigtig nemme at rengøre – de kan spules under vandhanen eller få en tur i opvaskemaskinen.

Silikonemåtte

Vi er rigtig glade for silikonemåtten til bordet. Måtten er formet som en halv cirkel, og da vi har et rundt spisebord, kan den både ligge med den flade side eller den runde side mod kanten. At måtten er lavet af silikone, gør den nem at tørre af og vedligeholde. Måtten sidder ikke fast på bordet, men ligger mere som en normal dækkeserviet på bordet, og vi tænker, at den måske derfor godt kan glide, hvis nogle små hænder får fat i den...

Runde PBA-fri plastik skåle (sæt af to) og kopper af PBA-fri plastik (sæt af to)

Skålene og kopperne i PBA-fri plastik fungerer rigtig fint. Skålene kan gå i mikroovn og er derfor meget anvendelige, når man skal varme grød og mos op i mikroovnen. Skålene har også en god størrelse. Selvom vores pige kun er 4 mdr. gammel, kan hun fint drikke af koppen. Der løber selvfølgelig en del vand ved siden af, men hun tager godt imod koppen, og den passer fint i størrelsen til hendes mund.

Suction bowl

Vi har anvendt suction skålen fra Mushie nogle gange, og indtil videre har suction-funktionen fungeret rigtig fint. Den sidder godt fast, hvis man hiver i den, og man skal umiddelbart have fat nede under suction funktionen for at få den løsnet. Man kan dog godt skubbe skålen fra side til side, mens den sidder fast, så på den måde bliver skålen ikke stående. Vores pige har endnu ikke selv forsøgt at gribe fat i skålen, så vi ved endnu ikke, om suctionfunktionen kan holde til de små hænder, men so far so good :)

Suction skålen kan både gå i opvasker og mikroovn, hvilket er et kæmpe plus. Det kan dog være lidt sjovt, når skålen sætter sig fast i mikroovnen – det skal man lige være obs på haha :)

Baby swaddle tæppe

Selvom vores pige er for gammel til at blive svøbt, har Mushie lavet et super lækkert swaddle/svøbe tæppe, som meget fint kan bruges senere hen som et normalt tæppe. Det er forholdsvis tyndt i stoffet og derfor ikke særlig varmt. Da det er et meget stort tæppe, kan man folde det flere gange på midten og på den måde gøre tæppet tykkere/varmere. Da vores lille pige har en tendens til at blive ret varm, er det et fint tæppe at bruge til middagslurer i barnevognen, når det bliver varmere i vejret eller andet. Vi har vasket det flere gange i vaskemaskinen, og det er stadig et rigtig blødt og dejligt tæppe.

Ball teether, silikone armbånd og baby fingertandbørste

Selvom vi ikke er blevet bedt om at anmelde Mushie fingertandbørsterne, vil vi alligevel lige slå et slag for dem! Vores lille pige fik allerede tænder i en alder af 19 uger, og her blev Mushie fingertandbørsterne vores redning. I de dage hvor tænderne brød frem, og hun havde rigtig ondt, syntes hun, det var SÅ dejligt at få børstet gummerne med de bløde silikonetandbørster fra Mushie. Hun åbnede munden helt op og syntes tydeligt, at det var den bedste følelse. Senere hen er hun desværre blevet mindre entusiastisk for tandbørstningen – ligesom alle andre børn haha - men tandbørsterne kan varmt anbefales herfra.

Vores pige syntes også godt om ball teether og silikonearmbåndene, mens tænderne brød frem. Selvom hun ikke er så gammel endnu, så kunne hun nemt holde om bolden og armbåndene, selv føre dem ind i munden og gumle på dem. Både bolden og armbåndene er lavet af blød silikone, og vi tænker, at de derfor har været dejlige at tygge i. Silikonearmbåndene passer ikke i størrelsen til babys arm – hvilket jeg oprindeligt troede var meningen - men de passer derimod på mors arm, så mor altid kan have noget på sig, som baby kan tygge på. Armbåndene er super søde og er en fin lille accessory at have på – det ligner ikke babygumlelegetøj.

Indtil videre er vi meget glade for og imponerede over Mushies produkter. Vi glæder os derfor meget til at fortsætte med at bruge Mushies produkter og også til at prøve flere af Mushies andre produkter :)

OPDATERET ANMELDELSE 6. JUNI 2021

Vi har nu brugt Mushies produkter i ca. 3 måneder. Vi har følgende opdateringer:

Silikone hagesmække

Vi er stadig super glade for silikonehagesmækkene. De sidder fint rundt om halsen, og de sikrer, at der ikke løber mad eller vand igennem. Hagesmækkene griber alt den mad som løber ned fra munden, hvilket holder tøjet mere rent, og gør det betydeligt nemmere at rydde op bagefter. Vi bruger pt. et slags hagesmæksforklæde inden under hagesmækken, da vores pige meget gerne vil have fingerende i skålen og maden derfor flyver alle steder hen. Her er hagesmækken med til at gribe maden, mens forklædet beskytter tøjet indenunder.

Hagesmækkene er nemme at folde sammen og tage med i tasken. De er super lette at rengøre – vi plejer at skylle dem under hanen i løbet af dagen, og så får de lige en ekstra tur i opvaskeren om aftenen. Selvom der efterhånden er blevet spildt meget mad på hagesmækkene, er der ikke sket nogen form for misfarvning, og der ses heller ingen permanente pletter. Hagesmækkene er heller ikke falmet i farven af at være kommet i opvaskeren!

Mushie har lavet nogle vildt lækre hagesmække som vi klart kan anbefale til alle!

Skål og tallerken i BPA-fri plastik

Vi er stadig super glade for skålene og tallerkenerne. Skålene har den perfekte størrelse til grød med frugtmos på toppen, eller kartoffelmos med grøntsagsmos og kød ved siden af. Både skålene og tallerkenerne er nemme at smide i mikroovnen, og de bliver slet ikke varme i mikroovnen og er derfor nemme at holde ved og bruge. Hverken tallerkenerne eller skålene er blevet misfarvet i opvaskemaskinen, - de ser stadig helt nye ud, selvom de efterhånden er blevet brugt mange gange dagligt.

Suction skål og tallerken

Suctionfunktionen på skålen virker rigtig godt. Den sidder rigtig godt fast – næsten for godt fast haha :) – og det er endnu ikke lykkedes de små fingre at løfte skålen! Vi ville ønske, at suction skålen lige var ét nummer større, eller at den fandtes i flere forskellige størrelser. Størrelsen på skålen er lige til den lille størrelse, men passer dog fint til en portion grød med frugtmos på toppen.

Suctionfunktionen på tallerkenen er desværre mindre stærk, og har svært ved at sidde fast på bordet. Vi er dog super glade for den smarte tre-inddeling, som tallerkenen har, og bruger den derfor ofte. Tre-inddelingen er praktisk og så får det bare maden til at se at se supper lækker og appetitlig ud.

Ift. suctionfunktionen på skålen og tallerkenen, skal man lige være opmærksom på, at bunden af skålen og tallerkenen skal være fuldstændig ren. Hvis der fx er et par krummer, lidt mel eller noget, virker suctionfunktionen ikke. Det er derfor en god idé at tørre bunden af inden brug :)

Stacking cups

Vi har fået et super fint sæt stacking cups i farven ”petal”. Vores pige er 6 måneder, og er derfor stadig for lille til selv at bygge tårnet, men hun synes det er super sjovt, når mor eller far bygger tårnet, og hun så kan skubbe til det, så det falder ned. Dernæst kan man bruge de forskellige kopper i badekaret. Der er huller med forskellige mønstre i bunden, og vand kan derfor sive igennem, på forskellige måder, hvilket hun synes er flot. Hun har allerede meget sjov med dette stykke legetøj, og man kan derfor med fordel købe sådan et sæt tidligere, end man måske ellers ville have gjort.

Alfabetplakat

Vi fik langt om længe tid til at hænge den fine alfabetplakat op fra Mushie! Hvert bogstav er lavet af de sødeste, fineste blomster og grene. Farverne er så smukke, og plakaten ser bare så fin ud på vores datters værelse.

Ball teether

Den her bold er simpelthen genial! Og en af vores datters yndlingsting. Da vores datter lige var fyldt 4 mdr. fik hun sine to første tænder, og lige inden hun blev 6 mdr. kom der tre tænder mere. Vores datter har derfor haft en masse ubehag i gummerne, og her har denne bold bare været så god for hende. Bolden er blød og medgørlig, og så er den nem for de små fingre at holde om. Vi har flere gange puttet noget andet legetøj, fx en rangle, ind i bolden, så den også siger lidt lyd, hvilket hun synes er rigtig sjovt. En klar vinder herhjemme! Kan varmt anbefales til alle.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 10. SEPTEMBER 2021

Vi har nu brugt produkterne fra Mushie i ca. 6 måneder. Vi har følgende opdateringer:

Silikonehagesmække

De her silikonehagesmække holder bare! De sidder super godt, de fungerer lige som de skal, og så ser de stadig helt ud, som da vi fik dem – de har ikke en eneste ridse og ser på ingen måde brugte ud – det er vi meget imponerede over! En gang imellem kan det godt være lidt svære at gøre hagesmækkene rent i hånden, hvis lillepigen har fået noget mad som farver rigtig meget, fx tomatsovs, gulerodsmos eller kødsovs. Hvis man smider dem i tur i opvaskemaskinen bliver de dog rene lige med det samme og ser helt ud som nye igen! Hermed et tip herfra :)

Skåle og tallerkener i BPA-fri plastik

Det her er nogle af de eneste skåle/tallerkener vi har, som slet ikke bliver varme af at være mikroovnen, og det i sig selv gør dem fantastiske! Udover lidt ridser i bunden, som efterhånden er dukket op med tiden efter at have været brugt meget, ser skålene og tallerkenerne stadig ud helt som nye. Farven er ikke falmet af at være vasket i opvaskemaskinen, og så holder de også til at blive kastet rundt med og tabt på gulvet ;)

Silikoneskeer

De her skeer er bare super lækre! Skeerne kommer i et sæt af to. Vores datter startede på skemad, da hun var 4 mdr., og hun havde her lidt svært ved at bruge skeerne, da de virkede lidt store til hendes mund. Nu passer skeerne perfekt til hendes mund, og de fungerer bare super godt! Skeerne har faktisk den perfekte størrelse, de er ikke for store, og min vurdering er, at de umiddelbart passer til de fleste børn fra ca. 6 mdr. alderen. De er i et super lækkert og blødt silikonemateriale, som føles blødt både at holde om og virker rart at spise af. Det er i den grad tale om nogle skeer af rigtig god kvalitet, som man ikke vil fortryde at købe.

Stacking cups

Vores datter er stadig super vild med de her stablekopper. Hun elsker at vælte dem, når vi bygger et højt tårn, og så får hun dem tit med i badekaret, hvor de er et stort hit. De har også været med på stranden i sommers. Da mange af kopperne har huller af forskellige mønstre, er det sjovt at se vand og sand sive igennem kopperne. Et forholdsvis simpelt legetøj men med rigtig mange anvendelsesmuligheder og sjov for lillepigen!

Kopper i BPA-fri plastik

De her kopper er super fine. De kommer i et sæt af to. Kanten på koppen er lige til den tykke side, og det har derfor tidligere været lidt svært for vores datter at drikke af koppen, men hun har fint kunne bruge dem, fra hun var ca. 8 mdr. gammel. Kopperne er super praktiske, da de kan komme i mikroovnen, og man kan derfor nemt varme fx lidt mælk op i koppen. Jeg har også nogle gange brugt kopperne til at varme lidt mos op, hvis jeg er løbet tør for skåle.

Silikonemåtte

Silikonemåtten har den perfekte størrelse, den er super nem at tørre af og selv "lidt gamle" madpletter, som jeg ikke lige har fået tørret væk, kommer altid af lige med det samme. Selvom silikonemåtten efterhånden er blevet brugt mange gange, fremstår den stadig helt som ny – der er ingen ridser, permanente pletter eller farveskader - den ser stadig helt ud som ny! Vi er bare generelt VILDE med Mushies’ silikoneprodukter.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 10. DECEMBER 2021

Vi har nu brugt Mushies lækre produkter i godt 9 mdr. og vi er stadig super glade for alle de fine ting! Mushies produkter er lavet af højeste kvalitet, og der er uden tvivl tale om produkter som holder!

Vi bruger flere af Mushies produkter dagligt – silikonehagesmække, skåle, kopper, tallerkner, bestik, stacking cups, mm. – og der er ikke en eneste af de ting, vi har fået, som har fået en skramme! Alt ser stadig ud, som da vi modtog det, herunder særligt ting lavet af silikone. Alle tingene holder virkelig godt særligt de ting, der er lavet af silikone, som også bare er dejligt praktisk og nemt at gøre rent.

Bestik

Den seneste månedstid er vi begyndt at bruge gaflerne fra Mushie. Gaflerne kommer i et sæt med én gaffel og én ske. Vores datter kan rigtig godt lide at side med gaflen selv, og prøve at stikke mad på gaflen, og her fungerer gaflerne fra Mushie super godt – de har en rigtig god størrelse til vores pige på et 1år, og så er de lavet i et lækkert materiale (BPA-fri plastik), som er nemt at holde. Gaflen er ikke skarp i tænderne, og man kan derfor trygt bruge den til de små. Skeen er lidt for stor til vores datter på 1år, men vi tænker, at hun vil kunne bruge skeen om 4-6 mdr. Vi har været så glade for gaflerne, at vi har været nødt til at købe et par ekstra sæt! Særligt fordi vores datter godt kan lide at side med en gaffel i hver hånd :) Gaflerne har samme farve, som de skåle og tallerkner vi også har fra Mushie, og det hele fungerer derfor som et super fint sæt, hvor man kan matche farver på kryds og tværs!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 16. MARTS 2022

Vi har nu brugt produkterne fra Mushie i 1 år, og vi tænker derfor, at det er blevet tid til sidste anmeldelse.

Vi har været SUPER glade for produkterne fra Mushie. Mushies produkter er bl.a. lavet af yderst lækker silikone, som bare er blødt og lækkert, og som fungerer perfekt til en hverdag med rod og madpletter. Alle deres silikonematerialer kan let aftørres med en klud eller få en tur i opvaskemaskinen, uanset om det er silikonehagesmække, silikonemåtter, skåle, tallerkener, babylegetøj eller andet. Mushies produkter fungerer perfekt i en travl hverdag, hvor man ønsker noget praktisk og nemt, men ikke ønsker at gå på kompromis med stilen og kvaliteten. Alle Mushies produkter er super fine med forskellige farver og mønstre, som let kan matches på kryds og tværs.

Det er først nu – ét år efter dagligt brug – at vi begynder at kunne se lidt slitage på farverne på hhv. silikonehagesmækkene og silikonemåtten. Det er dog KUN farverne, der er falmet lidt, og selve produktet fejler dermed intet. Efter ét helt års brug, tænker vi, at det er helt forventeligt, at farverne falmer lidt, hvilket også gør os endnu mere imponerede over, at produkterne derudover slet ikke er blevet slidte, gået i stykker eller andet.

Vi er yderst imponerede over, hvor holdbare Mushies produkter er, og mange af de ting vi har, ser stadig næsten ud som nye, selvom de er blevet brugt utallige gange gennem året. Der er derfor ingen tvivl om, at når vores datter ikke længere har brug for tingene, at vi vil gemme dem, for de kan sagtens bruges igen, hvis vi måske får en nr. 2. Hvis man i stedet skulle have lyst til at sælge tingene videre, er det også en mulighed, da produkterne stadig ser meget nye ud og har ingen slitage.

Vi sender vores varmeste anbefaling afsted til alle, som ønsker lækre, holdbare materialer, og hvor der ikke gås på kompromis med hverken kvalitet eller stil. Vi har kun positive ting at sige om Mushies produkter.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen er afsluttet.

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce