Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Voksi® Carry North

Dato: 1. november 2020

Voksi® blev skabt for mere end 30 år siden med indstillingen: Kun det bedste er godt nok til vores produkter og for dit barn. Og igennem de sidste 30 år er Voksi®-kollektionen kontinuerligt blevet udviklet med ny teknologi og materialer, og kollektionen omfatter nu både soveposer, vognposer og forskelligt tilbehør - og materialet varierer mellem uld, dun, fjer og bomuld. For Voksi® skal både design og brugervenlighed gå op i en højere enhed.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, der i november 2020 bliver forældre til deres første barn, en lille pige.

Hvorfor har vi valgt en VOKSI?

Jeg har i mange år godt kunne tænke mig en VOKSI, og jeg har altid tænkt, at det særligt var ideelt til et vinterbarn. Da vi venter en lille november pige, er det vigtigt for os at finde en sovepose, som kan holde hende varm og tryg i barnevognen, når vi er ude at gå ture - også i vinterkulden. VOKSI Carry North er en varmere udgave af tidligere VOKSI-bæreposer og passer til en mildere vinter, hvilket (umiddelbart) rammer vores behov godt.

VOKSI Carry North er dernæst en sovepose med bærefunktion. Da vi bor i en lille lejlighed på 4. etage, har vi ønsket en løsning, hvor vi nemt kan gøre hende klar til lur i lejlighed og derefter bære hende ned til barnevognen i kælderen. Bærefunktionen er derfor et must! Denne VOKSI indeholder en bæreplade, som kan anvendes indtil hun vejer 9 kg, og jeg håber derfor, at vi kan bruge denne VOKSI som bærepose gennem den første vinter. Jeg tænker og håber, at brugen af denne vil gøre turen med barnevognen markant nemmere det første lange stykke tid. Når lille pigen bliver for stor, kan man justere VOKSI’en i størrelsen og bruge den helt frem til 3 år. Jeg syntes det er fedt, at der er mulighed for at vokse i den – særligt da barnevognen også kan bruges frem til 3 år, og de to ting dermed kan følges ad hånd i hånd.

Førstehåndsindtrykket

Da lillepigen endnu ikke er kommet til verden, er det naturligvis svært at vurdere VOKSI’ens anvendelighed. Det vi kan sige indtil videre er, at VOKSI-posen umiddelbart virker af rigtig lækker kvalitet. Den virker blød, varm og lækker – både indvendig og udvendig. Da VOKSI’en er justerbar i størrelsen, består den af en masse snører og knapper. Det kræver lidt øvelse her i starten at få lært at folde og snøre den rigtigt sammen, men mon ikke vi får det lært, så snart vi kommer i gang med at bruge den ?

Vi glæder os til, at vi snart skal bruge VOKSI-posen. Vi er spændt på at se, hvor varm VOKSI-posen er - om den er varm nok eller for varm ift. den danske vinter. Dernæst er vi spændt på at se, hvordan posen fungerer i praksis, blandt andet i forhold til bærefunktionen og lukkesystemet.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 21. DECEMBER 2020

Vi har nu brugt vores VOKSI Carry North i godt en måneds tid, og den har været fuldkommen uundværlig! Den her er et MUST-HAVE til alle forældre derude!

VOKSIen er nem at bruge og nem finde ud af. Det tog kun første gang at lære at binde den, og herefter har det været easy-peasy. Vi bor i en lille lejlighed på 4. sal og skal ned i kælderen til barnevognen, når vi skal ud og gå tur – og her er VOKSIen med til at gøre dette MEGET nemt. Vi kan nemt og hurtigt putte lillepigen i posen oppe i lejligheden, derefter bære hende ned af trappen i bæreposen og vupti! op i barnevognen, og så er vi klar til at gå tur med det samme. Lillepigen er ikke altid så glad for at komme i posen, men så snart vi lukker for posen falder hun helt til ro. Hun falder i søvn på 3 sekunder, når hun ligger i den, og det er bare så tydeligt, at det at blive omsluttet af den varme pose og de rokkende bevægelser er med til at skabe en masse tryghed og ro for hende.

De første par gange vi brugte VOKSIen, var jeg nervøs for, om hun ville få det for koldt, men vi har endnu ikke på noget tidspunkt oplevet, at hun enten er blevet for kold eller for varm. Vi giver hende ikke noget ekstra tøj på udover en lille hue, vanter og futter i uld – og selvom vejret er blevet betydeligt koldere nu, holder hun stadig varmen rigtig godt! Med VOKSIen behøver jeg aldrig at være bekymret for, om vores pige fryser eller har det for varmt, og det giver bare en rigtig dejlig tryghed, når man er ude at gå i vinterkulden. Dernæst er det dejligt, at vi ikke behøver at bruge en masse tid på at putte hende i en masse varmt tøj, før vi skal afsted – det fjerner en masse unødig stress, og det gør, at vi kan komme ud af huset betydeligt hurtigere.

Selvom VOKSIen er nem at binde, kan det stadig være svært for os at finde de inderste, første stropper. Alle stropperne er sorte bortset fra de inderste stropper som (af en eller anden grund) er hvide. Da stoffet også er hvidt, betyder det, at man næsten ikke kan få øje på de hvide stopper. Det er en lille detalje i designet, og det kan måske ikke lyde af meget, men det betyder rigtig meget for funktionen og kan til tider være lidt af et irritationselement, når man hurtigt skal ud ad døren. Hvis farveforskellen i stropperne skyldes, at man skal kunne kende forskel på, hvilke stropper der skal bindes først, ville det være en kæmpe thumbs up herfra, hvis de hvide stropper i stedet fx blev grå! :)

Dernæst har vi desværre fundet ud af, at pladen i bunden har en tendens til at flytte på sig. Det ser ud til, at pladen i bunden ikke er lige så lang som posen, hvilket betyder, at pladen rykker på sig. Man skal derfor være opmærksom på, om pladen ligger tættest på hovedenden eller fodenden. Vi har på grund af dette oplevet et par gange, at lillepigens hoved pludselig hælder bagover, når vi bærer hende, da pladen har flyttet på sig. Dette er ret ærgerligt, og vi kan ikke rigtig forstå, hvorfor pladen ikke bare er lidt længere :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 7. MARTS 2021

Vi har nu brugt vores VOKSI Carry North i ca. tre måneder, og den har været en life-saver gennem denne kolde vinter. Jeg må indrømme, at vi på de ekstra kolde dage har holdt os indendørs, men nogle dage har vi været ude og gå i -5 grader, og her har lillepigen holdt sig dejlig varm, og det har kun været hendes kinder, som har været lidt kolde, når vi er kommet hjem.

VOKSI’en holder sig stadig rigtig pæn, den ser stadig forholdsvis ny ud, og der er endnu ikke kommet nogen tydelige brugsspor. Det eneste vi har lagt mærke til er, at det stof som VOKSI’en er lavet af, har lidt en tendens til at tiltrække en del fnuller, så på den måde kan den godt se lidt ”støvet” ud, men det betyder jo ikke noget for funktionaliteten og VOKSI’en bliver alligevel dækket af barnevognen, så man kan ikke se det.

Vores lille pige er efterhånden ikke så lille mere, og hun vejer lige nu godt 8kg. Dette kan selvfølgelig godt mærkes, når vi bruger VOKSI’en som bærepose. Man kan bruge bærepladen indtil barnet vejer 9kg – og det tænker vi også er passende ift. hvor meget vi egentlig kan bære rundt på, da hun efterhånden er blevet liiidt tung (da VOKSI’en i sig selv også vejer lidt).

Vi tænker derfor, at vi om ikke så længe vil fjerne bærepladen og derefter vil begynde at bruge VOKSI'en som sovepose direkte i barnevognen. Det er også muligt, at dette skift kommer til at passe med, at VOKSI’en alligevel bliver for varm til forårsvejret, og at vi i stedet vil bruge den som sovepose, når vi rammer næste vintersæson. Gennem den her vinter har den været virkelig god!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 7. MAJ 2021

Vi har nu brugt vores VOKSI i ca. 6 måneder. Vi har brugt VOKSIen fast i barnevognen frem til slutningen af februar måned, hvorefter vejret begyndte at blive varmere. Nogle dage har vejret været køligt nok til VOKSIen, mens det andre dage har været for varmt. Hvis vejret (temperaturen) har været mere end 10-12 grader har VOKSIen været for varm. Dette er dog ikke så overraskende, da der trods alt er tale om en vinterpose :) Gennem marts og april måned har vi derfor skiftet rundt mellem forskellige løsninger, afhængigt af vejret, fx brugt en dyne på de lidt varmere dage i stedet eller en køligere sovepose.

Vi har desværre måtte fjerne bærepladen for nogle måneder siden, da vores pige krydsede de 8kg man max må veje. Vi må indrømme, at vi VIRKELIG SAVNER bærepladen og ville ønske, at det var muligt at beholde den. Det har været så dejligt, at vi har kunne bære vores datter rundt i VOKSIen, fx ind i lejligheden, mens hun stadig sov. VOKSIen har som bærepose, været absolut guld værd for os de første 5 måneder! :)

VOKSI Carry North har været en perfekt sovepose til den kolde vinter! Og vi har været så glade for den. Men da det varme vejr er over os, er soveposen naturligt blevet for varm. Vi holder derfor en pause med anmeldelserne, og vender tilbage til efteråret/vinter, når det igen bliver nødvendigt med en dejlig, varm sovepose :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 27. OKTOBER 2021

Det er blevet koldt igen, og vi har derfor fundet vores VOKSI frem fra sidste sæson. Siden vi brugte VOKSI’en sidst er vores datter blevet betydeligt ældre – hun er nu næsten 1 år – og vi er også gået fra barnevogn til klapvogn.

VOKSI’en var helt fantastisk til vores nyfødte vinterpige, men vi har desværre oplevet lidt begrænsninger ift. at bruge den i vores klapvogn, sammenlignet med barnevognen. Vores datter er blevet ældre og vil ikke længere have armene pakket ind i VOKSI posen, da hun godt kan lide at pege på ting og bevæge sig, når hun sidder op i klapvognen. Da VOKSI’en er lavet med bindebånd, kan vi ikke rigtig justerer den på en sådan måde, at hun ikke bliver kold på brystet og armene, når hun har armene ud af posen, mens hun sidder op. VOKSI Carry North er heller ikke lavet til klapvogn, da den kun indeholder 2 huller til en barnevognssele og derfor kun kan bruges til barnevogn. Da vi er rykket over til klapvogn nu, passer VOKSI posen desværre ikke længere til vores behov.

VOKSI Carry North var fantastisk gennem vintermånederne, de første måneder i vores datters liv, men da vores datters behov nu har ændret sig, har vi valgt, at dette er den sidste anmeldelse.

Konklusion

Hvis man venter sig en vinterbaby, er denne VOKSI Carry North sovepose et absolut MUST!

Der findes (efter vores bedste viden) ikke nogen bedre sovepose på markedet, som formår at holde vores datter lige så varm, som denne pose gør! Og hvis det er vinter og rigtig koldt, så er VOKSI Carry North altså bare det eneste rigtige!

VOKSI-posen er stadig super pæn, og man kan (næsten) ikke se den har været i brug. Der ses ingen slitage eller nogen former for brugsspor – og den ser næsten ud som ny! Vi er derfor slet ikke tvivl om, at den skal gemmes, til vi måske engang får barn nr. 2. Med den stand den er i, kunne man også sagtens sælge den videre til en god pris – hvis det var det man ønskede - vi gemmer den!

VOKSI Carry North er lavet af højeste kvalitet! Den er lavet af yderst lækre, bløde materialer, som holder baby dejlig varm i kulden. VOKSI’en var helt uundværlig for os, da vores datter kom til verden! Og vi kan kun anbefale alle, der også får et vinterbarn, at de anskaffer sig en VOKSI, så man som forældre kan være sikkre på, at den lille baby holder sig varm!

VOKSI’en er fantastisk, når den lille skal sove lur i barnevognen. Man kan pakke baby godt ind i VOKSI-posen, som fungerer som en dejlig varm dyne, og vi kan vide med sikkerhed, at baby bliver holdt dejlig varm, når hun/han sover ude i kulden – enten trillende i barnevognen eller stillestående. Vi tænker også at den dyne-agtige omslutning, som man kan lave omkring babyen, er rigtig rar for det lille spæde barn – den skaber en dejlig lun følelse samt tryghed - og den egner sig derfor bare så godt til det lille vinter barn! Den er klar en investering værd til det første stykke tid! Og vi kan kun sende den varmeste anbefaling herfra :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen er afsluttet.

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce