Annonce

Annonce

Svar: Jeg er så babyskruk og klar


20. november 2015

Kategori:
Alder:
0 mdr.

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske

Hej med dig

Tak for dit brev og din ærlige og åbne fortælling om, hvordan du og din kæreste har det og dit store ønske om at blive mor:)

Jeg kan godt høre, at det for dig er et brændende ønske at blive mor - og det kan jeg godt forstå:) Du havde egentlig planlagt, at du ville være gravid med sæddoner og havde bestilt tid på en fertilitetsklinik - og så møder du din kæreste, som ikke har lyst til at få børn lige nu og derfor udskyder du dine planer.

Som jeg ser det, så er du dog nødt til at træffe et valg - og det er et valg mellem det at blive mor og så din kæreste, for det lyder ikke som om, at du kan begge dele...

Din kæreste har tydeligt sagt fra. Han vil gøre sin uddannelse færdig først, han vil have muligheden for at læse videre og det lyder som om, at der sagtens kan gå 4-5 år, før han evt. er parat til at blive far igen. Og han har netop ikke noget hastværk, fordi han jo allerede har en datter, så det behov, som du føler, har han ikke på samme måde.

Derudover kommer, at du jo faktisk blev ...


Annonce

... gravid i august - få måneder efter, at I havde mødt hinanden - og trods dit store ønske om at få et barn, så valgt du her (som jeg læser det) at få en abort, fordi din kæreste tydeligt gjorde klart, at han ikke ønskede det barn.

Nu overvejer du at blive gravid med en sæddoner - og det er naturligvis en mulighed - men jeg tror ikke på, at du så kan være sammen med din kæreste. Han vil jo ikke have børn - ikke engang sit eget barn, da du blev gravid - så jeg tror ikke på, at han vil kunne acceptere at skulle være "far" for en anden mands barn. Samtidig vil arbejdet med at passe en lille, være der for den lille osv. jo være det samme - og det har han allerede sagt fra overfor, fordi han vil gøre sin uddannelse færdig.


Helens bog til far
LÆS OGSÅ: "Helens bog til far" - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Foredrag med Helen

Kom til foredrag med Helen Lyng Hansen

Torsdag 1. feb.: Børn og opdragelse, Hørsholm Bibliotek

Torsdag 8. feb.: Børn og opdragelse, Glostrup Bibliotek

Onsdag 7. mar.: Sådan får du dit barn til at sove, Føtex - Randers

Se flere foredrag med Helen ...


Så som jeg ser det, så er du nødt til at vælge - vil du have din kæreste og vente og se, om han bliver klar til at få et barn med dig på et tidspunkt? Eller vil du vælge at få et barn og så klare dette alene?

Håber du kan bruge disse tanker lidt videre, rigtig meget held og lykke med det hele :)

Med venlig hilsen

Helen Lyng Hansen

sundhedsplejerskeAnnoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herLæserne anbefaler disse svar fra Helen Lyng Hansen om graviditet:

16. oktober 2017 | Graviditet | 0 mdr.

Ømhed, prikken og stikken

Hej Helen, Jeg er gravid i uge 16 og har den sidste uges tid haft en...

Læs hele brevet og Helens svar


23. oktober 2017 | Graviditet | 15 mdr.

Negativ graviditetstest, men manglende mens

Hej Helen Jeg ved ikke om du kan komme med et bud på nedenstående spørgsmål,...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Gravitamin

GraVitamin er et kosttilskud som er sammensat med henblik på at dække behovet for vitaminer og mineraler i forbindelse med graviditet.

GraVitamin indeholder bl.a. 400 µg folsyre (folin), hvilket er den dosis Sundhedsstyrelsen anbefaler til gravide fra 4 måneder før graviditetens indtræden til og med 12. graviditetsuge.

Den anbefalede dagsdosis af GraVitamin er en tablet i forbindelse med et måltid.

Folinsyre er vigtigt for at forebygge at barnet...

Læs mere i Babylex

Babysvømning

Der er mulighed for at gå til babysvømning i de fleste svømmehaller. Der findes også private hjem, med et opvarmet bassin, hvor man har små hold for babyer og deres forældre.

Babysvømning er godt for barnets balance, hvilket har betydning når barnet senere skal lære at sidde, kravle eller gå. Det at være i lunt vand, kender barnet også fra sin tid i livmoderen og når barnet er i vandet stimuleres alle sanser - ikke bare balancen, men også høresansen, lugtesansen (og nogle gange...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Det kan ikke siges for mange gange. Din bog om barnets søvn er helt fantastisk og hver gang jeg læser i den giver den mig ro i stedet for at stresse over at mit barn ikke nødvendigvis sover 16-20 timer i døgnet i en alder af 3 mdr, som man læser mange andre steder.

Hilsen mor til pige på 3 måneder


Annoncer

Annonce