Nyhedsbrev med masser af præmier

Denne måneds præmie

Vind en genial seng og telt i ét

Nu kan to heldige vindere, vinde en Babymoov UV pop-up seng, værdi 749,95,-.

Genial seng og telt i et - Tag den med overalt - Vejer kun 1,4 kg - Måler sammenlagt 60 cm i diameter.

Barnet kan bruge den til at lege på, da der er en dejlig blød madras og små aktivitetsdyr følger med. Men allervigtigst barnet kan tage sin lille lur deri uden at bliver generet.

Der er høje kanter, så barnet ikke ruller væk. De høje kanter modvirker træk og sand på stranden. Det medfølgende fluenet bevirker at ingen insekter eller større søskende , hunde eller kant kan genere.

Rigtig genial til at tage med i haven eller på besøg hos venner. Slip for at tage barnevogn eller liften med på vennebesøg - denne pop-up seng opfylder alle behov for flere timer væk fra hjemmet med baby eller større børn. Kan også tages med på stranden, da den er UV beskyttet 50+.

Kan også bruges til at fylde op med bolde ,når man har den med i stuen.

Nem at pakke ned og slå op igen. Fylder meget lidt i den medfølgende taske og vejer kun 1,4 kg . Og så er den meget meget nemmere at sætte op og pille ned end en weekend seng.

Kan nemt bruges af barnet op til 3 års alderen, hvor de kan lege hule og titte-bøh. Der findes også en mindre model til nyfødte og barnets første leveår.

Læs mere om Babymoov UV pop-up seng

Præmie

Værdi kr. 749,95,-


Tilmeld dig her og vær med i lodtrækningen

Email (skal udfyldes):


Gør nyhedsbrevet personligt (anbefalet):

Så modtager du altid de svar fra brevkassen, som passer til dit barns alder

Danmark's bedste nyhedsbrev for gravide og forældre!

Nyhedsbrevet er GRATIS og udsendes maks. 2 gange hver kalenderuge. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet v.h.a. et link nederst i nyhedsbrevet.

Hver måned trækkes der lod om en præmie blandt alle modtagere af nyhedsbrevet. Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen er at klikke på konkurrence-linket i nyhedsbrevet. Vinderen offentliggøres på hjemmesiden og får direkte besked per e-mail.

En gang af om ugen modtager du et nyhedsbrev med de nyeste spørgsmål og svar fra brevkassen, som passer til netop dine børns alder (hvis du vælger at tilpasse nyhedsbrevet). Nyhedsbrevet indeholder desuden de seneste nyheder, artikler og boganmeldelser.

Nyhedsbrevet kan indeholde annoncer ligesom du et par gange om måneden vil kunne modtage et ekstra nyhedsbrev med sponsoreret indhold fra en af vores annoncører, men vi videregiver naturligvis ikke din email adresse til 3. part. Din email adresse bliver hos os!

Betingelserne for nyhedsbrevet bliver tilpasset efter behov. Ved nye tiltag eller rettelser får du meddelelse herom i det efterfølgende nyhedsbrev.

Klik her, hvis du ønsker at deltage i lodtrækningen uden at tilmelde dig nyhedsbrevet.


Framelding

 


Annonce