Annonce

Annonce

Brev:

Skift i børnehave


31. august 2016

Kategori:
Alder:
3 år

Skift i børnehave

Kære Helen

Det er længe siden vi har skrevet men nu har vi brug for et af dine gode kompetente råd.

Vores søn bliver 3 om 14 dage og er her efter sommerferien startet i børnehave. Han gik i en ren vuggestue inden så har skulle over i et nyt hus. Det er ikke gået godt overhovedet. Vores indkøring blev grundet sommerferie, noget hektisk, rodet noget som var overstået på 3 dage. Vi har siden oplevet at vores søn ikke har været glad. Meget ked af det om morgenen, både inden aflevering og imens vi afleveret. Dagen er i følge pædagogerne OK, men om eftermiddagen oplever vi at han bare sidder på legepladsen og venter på os. Han siger tit at han ikke synes det er rart at gå i børnehave, at han ikke leger med nogen og at han ikke vil afsted. Når man henter ham bruger han det første kvarter på at fortælle hvor meget han har savnet en og at han ikke troede at man kom. Efter det kvarter er han ok og leger og er glad resten af ...


Annonce

... dagen.

Vi har oplevet et meget lavt informationsniveau fra børnehaven, meget kaos og manglende struktur. Vi er også meget i tvivl om deres pædagogiske tilgang. Alt dette har betydet at vi (med ondt i maven og efter mange søvnløse nætter) har valgt at vores lille fis skal gå i en anden børnehave om 14 dage. Den nye børnehave virker meget anerkendende med et dejligt syn på børnene, rummelige med plads til forskelligheder og med masser af kys, kram, kreativitet og meget fine fysiske rammer. Vi håber vi gør det rigtige for vores dreng men er meget nervøse for hvordan skiftet kommer til at påvirke ham. Vi har kun oplevet at han har knyttet sig til en pædagog i hans nuværende børnehave. Men vi har en lille følsom gut som bedst kan lide velkendte og trygge rammer.

Vores spørgsmål er så hvordan forbereder vi bedst vores dreng på skiftet og hvordan hjælper vi ham bedst igennem dem første tid.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

15. januar 2018 | Opdragelse | 2 år, 7 mdr.

Vores datter vil ikke sidde ved spisebordet og spise

Hej Helen, Vores datter vil sjældent sidde ved spisebordet og spise. Hun...

Læs hele brevet og Helens svar


9. januar 2018 | Renlighed | 3 år, 1 mdr.

Natble - 3 år, 1 mdr.

Kære Helen Min søn på lidt over 3 år blev renlig for 3,5 mdr siden. Der har...

Læs hele brevet og Helens svar


6. januar 2018 | Udvikling | 3 år, 3 mdr.

Slut med sut og tiden derefter

Kære Helen. Vi tog sønnens sut i midten af november. Vi havde snakket med...

Læs hele brevet og Helens svar


4. december 2017 | Renlighed | 2 år, 9 mdr.

Storesøster holder på afføring

Hej Helen, Vi har tid hos en børnelæge i januar, men indtil da har vi brug...

Læs hele brevet og Helens svar


29. november 2017 | Opdragelse | 2 år, 10 mdr.

Selvstændighedsalderen

Kære Helen Jeg skriver til dig, da vi har nogle udfordringer i vores lille...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Astma

Børn med astma trækker ikke vejret på samme måde som vi andre. Når man har astma, så snører luftvejene sig sammen, passagen for luft ind og ud af lungerne bliver mindre og barnet har derfor svært ved at trække vejret.

Astma er det man kan kalde for en lungesygdom og børn med astma vil ofte have anfald, hvor de tydeligt har problemer med vejrtrækningen. Under et astmaanfald vil barnet få en hvæsende, pibende vejrtrækning, kvælningsfornemmelse, vedvarende hoste og nogle gange også...

Læs mere i Babylex

Gylp

Når barnet spiser, sluger det ofte lidt luft, eller kommer til at spise for meget eller for hurtigt. Det resulterer i at barnet ofte gylper efter et måltid og det er helt normalt. Ofte er det når barnet bøvser, at der kommer lidt mælk med op. Hvis dit barn får flaske, kan du måske ændre lidt på flaskesuttens hul. Hvis hullet er for stort, så løber mælken for hurtigt. Du kan også forsøge at ændre spisestillingen, så barnet sidder mere lodret, når det får mad.

Du skal være...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Du har efterhånden reddet mig nogle gange. Jeg er meget taknemmelig for din rådgivning, især nu hvor jeg befinder mig i udlandet og er mor til mit første barn, hvilket betyder, at alt er nyt.

Hilsen
Mor i udlandet


Annoncer

Annonce