Annonce

Annonce

Brev:

Sygdom og manglende appetit - 9 mdr.


6. januar 2021

Kategori:
Alder:
9 mdr.

Sygdom og manglende appetit - 9 mdr.

Hej Helen.

Som jeg før har haft skrevet til dig, har vores datter haft mellemørebetændelse og det har hun faktisk stadigvæk og det har ramt rigtig hårdt på hendes appetit.

Hun har også alderen til, at appetitten generelt kan svinge meget, så en mellemørebetændelse gør det ikke bedre. Vi gik til lægen med hende d. 28/12 fordi hun nærmest ingenting ville spise medmindre hun var hos os, eller var med i køkkenet hvor vi kunne give hende lidt her og der. Hun nægtede pure at spise ved bordet, hun tog sig til ørene og blev rigtig ked af det. Og sådan er det stadigvæk. Hun kom på penicillin og vi skulle supplere med panodil indimellem. Det hjalp hende ikke, og vi var til ørelæge i mandags d. 4/1, hvor vi fik afvide hun har undertryk på begge øre samt væske i venstre øre. Ørelægen kunne godt forstå hun ikke har lyst til mad. Hun skal have lagt dræn i begge øre d. 14.

Hun har jo som sagt aldrig været madglad, og når hun så bliver ramt så hårdt ...


Annonce

... som nu, har hun jo slet ikke lyst til noget. Hun viser ikke tegn på at hun er sulten på noget tidspunkt, og vi gør som vi har gjort længe for at få mad i hende. Hun bliver selvfølgelig sat ved bordet, men der går kort tid før så rejser hun sig på højstolen, griber ud efter os, tager sig til ørene og bliver ked af det.

Mit spørgsmål til dig er:

- Skal vi lade værre med at give hende mad hos os, og i køkkenet eller skal vi sætte hende ved bordet og så lade hende få det hun vil (det har vi prøvet og det er næsten ingen måltider hun overhoved røre) det er som om, ved at der sker noget aktivitet, tænker hun ikke nær så meget over at spise og så går det nemmere. Det gik godt ved bordet før, hun grinte og vi lavede pjat imens vi spiste og hun elskede det. Nu kan vi slet ikke få et smil frem når hun skal have mad og før hun kom i udvikling hvor hun selv kun ville spise, tænder oveni og nu undertryk og væske på ørene.

Med venlig hilsen
Mor

Læs Helens svar »



Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

24. april 2024 | Kost og ernæring | 7 mdr.

Min pige vil ikke spise

Hej Helen! Så er det blevet min tur til at skrive til dig:) Min pige, som...

Læs hele brevet og Helens svar


24. april 2024 | Kost og ernæring | 7 mdr.

Yoghurt produkter til baby

Kære Helen Vi er flere i mødregruppen, som er meget glade for de forskellige...

Læs hele brevet og Helens svar


23. april 2024 | Sovevaner | 11 mdr.

Putning - 11 mdr.

Hej Helen, Jeg skriver igen, fordi min søn snart bliver 1 år gammel og skal...

Læs hele brevet og Helens svar


11. april 2024 | Sovevaner | 9 mdr.

Dårlig søvn og stop af amning

Hej Helen. Nu har jeg endelig fået taget mig mod og tiden til at skirve til...

Læs hele brevet og Helens svar


10. april 2024 | Kost og ernæring | 9 mdr.

Aftensmad og natteroderi

Kære Helen. Tak for dine tidligere råd og vejledning. Jeg kunne godt bruge...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Kogt-vands-klude

Kogt vands klude er et gammelt husmoderråd til røde barnenumser.

Princippet er at man tager noget blødt bomuldsstof f.eks. stof fra et gammelt forvasket lagen og klipper nogle firkantede stykker, som passer til at lægge på barnets numse.

Stofstykkerne koges, afkøles og vrides og lægges på og mellem barnets baller, der hvor barnets hud synlig er generet af syren fra afføring og urin. Du kan gemme de kogte klude i en lille bøtte med lidt kogt vand, som du har stående...

Læs mere i Babylex

Feberkrampe

Det lille barn evne til at kunne regulere sin temperatur er umoden. Det betyder, at nogle børn får krampe i forbindelse med, at de får feber. Temperaturen kan stige pludseligt, og når temperaturen stiger for hurtigt, kan temperaturreguleringscenteret i hjernen ikke følge med, og kramperne opstår.

Feberkramper opstår hos 2-5% af børn mellem 6 måneder og 5 år, og det er den hyppigste årsag til kramper hos børn. Feberkrampe er delvist arveligt, så end forældre eller søskende har...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dine altid gode råd... Din hjemmeside er til stor hjælp. Især for os udenlandsdanskere som ikke har en sundhedsplejerske til rådighed på samme måde som man har i Danmark.

Tak, for alt det du gør.

Udlandsdanskeren


Annonce