Annonce

Annonce

Brev:

Skriger og vil have babs


24. januar 2018

Kategori:
Alder:
14 mdr.

Skriger og vil have babs

Hej igen.

Min datter er jo meget glad for babsen og ville gerne hænge i den det meste af dagen, hvis hun kunne. Hun bruger den til mad, til tryghed, til hygge og til at "nulstille" sig selv.

Nu er jeg jo begyndt at skulle trappe ned og det er lykkedes at aftenamme i vores sofastol i soveværelset, og så putte hende i sengen uden babs bagefter, hvilket er "hænder og hovedet" fantastisk, at hun hurtigt har accepteret det så hurtigt!

Nå, men min datter er meget signalstærk og reagerer fra 0-100 på få sekunder i gråd, flitsbue, skrig etc., i skift og overgange (f.eks. hjem fra vuggestue), når hun er træt om eftermiddagen, når tingene ikke vil som hun vil eller hun ikke må noget i hjemmet. Hun kammer fuldstændig over.

Jeg er selv uddannet pædagogisk og i marte meo etc., så jeg kender til og bruger udviklingsstøttende kommunikation som "åh skat, hvor ærgerligt. Du blev helt ked af det. Prøv igen. ...


Annonce

... Jeg vil gerne hjælpe dig" etc. Jeg tager hende op, giver hende et knus, vugger hende lidt i min favn eller tager hende i hånden hen til noget andet. Jeg siger "nej", når jeg skal og prøver at hjælpe hende med at rumme nej´et.

Men ofte knækker filmen bare helt for hende, og hun skriger og bliver ked af det - nogle gange i halve og hele timer. I disse tilfælde kan jeg næsten ikke få hende ud af følelsen - kun hvis jeg bruger babsen. Så falder hun ned med det samme og nulstiller sig selv fuldstændig. Hun tager en pause og lader sig selv slappe helt af - nogle gange i 15-20 min. OG så er hun klar igen og i glimrende humør.

Det jeg vil spørge om er et råd til, hvad jeg kan gøre nu, hvor jeg jo skal trappe kraftigt ned i amningerne og ikke kan tilbyde hende brystet hver til hveranden time? For hun har virkelig mange nedsmeltninger for tiden og jeg føler mig bare som en virkelig "dum" mor.

På forhånd tak.

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

18. februar 2018 | Udvikling | 17 mdr.

Mad og leg - 17 mdr.

Hej Helen. Vores datter er nu 17 måneder, og er fortsat lidt motorisk...

Læs hele brevet og Helens svar


18. februar 2018 | Udvikling | 15 mdr.

Slår når han er glad

Hej Helen, Min søn er nu knap 15 måneder, han har det rigtig godt og...

Læs hele brevet og Helens svar


12. februar 2018 | Amning | 12 mdr.

Mælkeproduktion ved ammestop

Hej Helen, Jeg har et meget kort spørgsmål i forbindelse med ammestop, jeg...

Læs hele brevet og Helens svar


12. februar 2018 | Sovevaner | 12 mdr.

Institutionsstart og søvnvaner

Kære Helen Vores søn på 1 år startede i institution for en måned siden. Det...

Læs hele brevet og Helens svar


10. februar 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Jobstart og nattesøvn

Hej Helen, Om en lille uge starter jeg job. Min dreng er lige fyldt 11...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Undertøj

Bomuld er behageligt, suger sved og kan vaskes ved høj temperatur. Det er en stor fordel så længe børn bruger ble, hvor det ikke kan undgås at der af og til kommer urin og afføring i undertøjet.

I vinterhalvåret kan det være en fordel at vælge undertøj af uld, da det varmer mere. Vær opmærksom på hvilken type uldundertøj du vælger. Noget uld kradser, hvor andet er meget mere blødt og behageligt.

Læs mere i Babylex

Præmature allergidisponerede spædbørn

Hos meget små præmature allergidisponerede børn kan der være mere væsentlige ernæringsproblemer end allergiforebyggelse at tage højde for. Der må derfor tages store individuelle hensyn, hvor det vigtigste er at barnet kommer i trivsel.

Et præmaturt barn tilbydes samme allergiforebyggende diæt som mature allergidisponerede spædbørn. Modermælk er den bedste ernæring og hvis dette ikke er muligt tilbydes barnet Nutramigen eller Profylac.

Det vides ikke, hvor længe det...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dine altid yderst brugbare svar. Det er en fantastisk service at kunne skrive til dig og få din kyndige vejledning igen og igen.

- Tak fra tvillingernes mor


Annoncer

Annonce