Annonce

Annonce

Rådet for Større Færdselssikkerhed, organisation

Rådet for Større Færdselssikkerhed er en privat sammenslutning af myndigheder og landsdækkende organisationer. Rådet består af 42 medlemmer.

Rådet arbejder for at give trafikanterne viden om sikkerhedsudstyr og færdselsregler samt udbrede kendskabet til og forståelse for de farer og vanskeligheder trafikanterne møder i trafikken. Rådet gennemfører informationskampagner og udgiver undervisningsmateriale.


Artikler af Rådet for Større Færdselssikkerhed

2. oktober 2003

De yngste børns vanskeligheder i trafikken

Børn har det ikke nemt i trafikken. Trafikken kan opleves som en uoverskuelig række elementer som er foranderlige, hurtige, truende og voldsomme, i hvert fald set med mindre børns øjne. Nedenfor kan du læse mere om hvad...

Læs hele artiklen


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Jeg vil bare sige tusind tak for hjælpen! Det var et wake-up-call at få dit klare svar ... Dejligt at få at vide så entydigt at tingene ikke er i orden.

Alt går meget bedre nu, vi kan nemt aktivere ham, putning går stort set problemfrit nu og aflevering i vuggestue er også meget bedre. Det har været så godt at komme ud af den dårlige vane - jeg har bare ikke tidligere tænkt på at det var vaner der skulle ændres.

Tusind tak for hjælpen - det har betydet utrolig meget for os.

Med venlig hilsen
Rikke, mor til dreng på 21 måneder


Annoncer

Annonce