Annonce

Annonce

Pia Hern, jordemoder og psykoterapeut

Pia Hern er uddannet jordemoder i 1994. Derudover er Pia Hern uddannet psykoterapeut i 2000.

Hun arbejder på Hillerød Sygehus og underviser i fødslesforberedelse baseret på Birthing From Within metoden, som hun har studeret i England og USA

Derudover har Pia Hern en privat rådgivning for kvinder som er fødselsangste, kvinder som har haft dårlige fødselsoplevelser og for kvinder som har oplevet spontan abort/tab i graviditeten.


Artikler af Pia Hern

10. februar 2004

Den traumatiske fødsel

At føde et barn er ubestridt nok er nok en af de største begivenheder i en kvindes liv. Oftest er fødslen en berigende og styrkende oplevelse.For nogle kvinder bliver det at føde dog et mareridt som gentager sig...

Læs hele artiklen


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak! Jeg bliver simpelthen nødt til at fortælle dig, hvor stor en omvæltning dit seneste svar har gjort for vores familie.

Med min korte beskrivelse af vores liv, har du simpelthen set noget vi ikke har set; at hele vores dag bare er en lang irettesættelse af vores søn. Vi var simpelthen kommet ind i en skæld-ud-spiral; skæld-ud medfører mere skæld-ud. Vi blev opmærksomme på at vi begge to tog en dyb indånding inden vi gik ind af hoveddøren, for nu vidste vi skulle ind og skælde ud. Frygteligt, at vi ikke har kunne se at det ikke var en umulig unge, men en umulig måde at tackle ham på!

Så vi besluttede i samme øjeblik vi læste dit brev at vi kun ville snakke med vores søn og slet ikke skælde ud. Selvom det kræver lidt tålmodighed, så er det bare helt vildt hvad det har gjort. Han har simpelthen været så sød og vi har hygget os så meget de seneste dage. Han er selvfølgelig ikke et dydsmønster:-) men måden vi tackler det på nu er, gør at konflikten er lynhurtigt overstået og der bliver færre af dem.

Vi er jo i virkeligheden en familie med stort overskud, med et nært og følsomt forhold til vores drenge. Vi er bare kørt ud af et helt forkert spor og det var dig der skulle åbne vores øjne.

Tusind tak, Helen! Også en hilsen fra min mand, som iøvrigt sidder med tårer i øjnene hver gang han læser svar fra dig :-)

Med venlig hilsen
En familie på fire


Annoncer

Annonce