Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Sækkestol med funktionelt design - brug den både inde og ude

Dato: 1. april 2016

RETROit stolen bliver hurtigt hele familiens yndlingsplads – til hygge i stuen, leg på børneværelset eller afslapning på terrassen – RETROit kan det hele!

SACKit har gentænkt sækkestolen. RETROit er nemlig den eneste sækkestol, hvor du kan sætte dig ned med en kop kaffe i den ene hånd og en bog eller tablet i den anden – og stadig sidde godt!

RETROit er indvendigt opbygget af to selvstændige sække, der hænger sammen med velcro. Når du sætter dig på den ene, bliver den anden presset op og støtter din ryg. Glem alt om uformelige sækkestole, der ligger og roder på gulvet. RETROit er gennemtænkt dansk design i bedste kvalitet, som ser godt ud og er fantastisk at sidde i.

Slidstærk
RETROit er skabt til at blive brugt (rigtig meget). Sækkestolen bliver hurtigt familiens yndlingsplads, og derfor er den fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis; slidstærkt stof, YKK lynlås og giftfri EPS kugler. Sæt dig ned, nyd livet og slap af!

Vandafvisende
Smid sækkestolen ud(enfor)! Cobana-sækkestolen er vandafvisende, fordi Cobana-stoffet har en coating på indersiden, som sikrer, at vandet ikke kan trænge igennem. Stoffet er fremstillet i det 100% syntetiske Olefin-materiale, som ikke kan blive jordslået ved fugt. Derfor kan du trygt lade stolen stå ude – også selvom det regner. Vi anbefaler dog, at du stiller stolen under halvtag ved kraftig regn, da vand kan trænge ind i stolen ved syningerne – og vi ved alle at en våd stol ikke er ligeså lækker at sidde i.

Lysægte
Det er så skønt når solen skinner – det synes vi heldigvis også! Derfor er dette produkt lavet af et syntetisk materiale, som ikke falmer i solen. Du skal dog stadig huske din egen solcreme!

Håndsyede sting
De smukke håndsyede stikninger langs kanten gør hvert enkelt produkt helt unikt. Tråden er i en kraftig hørkvalitet, som giver designet kant og et råt look. Det er SACKit’s DNA!

Indoor & Outdoor
Brug den både inde og ude! Du kan gøre den til din favoritplads i solen, når vejret er godt. Når gråvejret igen melder sin ankomst, kan du flytte den ind foran brændeovnen og skabe det perfekte hyggehjørne.
Brug den i stuen, på børneværelset, i haven og på terrassen -MOVEit!

SACKit er dansk design, som skiller sig ud. SACKit skaber funktionelle livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Et SACKit-produkt er et produkt, som du bliver glad for i årevis! Hos SACKit går de nemlig aldrig på kompromis med funktionalitet og kvalitet i deres designs.

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce