Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Semper klar med nye måltider til dit barn

Dato: 1. november 2015

At spise varieret er ikke kun forbeholdt store børn og voksne. De små poder skal også have varieret kost. Nye smagsindtryk giver færre kræsne børn, og nye retter stimulerer barnets udvikling og nysgerrighed. Semper introducerer en lang række nye måltider på glas til dit barn.

Fokus er børnemadskvalitet
Hos Semper ved vi, at kvaliteten i færdiglavet børnemad er den højeste prioritet for forældrene. Derfor indeholder de nye måltider på glas kun de allerbedste ingredienser. Pastaen er lavet på ægte italiensk durummel og gulerødderne bliver nøje udvalgt ift. deres sødme. Måltiderne er lavet i samarbejde med ernæringseksperter, sundhedsplejersker og jer, forældre.
Børnemadskvalitet for os er bl.a., at vi ikke tilsætter farvestoffer i nogle af vores måltider. Mange råvarer har ikke særligt sjove farver fra naturens side, når de er tilberedt – og det har vi accepteret. Du finder derfor ikke unødvendige farvestoffer i Sempers børnemad – selvom det måske ville være sjovere, så er ærlig – og knap så farverig - mad bedre for dit barn.

De nye måltider på glas er perfekt til børn fra 6 mdr. -12 mdr.
• Rodfrugter & kalvekød
• Karrygryde med kylling & ris
• Slotsgryde med kartofler
• Franskgryde med kylling & ærter
• Fiskegratin med kartoffelmos & torsk
Vi har tilpasset alle retterne, så de passer til barnets udviklingsstadie. Faktisk er maden i glassene ofte bedre tilpasset barnets behov, end hjemmelavede retter: barnet har nemlig brug for ekstra meget energi og næring. Derfor sørger vi omhyggeligt for altid at have minimum 300 KJ pr. 100 gram i vores middagsretter.
Sempers middagsretter på glas er skræddersyede til børn og deres særlige behov. Det kalder vi god børnemadskvalitet!

Læs mere her

Annonce