Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Har din datter urinvejsinfektion?

Dato: 1. oktober 2015

URINVEJSINFEKTION TEST fra ABBLO Pharma

Urinvejsinfektion Testen er en hjemmetest til børn og gravide kvinder.

Vidste du at 8% af alle piger i 7-årsalderen har haft mindst 1 tilfælde af urinvejsinfektion? Med testen kan du kontrollere om din datter har urinvejsinfektion ved at anvende morgenurin, og dermed undgå at dette udvikler sig til nyrebækkenbetændelse.

Med ABBLO Urinvejsinfektions Testen kan du ligeledes teste dig selv for svangerskabsforgiftning, som rammer 3% af alle gravide.

Hvis du er gravid og får urinvejsinfektion, kan dette komplicere graviditeten såfremt det ikke bliver behandlet.

For alle kvinder gælder det at halvdelen oplever urinvejsinfektion i løbet af livet.

Tegnene på urinvejsinfektion kan være smerter nedadtil i maven, og evt. feber. Derudover kan hyppig og sviende vandladning og pludselig vandladningstrang også være symptomer. Et andet tegn på urinvejsinfektion kan være uklar og ildelugtende urin.

Ud over blærebetændelse er nyrebækkenbetændelse også en konsekvens ved urinvejsinfektion.

Køb produktet hos webapoteket.dk her

TIDLIG GRAVIDITETSTEST – TEST ALLEREDE PÅ 8. DAGEN EFTER BEFRUGTIGELSE

ABBLO Pharma Tidlig Graviditetstest måler graviditetshormonet hCG ved 5 mlU/ml, hvilket er 5 gange så lavt som ved brug af almindelige graviditetstests. Testen kan derfor påvise graviditet allerede på 8. dagen efter befrugtigelse, hvilket svarer til 5 dage før forventede menstruation.

Vidste du at kroppens eget naturlige hCG niveau ikke overstiger 4 mlU/mL, hvorfor et falsk-positivt resultat er usandsynligt. Testen har en høj sikkerhed der er større end >99%.

Denne test kan udover at konstatere om du er gravid, være medvirkende til at du bedre kan forstå de signaler du føler og mærker i din krop.

Køb produktet hos webapoteket.dk her

Se vores produkter ved at følge linket herunder.

Læs mere her

Annonce