Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Bamboo – Sikkerhed, komfort og design i perfekt symbiose

Dato: 1. november 2014

Lad dig ikke narre af enkeltheden ved skråstolen Bamboo; Denne designerskråstol er den mest innovative skråstol der findes.

Sikkerhed
Når vi bliver forældre, ønsker vi kun det bedste for vores børn. Og med god grund! Når det kommer til sikkerhed, er der derfor ikke plads til kompromiser. Af denne grund er Bamboo udelukkende blevet testet af anerkendte eksterne sikkerhedsinstitutter.
Bamboo lever op til den strenge europæiske sikkerhedsnorm EN12790:2009, og er den eneste skråstol, der også lever op til UNI EN1728:2002, hvilket betyder, at den trygt kan bruges til børn, der vejer op til 18 kg.
Hver eneste komponent er kompatibel med REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals (registrering, evaluering, autorisering og begrænsning af kemikalier)), som til dato er en af de strengeste love til regulering af kemiske stoffer.

Ergonomisk
Den patenterede dynamiske rygstøtte følger og støtter barnets bevægelser aktivt – fra at sove til at sidde op – og hjælper barnet med at vælge stilling ved at fordele sin vægt anderledes.
Muligheden for regelmæssigt at ændre stilling giver den mest ergonomiske løsning for dit barns sunde udvikling. Kort fortalt, så kan barnets stilling nemt justeres uden at flytte det eller forstyrre dets søvn.

Lænestol op til 18kg
Bamboo kan nemt omformes til en lænestol, simpelthen ved at sikkerhedsselen fjernes og de store knapper gemmes bag rygstøtten. Sådan kan Bamboo trygt og sikkert bruges af børn op til 18 kg eller omtrent 4 til 5 år.

Avanceret finmekanik
Designets lette, slanke struktur og bevidste enkelthed skjuler finmekanikken: Den affjedrer meget sagte selv barnets mindste bevægelser, mens 3D kurven ubesværet bærer vægten af den dyrebare last. At gynge sig selv har en beroligende og ofte trøstende virkning på barnet.


NewBorn Kit
Bamboos dynamiske rygstøtte er designet til optimal ydelse, når dit barn begynder at udvikle sine motoriske færdigheder.
Mindre babyer mangler dog måske den vægt, der bringer Bamboos dynamiske rygstøtte ned i sovestilling. Derfor har Bombol® udviklet NewBorn Kit (NBK) specielt til at tilpasse Bamboos ydelse til mindre babyers lavere vægt. Den tredimensionale form er fundamental til at give din baby ordentlig hoved- og sidestøtte i den rummelige skråstol. NBK kan nemt fjernes og vaskes.

Sammensmeltning af design og funktion
Det minimale design minder om den velkendte skråstol fra “dengang”, og passer problemfrit til ethvert moderne interiør. En ekstra designegenskab er det tofarvede stof, der bliver synligt, når ryglænet sænkes. Der er også taget hensyn til bæredygtigheden, for 95 % af skråstolen kan nemt skilles ad og genbruges særskilt. Bamboo er designet og udviklet i Italien ved hjælp af lokalt håndværk og specialiseret viden for at leve op til de højeste brugerforventninger og kvalitetsstandarder.

Bombol forhandles bl.a. hos Ulfs Bolighus og i udvalgte Ønskebørn butikker.

Læs mere her

Annonce