Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Nordisk og farverigt design til store og små

Dato: 1. august 2014

FLEXA lancerer en ny farverig børnemøbelserie i samarbejde med designeren Charlotte Høncke. Kollektionen hedder FLEXA Play og består af en række legende og farverige møbler fra babyseng og enkeltseng til småmøbler som opbevaringsbænk, reol, legebord og taburetter. FLEXA Play forener funktionalitet og smukt design på en legesyg måde.

Mix på kryds og tværs
Legen med farver og former dannede baggrund for udviklingen af møbelserien FLEXA Play. Du skal have mulighed for at være legesyg i dit valg af farver og kreativ i din måde at sammensætte møblerne på - her er ingen regler, det er kun fantasien, der sætter grænser. FLEXA Play møblerne er lavet i det smukkeste asketræ i kombination med 4 fine pastelfarver mintgrøn, rosa, gul og hvid, der kan kombineres på kryds og tværs, hvilket giver møblerne et moderne og legende touch. De malede fødder på seng, bord og skamler understreger ligeledes legen i designet og tilfører en lethed til møblerne.

Med FLEXA Play gør du indretningen til en leg
FLEXA Play er mere end kun møbler til børneværelset – det er en living kollektion, som vil passe naturligt ind i det moderne hjem. Det smukke lille legebord passer perfekt ind i stuens legehjørne, taburetten i køkkenet og opbevaringsbænken i entreen. Det er helt op til dig. Når barnet vokser fra møblerne, kan bordet bruges som smart sofabord, og de små fine taburetter kan forvandles til sengeborde eller flotte farveklatter i boligindretningen. Mix og match og sæt dit personlige præg på indretningen med den nye moderne og farverige møbelkollektion fra FLEXA Play.

FLEXA Play kollektionen er tilgængelig i butikkerne fra august 2014 hos FLEXA Shop Copenhagen på Fisketorvet samt hos den landsdækkende møbelkæde ILVA.

Ønsker du at vide mere om FLEXA Play, kontakt da PR & Marketing Koordinator Jeanett Damsager jda@flexa.dk eller tlf. +45 76 68 80 19.

KONKURRENCE!

Læs mere om FLEXA på www.flexaworld.dk, hvor du også har muligheden for at deltage i en konkurrence om at vinde produkter fra den nye kollektion.

Læs mere her

Annonce