Annonce

Annonce

Brev:

Utrøstelig når fremmede taler til hende


16. juni 2015

Kategori:
Alder:
7 mdr.

Utrøstelig når fremmede taler til hende

Kære Helen.

Jeg skrev til dig for lidt tid siden angående, at vores datter er bange
for fremmede.

Hun er nu 7,5 mdr. Og jeg synes det bliver værre og værre og det bekymre mig en del. Ligefra hun var helt lille har andre fået lov til, at holde hende og sidde med hende. Det begyndte faktisk da hun blev omkring 6 mdr. Før det kunne fremmede sagtens tale til hende og det er faktisk sådan, at vi ikke kan have hende med til store familie sammenkomster fordi hun simpelthen græder og græder og ikke kan trøstes, så jeg ved ikke hvad jeg skal stille op.

Det er sådan, at hvis fremmede går hen til hende eller taler til hende, så græder hun også hvis hun ser nogle fra familien, som hun ikke ser så tit. Det er virkelig sådan hun er utrøstelig.

Hun begynder i dagpleje 10. August hvor hun så er lidt over 9 mdr. I går skulle vi så besøge dagplejen, men allerede da dagplejemoren sagde Hej ...


Annonce

... så græd hun. Det var mere end ellers måske også fordi hun blev vækket under eftermiddagsluren. Hun græd og græd og først efter 30 minutter måtte hun lige ae hendes kind. Jeg er sikker på hun nok skal vende sig til dagplejen, men jeg er bange for om hun vil græde sådan når de tager i legestue eller på udflugt. Det går mig rigtig meget på.

Hun er en rigtig glad pige, når vi er sammen med dem som hun er tryg ved og alle dem som hun er tryg ved, kan putte hende, made hende osv.
Hun spiser så fint hele dagen og sover fra Kl. 21 og vågner først Kl. 6 igen. Vi kan bare ligge hende i seng og så falder hun i søvn selv og er ellers så nem og tilfreds.

Jeg håber meget du har et råd til os, fordi det gør sådan at vi ikke deltager i nogen ting fordi det gør så ondt, når hun græder sådan. Og jeg er så bange for at vi har gjort noget galt siden hun har det sådan.

Med venlig hilsen
Maries mor

Læs Helens svar »Annoncer

ProduktnyhederForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

14. januar 2018 | Kost og ernæring | 5 mdr.

Baby på 5 måneder gider ikke spise grød/mos mere?

Hej Helen, Tak for dit sidste svar. Ellen er nu ca. 5,5 måned og vi er...

Læs hele brevet og Helens svar


12. januar 2018 | Sovevaner | 5 mdr.

5 måneder og problemer med nattesøvnen

Kære Helen Jeg har en sød og meget nysgerrig og opmærksom datter på 5...

Læs hele brevet og Helens svar


11. januar 2018 | Sovevaner | 6 mdr.

Mælkenedtrapning og søvn

Kære Helen, Hvordan får jeg vores søn til at sove bedre både dag og nat,...

Læs hele brevet og Helens svar


7. januar 2018 | Kost og ernæring | 7 mdr.

Motorik, søvn og mad

Hej Helen Jeg har en datter på knap 7 måneder. Hun fik desværre en lidt hård...

Læs hele brevet og Helens svar


7. januar 2018 | Amning | 9 mdr.

Starte arbejde og nedtrapning af amning

Kære Helen Jeg har et spørgsmål som vedrører amning. Min søn er snart 9 mdr...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Barnløshed

De fleste par har en naturlig forventning om blive forældre på et tidspunkt. Men for nogle sker det dog ikke bare af sig selv.

Hvis man som par forsøger at blive gravide gennem et år, uden at de lykkes, så betragtes det som ufrivilligt barnløshed. Statistikken siger, at ca 80 % vil bliv gravide i løbet af et år.

Årsagerne til at man ikke bliver gravid kan være rigtig mange og det tager tid at finde frem til den rigtige behandling for det enkelte par. Derudover er...

Læs mere i Babylex

Børnemad

De første måneder at barnets liv kalder man for mælkeperioden, da barnets mad udelukkende består af mælk. Barnet ernæres her enten af modermælk eller af modermælkserstatning. Når barnet er mellem 4-6 mdr kan barnet begynde at få lidt skemad.

Den periode som afløser mælkeperioden kaldes overgangsperioden. Den varer til barnet er ca. 9 mdr gammelt. Det er overgangen fra flydende mad, til mad med struktur og klumper til mere og mere bid og mad i stykker, til at barnet kan spise mere...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Først og fremmest tusind tak for denne form for brevkasse - den er helt fantastisk for en 1. gangs mor som mig, som altid er bekymret for om jeg nu gør tingene godt nok:-) Så et tak herfra.

Helle, mor til dreng på 1 år


Annoncer

Annonce