Annonce

Annonce

Brev:

Meget krævende baby - 2


1. januar 2017

Kategori:
Alder:
7 mdr.

Meget krævende baby - 2

Kære Helen

Tak for dit svar. Jeg vil starte med at sige, at i forhold til min efterfødselsreaktion, så har jeg styr på den og får hjælp ved at tale med en psykoterapeut fra Gaia instituttet og både min mand og familie ved også hvordan jeg har haft og har det og hjælper gerne.

Jeg har bare rigtig meget brug for nogen råd til min datter. Jeg har spurgt min mand hvordan han ser hende, da han har været hjemme her mellem jul og nytår, og han ser hende også som en kæmpe mundfuld og siger selv at han også ville blive helt skør i hovedet af at gå hjemme med hende. Hun brokker sig eller græder i alle hendes vågne timer stort set. Selv mad fungerer ikke og hun vil faktisk kun have mad om morgenen og bliver for det meste rigtig gal de første 10-15 min og så kan vi være heldig at hun begynder at spise. Og for det meste er det kun grød jeg får i hende. Jeg ...


Annonce

... har forsøgt alt med grøntsager men hun nægter det.

Hun sover lige nu kun 2 lure om dagen og allerhøjst samlet 3 timer om dagen. Jeg ved ikke hvordan jeg skulle få hende til at sove mere, da hun altid vågner og pludrer men efter måske 15-30 min så er hun pylret igen og så gælder det bare om at få tiden til at gå.

Jeg ville gerne lave motoriske aktiviteter med hende men hun vil ikke. Ligge på gulvet mens jeg synger virker heller ikke. Stå på skødet heller ikke. Hun kan ikke trille og vil ikke ligge længe på maven. Hun kan sidde med rank ryg men mangler lidt balance men også der bliver hun sur.

Det er rigtig hårdt bare at skulle have tiden til at gå og det er stort set umuligt at være alene bare kortvarigt med begge børnene.

Vi er begge fuldstændig på bar bund og kede af at det skal være sådan.

Så har du nogen forslag ift. min datter?

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

24. januar 2018 | Sovevaner | 7 mdr.

Fra 3 til 2 lure og trappe ned i natamning

Hej igen. Så har jeg igen spørgsmål til søvn og mad. Albert er nu 7,5...

Læs hele brevet og Helens svar


23. januar 2018 | Sovevaner | 7 mdr.

Hyppige opvågninger - 7 mdr.

Kære Helen, Jeg kunne rigtig godt tænke mig lidt råd til vores datters...

Læs hele brevet og Helens svar


23. januar 2018 | Udvikling | 7 mdr.

Ny mad og lære at kravle

Kære Helen. Tusind tak for din hjælp indtil videre. Særligt dit seneste svar...

Læs hele brevet og Helens svar


19. januar 2018 | Sovevaner | 7 mdr.

Baby sover elendigt

Hej Helen. Vores baby trives fint, men han sover simpelthen så dårligt om...

Læs hele brevet og Helens svar


18. januar 2018 | Sovevaner | 5 mdr.

5 mdr og dagsrytme

Kære Helen Tusind tak for svaret på mit første brev! Det var virkelig noget,...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Opkast

Der er forskel på at gylpe og på at kaste op. Gylp kommer stille efter et måltid, hvor opkast er mere voldsomt og i større mængder. Hvis barnet kaster op, vil det ofte også være uroligt og utilpas. Hvis barnet kun kaster op en enkelt gang, er der ikke grund til bekymring. Opkastning hænger ofte sammen med at barnet fejler noget andet og måske også har feber. Vær derfor opmærksom på at give ekstra væske. Hvis barnet kaster op gentagne gange, bør der søges læge.

Læs mere i Babylex

Kolik

Kolik er den betegnelse man bruger om et barn der er helt utrøsteligt og skrigende og lægen ikke kan finde nogen anden præcis diagnose. Barnet får som regel disse skrigeture fra det er 4 uger til tre mdr. gammelt. Der er mange teorier om, hvorfor nogle børn får kolik. Nogle taler om umoden tarmfunktion, andre om psykisk uro i familien og atter andre om helt andre ting. Uanset hvad årsagen er, så er det altid ulideligt både for forældre og barn at være i en situation, hvor barnet græder og er...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

det er vist på tide at jeg skriver og siger tusind, tusind tak for alle dine råd og vejledninger! Det er jo super dejligt at have en som dig at henvende sig til med alle de spørgsmål der kommer op i forbindelse med at være forældre. Det har været en fantastisk stor hjælp at læse dine svar, ikke kun til mig, men også til andre forældre.

Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle have gjort uden din brevkasse – bare muligheden for at kunne stille de 'dumme' spørgsmål, er utrolig beroligende, for ikke at nævne at se at der er andre der ude som pusler med de samme problemer som jeg gør.

Så tusind tak for din hjælp!

Bedste hilsner
Mor til pige på 5 måneder


Annoncer

Annonce