Annonce

Annonce

Tryk og glad babymave


24. september 2017

Forfatter:
Katrine Birk
Forlag:
Rosinante & Co.
Udgivelsesår:
2017
Sidetal:
128
Pris:
199
ISBN:
9788763852449

Læs omtalen af "Tryk og glad babymave" under annoncen ...


Annonce

Mange babyer plages af ondt i maven. Denne bog handler om typiske maveproblemer hos babyer, med tilhørende zoneterapi- og akupressurpunkter, der kan afhjælpe smerterne og ubehaget.

Bogen tager fat i maveproblemer og andre gener, der kan drille maven, såsom forstoppelse, luft i maven, kolik, diarré, stress, låste led i kroppen og andet. Bogen viser, hvordan forældre selv kan afhjælpe og forebygge generne og dermed give barnet færre maveproblemer og større velvære.

Om forfatteren
Katrine Birk har uddannelse i akupunktur og zoneterapi og har specialiseret sig i at behandle babyer. Hun underviser forældre i babyzoneterapi og uddanner alternative behandlere.

Køb bogen "Tryk og glad babymave" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Guide: Undgå uønsket kemi i dit barns mad

De gode råd er mange, og som forældre kan det være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. Derfor har Fødevarestyrelsen samlet de vigtigste anbefalinger til at undgå uønsket kemi, så du hurtigt kan få et overblik over hvilke fødevarer, du bør være opmærksom på.

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Vi vil bare sige dig tusinde tak!! Det er uvurderligt, at du findes og giver så mange gode råd! Men det bedste er, at du er så anerkendende i dine svar om alverdens små og store problemer hjemme i de små familier. Det er en rigtig rar følelse, at man ikke behøver holde sig tilbage, når man skriver til dig, fordi du aldrig dømmer i dine svar. Så tusinde tak for en fantastisk brevkasse!

Hilsen drengens forældre


Annonce