Annonce

Annonce

En fredag i oktober - en roman for voksne


22. april 2023

Forfatter:
Irma Lauridsen
Forlag:
Forlaget Vanessa
Udgivelsesår:
2023
Sidetal:
425
Pris:
269
ISBN:
9788794242059
En fredag i oktober - en roman for voksne

Læs omtalen af "En fredag i oktober - en roman for voksne" under annoncen ...


Annonce

De mødes helt tilfældigt og forelsker sig voldsomt.

Christian er 21 år og Nina 43, men aldersforskellen betyder intet for dem. Begge ønsker en fremtid sammen, og Christian er sikker på, det bliver uden forhindringer. Men Nina, der har flere erfaringer i livet, frygter folks fordomme, og dem kommer de til at mærke fra helt uventede sider.

Begge rystes over den modstand, de bliver udsat for. Alt for tit bliver aldersforskellen kommenteret og latterliggjort i en grad, der ville få de fleste til at give op. Kan deres kærlighed holde til så voldsomt et pres?

En roman om stor kærlighed. Og et familiedrama af dimensioner. Skrevet med både alvor og lune.

Om forfatteren
Irma Lauridsen skrev sin første børnebog i 1985, mens hun gik hjemme og passede sine børn. Senere blev det til bøger for voksne, romaner, novellesamlinger, interviewbøger, ligesom hun er fortsat med at udgive bøger for børn og unge.

Irma evner på bedste vis at skrive om det hele - hun kan skrive om naturen og om sundhed, om healing og visualisering, hun har udgivet socialrealistiske bøger, og hun har skrevet børne- og ungdomsbøger, der både rummer krimi, gys og spænding.

Bogen En fredag i oktober er en kærlighedsroman, og Irma fortæller, at interessen for at skrive netop denne bog udsprang af tanken: "Hvor er det underligt, at et forhold/ægteskab gerne må være ulige i alder, når det er manden, der er ældst. Men er kvinden f.eks. 20 år ældre end manden, bliver der lagt mærke til dem, og fordomme viser sig".

En fredag i oktober er en roman om stor kærlighed, der bliver udsat for mange slag, fordi Christian og Nina har et aldermæssigt ulige parforhold.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Fantastisk hjemmeside, fantastiske bøger og fantastiske meninger!

Kærlig hilsen
Mor til Elias, 7 måneder.


Annonce