Annonce

Annonce

Mit livs største tigerspring


15. november 2015

Forfatter:
Charlotte Heje Haase
Forlag:
Rosinante & Co.
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
218
Pris:
249
ISBN:
9788763837545

Læs omtalen af "Mit livs største tigerspring " under annoncen ...


Annonce

Kan lyden af en defekt emhætte erstatte en sut? Hvorfor laver en nybagt mor vandfaldsrislen mellem tænderne om natten? Kan man virkelig downloade en app over babyers tigerspring, der passer perfekt med barnets udvikling og interval-sindssyge? Og hvad med morens? Mit livs største tigerspring er en bundærlig og uhøjtidelig beretning om at være nybagt mor , om at famle i blinde, og om at elske helt ud i fingerspidserne.

Nybagte mødre lever i dag i en paradoksal virkelighed med idealer om mere nærvær, økologi og back to basics. Der er mange løftede pegefingre og gode råd, og vi arbejder som aldrig før, lever i sammenbragte familier, og så i en tid, hvor caféer og omgivelser i et hele taget helst er fri for gråd og amning.

Charlotte Heje Haase, nybagt førstegangsmor, fortæller sin personlige og sårbare beretning fra barslen - med alle sine usikkerheder, bekymringer og vanvittige lykkestunder, der kendetegner den første tid som mor.

Mit livs største tigerspring er en humoristisk og varm beretning, mange kvinder vil kunne spejle sig i.

Charlotte Heje Haase er forfatter, sociolog og klummeskribent. Hun har tidligere udgivet bøgerne 1001 tårs tøsetanker, Skydykker uden faldskærm og Generation multiorgasme. Til dagligt er hun redaktionschef på magasinet Psykologi.

Køb bogen "Mit livs største tigerspring " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tusind tak for dit sidste svar. Jeg viste min mand mit brev, som du foreslog, og han blev helt ked af det da han så det. Det satte en masse samtaler i gang herhjemme, og det hele går meget bedre nu. Vi har delt tingene mere op, så det ikke kun er mig der tager mig af hus + børn, men han også begynder at komme mere på banen. Det er rigtig rart.

Du skal bare have så meget tak. Både for en super brevkasse, men også for dine små puf. :)

Kærlig hilsen
Christine, mor til to


Annonce