Annonce

Annonce

Plant en kerne - hobbybog for børn og voksne


18. februar 2010

Forfatter:
Irma Lauridsen
Forlag:
Forlaget Cadeau
Udgivelsesår:
2010
Sidetal:
116
Pris:
169
ISBN:
9788792563132
Plant en kerne - hobbybog for børn og voksne

Læs omtalen af "Plant en kerne - hobbybog for børn og voksne" under annoncen ...


Annonce

"Mange - både børn og voksne - synes, at det er noget af det mest interessante og livsbekræftende overhovedet. Det, at plante en kerne. At gå i spænding og holde øje med den første lille spire. At se spiren blive til en plante og endelig at følge plantens udvikling. Et nyt blad - fest!
Hvad vil en plante - sat af en kerne fra en enten kendt eller ukendt frugt - mon blive til? Hvordan kommer bladende til at se ud? Bliver de store eller små, spidse eller runde, mørke eller lyse? Får planten mon smukke, duftende blomster? Ja hvem ved, måske endda med tiden frugter ..."

Sådan skriver forfatteren Irma Lauridsen, blandt andet i bogen Plant en kerne og man bliver ikke skuffet. Bogen er et festfyrværker af flotte farvefotos og gode, helt-nede-på-jorden-råd. Med andre ord: Lige til at gå til.

Plant en kerne er en slags opslags- og hobbybog for børn og deres forældre eller andre voksne.

Brug kerner fra appelsiner, grape, stjernefrugter, avocado, dadel og mange flere. Plant sammen med dit barn og se hvad resultat I får.

Om forfatteren:
Irma Lauridsen har skrevet utallige børnebøger, skønlitterære bøger, er foredragsholder, brevkasseredaktør, kunstmaler og meget andet. Og så skriver Irma også rigtig gode kronikker her til hjemmesiden


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusinde tak for dit svar på mit sidste brev vedrørende min dreng. Det varmede at blive mødt med forståelse og indsigt – i forhold til lige netop den problematik vi var i på daværende tidspunkt.

Venlig hilsen
Mor til dreng på 3 år


Annonce