Annonce

Annonce

Løgnehistorier


28. juni 2008

Forfatter:
Carl Quist Møller
Forlag:
Gyldendal
Udgivelsesår:
2008
Sidetal:
114
Pris:
169,95
ISBN:
9788702069389
Helens vurdering:

Jeg har valgt at give bogen "Løgnehistorier" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Carl Quist Møller kender mange børn fra DR´s Fjernsyn for dig, hvor han er kendt som "løgnhalsen" der fortæller løgnehistorier så næsen vokser.

I bogen Løgnehistorier fortæller Carl Quist Møller om alle de fantastiske ting han oplevede da han var barn. F.eks historien om frøen Sambo der kunne gemme sig i Carls mund og svare rigtigt på alle de spørgsmål læreren stillede. Eller historien om Gustav Jönsson, en stor Elg i de svenske skove, som kunne høre når Carl slog en prut og derefter lugte sig frem til hvor han var, - på den måde kunne Carl kalde på ham og få hans hjælp, når han havde brug for det ... hvis han altså vel at mærke kunnen slå en prut .. :o)

Fantasien fejler ikke noget og der er mange sjove og underholdende historier. Bogen Løgnehistorier henvender sig umiddelbart til aldersgruppen 0-3 klasse, som til en vis grad godt vil kunne skelne, hvad der er løgn og hvad der er virkelighed. Historierne vil dog også give en vis undren hos børn i den aldersgruppe, for børn lyver som udgangspunkt ikke selv, så "hvorfor lyver han hele tiden ... man må jo ikke lyve ...?"

Fra på mandag har du mulighed for at downloade Løgnehistorier til mp3 afspilleren på www.dr.dk/sommer - en god idé, så kan barnet f.eks. hører historier på bagsædet af bilen, mens turen går til Sydeuropa. Derudover er bogen faktisk på tilbud i øjeblikket til kun 129 kr. ifølge Gyldendals hjemmeside.

Jeg vælger at give bogen Løgnehistorier 4 bismervægte.

Køb bogen "Løgnehistorier" her

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tusind tak for din uddybning – det var rart med et par konkrete forslag, og I aftes lykkedes det faktisk at sidde uden skrigeri… :)

Jeg tror at små skridt er den helt rigtige løsning, som du foreslog…

Dine svar hjælper altid UTROLIGT meget!

Tak, fra os i Tyskland


Annoncer

Annonce