Annonce

Annonce

Blev du til ved et knald?


16. august 2015

Forfatter:
Trine Bundsgaard
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
32
Pris:
329,95
ISBN:
9788711331095

Læs omtalen af "Blev du til ved et knald? " under annoncen ...


Annonce

Sofus og Viola ved godt, hvordan de små børn kommer ud af deres mors mave. Det er sværere at finde ud af, hvordan de kommer derind. Sofus' lillesøster påstår, at hun ved det hele, men hun siger bare: bolle, bolle, bolle.

Blev du til ved et knald? er en sød, humoristisk billedbog for de 4-7 årige, om hvordan man får børn. Sofus og Viola hører om adopterede børn, en dreng med to mødre, om kunstig befrugtning og lærer en masse nye, frække ord af Sofus' lillesøster Lise. Bogen føjer sig ind i en solid dansk tradition for bøger til børn, der ligefremt og i børnehøjde fortæller om seksualitet og forplantning.

Trine Bundsgaard er cand.mag. i dansk og debaterede i 2006 med sin første børnebog, Rune Ole fra Akalejevej. Indtil nu har hun skrevet mere end 30 titler, der først og fremmest handler om hverdagen og det nære. Hun er mest optaget af, hvad der sker mellem mennesker - både voksne og børn. Hvad vi siger til hinanden, og hvordan det virker. Blev du til ved et knald? er hendes første billedbog.

Køb bogen "Blev du til ved et knald? " her


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tusinde tak for en informationsrig hjemmeside og nogle virkelig fantastiske bøger om børn! Jeg har erhvervet mig hele din bog-serie og efter at have læst dem, bruger jeg dem stadig ofte som opslagsværk. Tak for dem!

Venlig hilsen
Cecilie


Annoncer

Annonce