Annonce

Annonce

Malles store ordbog


9. april 2007

Forfatter:
Lucy Cousins
Forlag:
Gyldendal
Udgivelsesår:
2007
Sidetal:
64
Pris:
149
ISBN:
8702052377
Helens vurdering:
Malles store ordbog

Jeg har valgt at give bogen "Malles store ordbog" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Malles store ordbog er en rigtig fin bog for barnet, som gerne vil øve sit ordforråd.

Måske kender du allerede Malle og bøgerne i Malles verden. Malle er en mus og i Mallebøgerne kan man følge Malle til forskelligt. Man kan tage med Malle i børnehave, med Malle i svømmehallen og en tur på legepladsen. Og nu kan du altså også tage med Malle på opdagelse i ord og billeder.

I Malles hus kan du åbne døren og du kan tale om de ting som er i huset - lampe, fjernsyn, bord, pejs, stol, kaktus, sofa osv. På gården kan de se Malle malke en ko og du kan tale om den traktor der er på gården, om gødningen, om grisene og hønsehuset.

På denne måde kan du komme hele vejen omkring i Malles verden og din egen verden og få sat ord og billeder sammen.

Malles store ordbog indeholder ialt 300 forskellige ord og 25 flapper som barnet kan åbne og se hvad der gemmer sig bag.

er en fin bog for børn fra 18 måneder og op i børnehavealderen. Det vil være en god bog, for barnet, som har brug for hjælp til udtalelse af ord. Bogen bruges fint som supplement til barnets egen verden, således at man både kan se billeder af f.eks. tøj og sætte ord på, men også kan tale om, hvad barnet har på og på den måde bruge ordene på flere måder.

Bogens eneste ulempe er for mig størrelsen. Det er svært med bøger som ikke passer ind i en almindelig bogreol.

Jeg vælger at give bogen Malles store ordbog 4 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Denne gang skriver jeg bare for at udtrykke min taknemmelighed over det store arbejde du gør for at informere alle os "usikre mødre".

Normalt anser jeg mig selv for at være relativt velinformeret om de emner, der interesserer mig .....- men jeg må indrømme, at det at blive mor har ført en helt uventet usikkerhed med sig.

Når det man ønsker aller mest er at give sit barn den bedste start på livet - og man bare ikke er sikker på, hvad der er det bedste at gøre, er det fantastisk at kunne rådføre sig hos dig.

Jeg har læst stakke af bøger, Sundhedsstyrelsens anbefalinger, diverse artikler og lavet utallige google-søgninger (hvor jeg i øvrigt ofte lander på din side) om børnerelaterede emner - og alligevel bliver jeg tit i tvivl.

Trods mange spørgsmål fra min side svarer du tålmodigt, grundigt og engageret på det hele - og det betyder meget for mig som nybagt mor at få en kommentar med på vejen :-)

Mit medlemskab hos netsundhedsplejerske.dk er en rigtig god investering - og min søn får en mindre bekymret mor med i købet ;-)

God sommer


Annoncer

Annonce