Annonce

Annonce

NAN A.R. - modermælkserstatning mod refluks


1. september 2023


I næste uge (uge 36) lancerer Nestlé erstatni​ngen NAN EXPERTPRO A.R. som er en modermælkserstatning til børn, der har problemer med refluks.



Det er helt naturligt, at små børn gylper. Små børn har en slags "overtryksventil", som gør, at mælk kan løbe retur fra mavesækken og op i spiserøret, hvis mavesækken er blevet lidt for fyldt. Det giver gylp, og de fleste børn oplever ikke dette som ubehageligt. 



For nogle børn er det at gylpe dog ubehageligt, og nogle børn gylper så meget, at det går ud over deres vægt og trivsel. Disse børn har det, man kalder for refluks-sygdom eller GERD. Det er vigtigt, at forældre sammen med deres læge eller børnelæge finder ud af årsagen til GERD, samt hvilken behandling, der vil være bedst for det pågældende barn.  



Der findes forskellige behandlingsmuligheder, ofte vil man f.eks. anbefale at barnet holdes i oprejst position efter måltidet, at barnet tilbydes hyppigere måltider og mindre mængde per ...


Annonce

... gang, og at man forsøger med fortykningsmiddel tilsat erstatningen.  



NAN A.R indeholder 3 klinisk dokumenterede ingredienser, der ifølge Nestlé har vist sig at kunne reducere daglige refluks symptomer med op til 65%:



- Delvist spaltet protein, som gør den lettere at fordøje, og som derfor øger tømningen af maven.



- L. Reuteri, som er en aktiv bakteriekultur, der kan reducere frekvensen af refluks.



- Kartoffelstivelse, der tykner konsistensen og derfor har anti-refluks effekt.



NAN A.R. kan anvendes som eneste erstatning fra fødslen op til 6 måneder. Fra 6 måneder anbefales det at starte med smagsprøver af anden mad.



NAN A.R. er en special erstatning, som bør gives efter aftale med læge og/eller sundhedsplejerske.



NAN A.R. sælges på apoteket.



Vær opmærksom på, at da denne erstatning indeholder stivelse, så bliver den tykkere i flasken, og det kan derfor være nødvendigt at skifte til en større flaskesut eller en flaskesut til tykkere væsker.



Helen :)



Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tak for en fantastisk hjemmeside. Det er så dejligt at mærke, hvordan du virkelig sætter dig ind i hvert enkelt spørgsmål og du giver nogle rigtigt gode svar!

Tak fra tvillingernes mor


Annonce