Annonce

Annonce

Helens nye podcast om graviditet - hør den nu


15. oktober 2020


"DIN graviditet - uge for uge" er min podcast ti​l dig, som er gravid, og som gerne vil have et indblik i, hvad der sker hele graviditeten igennem. Hvornår skal du til læge, jordmoder, ultralydsscanning? Hvor stor er den lille i din mave, og hvad sker der egentlig i og med din krop - uge for uge. 



Podcasten starter i uge 0 - faktisk før du er blevet gravid, men hvor din krop gør sig klar, og du kan følge med hele vejen til og med uge 42, hvis du ender med at gå over tiden :)



I hver episode gennemgår jeg, hvad der sker i din mave netop nu, så du hele tiden kan følge med i, hvordan udviklingen går, og hvor meget den lille dreng eller pige kan.



I hver episode kan du også høre, hvad der sker med dig, som gravid. Der er ingen tvivl ...


Annonce

... om, at der sker rigtig meget i en graviditet med dig, som er kommmende mor. Og i hvert afsnit fortæller jeg om den forandring, du går igennem, og du får også gode råd med på vejen.



Uanset om der er en far, en medmor, eller hvordan jeres familiekonstellation er, så betyder graviditeten naturligt ændringer for jer som par og familie. Derfor er der i hvert afsnit også gode råd til dig, som er partner. Og I kan med fordel lytte til de forskellige afsnit sammen.



Lige nu kan du få 30 dages gratis Premium (normalt 14 dage) på Podimo ved at tilmelde dig her "din graviditet uge for uge" - og så støtter du også mig. Tak :)



Håber vi lyttes ved :)



Bedste hilsner



Helen



Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

TAK for din fantastiske brevkasse! Jeg har overhovedet ikke tal på, hvor mange gange jeg har hentet uvurderlig hjælp ved at læse dine svar på alle mulige problematikker om tør hud, sutteflaske, søvn, afføring, øjenbetændelse osv. osv.

1000, 1000 tak!

Du gør livet nemmere for nybagte forældre og deres afkom. 😊

De bedste hilsner fra
Lise, mor til dejlige Anna på snart 5 mdr.


Annonce