Annonce

Annonce

Sikkerhedsbrist i babyalarmen iBaby Monitor M6S


27. februar 2020


Alvorlig sikkerhedsbrist i babyalarmen iBaby Monitor M6S k​an give fremmede adgang til vidoeoptagelser - det oplyser IT-sikkerhedsvirksomheden Bitdefender.



Babyalarmen er med video, der giver forældre mulighed for at holde øje med barnet, når det f.eks. sover i et rum for sig selv. Produktet er opkoblet til internettet, hvilket er nødvendigt for kameraets funktion. Sikkerhedsbristen gør det muligt for hackere at få adgang til filer i systemets AWS bucket, en enhed hvori systemets data opbevares. Det skyldes, at kameraet bruger en hemmelig nøgle og et adgangsnøgle-ID, når det uploader en alarmering (lyd og billde) til skyen, og disse nøgler kan misbruges til at downloade video og billeder. Man risikerer, at hackere får adgang til alle brugerens billeder, videooptagelser, og private oplysninger som f.eks. e-mailadresse, navn, placering og profilbillede.



Det er ikke første gang, at der afsløres sikkerhedsbrister i babyalarmer med videoovervågning eller andre internetopkoblede produkter. Man skal derfor være opmærksom ...


Annonce

... på, at andre produkter kan have samme problem.



Bitdefender giver følgende gode råd:



- Hold altid din software opdateret. Når produkter anbefaler, at du installerer en opdatering, bør du gøre det. Opdateringen kan indeholde softwareændringer, der lukker sikkerhedshullet.



- Anvend to-faktor-godkendelse. Med to-faktor-godkendelse anvendes en separat enhed til at bekræfte din identitet, når du logger ind på en enhed eller konto. F.eks. kan du bekræfte di identitet, når du skal logge ind på en konto, ved at få tilsendt en bekræftelseskode til din telefon. Anvend altid forskelige og svære koder på dine enheder og online konti.



Bitdefender er et globalt cybersikkerhedsfirma, der leverer omfattende sikkerhedsløsninger og trusselsbeskyttelse til mere end 500 mio brugere i mere end 150 lande. 



Du kan læse mere på bitdefender.com og læse rapporten om babyalarmen her



Helen :)



Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Dette er mit første brev til dig - men mærkeligt nok, så har det ikke været muligt for mig at finde svaret i hverken bøger eller ved søgning på nettet, så jeg håber, at du kan gøre mig klogere.

På forhånd tak, Emilies mor


Annonce