Annonce

Annonce

Allomin skifter både udseende og indhold


4. december 2014


Allomin modermælkserstatning og tilskudsblanding har​ fået nyt indhold og nyt udseende. Du skal derfor være opmærksom på, at pakkerne på hylderne i supermarkedet vil se anderledes ud, og at måleskeen også har ændret sig.



Ændring i indhold



En stor del af det vegetabilske fedt er erstattet af mælkefedt, som støtter barnets udvikling. Mælkefedtet i den nye Allomin vil gøre, at pulveret ser lidt mere gult ud sammenlignet med tidligere. Når og hvis dit barn gylper, vil du også kunne opleve, at lugten er anderledes end før. Det skyldes blandt andet, at mælkefedtet lugter anderledes, når det fordøjes i maven.



Ændring af måleske



Ændringen af indholdet har også betydning for mængden af pulver per portion. For at sikre, at barnet får den rette ernæring, er det vigtigt, at du bruger skeen, som følger ...


Annonce

... med pakken og at du følger blandingsforholdet, som det står beskrevet på pakken.



I den nye Allomin Syrnet 1 og Allomin 1 er der en rød ske (8 ml).



I den nye Allomin Syrnet 2 og Allomin 2 er der en hvid ske (9.2 ml).



Påvirkning af barnets mave



Børns maver er ikke ens, og derfor kan skiftet fra den gamle til den nye Allomin hos nogle børn give en reaktion, barnet kan f.eks. få lidt tendens til hård mave. Nogle børn vil dog ikke reagere på, at I skifter. For at skåne barnets mave bedst muligt, anbefales det, at I laver en gradvis overgang. Det vil sige, at I skifter en flaske af gangen og ikke skifter modermælkserstatningen ud fra den ene dag til den anden.



Det anbefales også, at I er meget omhyggelige med doseringen af pulveret. Undlad at presse pulveret sammen i måleskeen. For meget pulver kan medføre forstoppelse.



 



Med venlig hilsen



Helen



Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

tak fordi du eksisterer! I 6,5 måned - siden min søn kom til verden - har jeg benyttet mig af din hjemmesiden og læst adskillige hjælpsomme svar/spørgsmål/artikler mm. Hvilken lettelse i øvrigt, at en del førstegangsmødre føler det samme som jeg selv; overvældet af kærlighed, nervøs, urolig, lykkelig, nysgerrig, komplet for meget etc etc:)

Din kærlige og varme jargon gør, at man straks føler sig tryg i at “dele” ens liv og baby med dig!


Annonce