Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Copenhagen Colors SS24 - anmeldelse

Dato: 23. april 2024

Designet med kærlighed og omtanke
Eventyret venter på dig
Et farverigt univers
Et bæredygtigt valg - for alle

Sådan skriver Copenhagen Colors blandt andet. Copenhagen Colors producerer og designer tøj og tilbehør til børn i alderen 0-6 år. Deres produkter gennemgår flere kriterier, fordi Copenhagen Colors ønsker at blive det grønneste valg. Alt hvad de gør, er ud fra en bæredygtig tankegang.

Deres tekstiler er bomuld, uld og med et minimalt brug af genanvendt polyester. Alle bomuldsvarer er GOTS Certificeret. Deres legetøj, børneservice og andet udstyr er enten lavet i silikone i LFGB standard og/eller FDS standard. Dette er en garanti for, at produkterne lever op til de standarder, der er sat af fødevaremyndighederne i EU.

Copenhagen Colors bruger ikke-giftige kemikalier. De laver tøj, der skal være åndbart, fleksibelt og give frihed til at bevæge sig. Ud over at se lækkert ud, skal tøjet også være skabt til leg. På samme måde skal tilbehør og interiør pirre til nysgerrigheden, samtidig med at det fungerer godt i hverdagen.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, der blev forældre til en datter i 2020 og til en søn i 2023.

Hvorfor har vi valgt Copenhagen Colors

Vi har været så heldige at anmelde tidligere kollektioner fra Copenhagen Colors, og hvis man har læst disse anmeldelser, vil man se, at vi er kæmpe fans af deres tøj!

Vores datters (3 år) garderobe er efterhånden nok 80% fyldt med tøj fra Copenhagen Colors - tøjet er feminint, lavet i smukke mønstre og farver, men samtidigt lavet i et klassisk og stilrent look. Vores datter synes ikke, at tøjet er til at stå for - og vi er kun enige :) Derudover er tøjet virkeligt blødt, lækkert og strækbart. Børnene kan passe tøjet over længere tid, det holder rigtigt godt i vask og er generelt holdbart, og vi oplever minimalt slid af tøjet. Vi er derfor også rigtig glade for deres babytøjskollektion, som flittigt bliver brugt til lillebror (7 mdr.).

Vi kan slet ikke få nok af tøjet fra Copenhagen Colors, og vi er derfor helt vildt glade for, at vi har fået lov til at anmelde deres nye SS24 kollektion! :)

Førstehåndsindtryk

Den nye SS24 kollektion fra Copenhagen Colors er slet ikke til at stå for! Kollektionen er inspireret af alt det dejlige ved sommeren - sommer og sol, tur i tivoli, vaffelis og tenniskamp. Hele kollektionen er lavet lidt i 60’er stil og i bløde farver og særligt i mange nuancer af lyseblå. Jeg er vild med det, og hvis de havde tøjet i min størrelse, havde jeg nok også købt det, haha :)

Vi har modtaget det fineste tøj til både store lillebror på 7 mdr. og storesøster på 3 år.

Babykollektion SS24

Til lillebror har vi modtaget et super blødt og strækbart jerseysæt bestående af en wrap body (“jersey crossover body w print LS") og et par leggings (“jersey leggings w print"). Sættet er lavet i det flotteste mønster (“fishing print”), der bare skriger sommer og sol - små bitte illustrationer i lidt “cartoon” stil, fx en lille sol, en lille delfin, båd mm. Det er bare det sødeste mønster. Mønstret vil man nok kunne karakterisere som unisex - jeg syntes dog, at det er lidt drenget, da mange af illustrationerne er blå, og sættet passer derfor bare perfekt til lillebror! Så sødt og lækkert et sæt!

Til lillebror har vi også modtaget en skøn polo i rib kvalitet (“rib knitted polo”). Poloen er vildt lækker, blød og strækbar. Flot krave, fine brune knapper ved brystet - og rundt i kanten ved maven og ærmerne er der en meget svag gul stribe, som er en rigtig fin ekstra detalje. Poloen minder på en måde lidt om det, oldefar ville have spillet golf eller tennis i - og dette er bestemt ment som noget positivt!! Den er så flot, og lillebror bliver slet ikke til at stå for i den her til sommer.

Vi har til sidst modtaget et par super flotte overalls (“stripes barn dyed overall") lavet i de flotteste mørkeblå-hvide striber (farven hedder “sharp blue”, og dette beskriver farven ret godt). Overallsene er meget bløde, og de virker meget behagelige og rare at have på. I lillebrors størrelse, er der knapper forneden og derfor nem adgang ved bleskift. Overallsene er til den lidt gode side i længden, men bukserne kan nemt smøges op, og der er derfor god plads til at vokse i dem. Da storesøster så de her overalls, sagde hun: “Eeej jeg troede de var til mig! Fås de ikke også i min størrelse??” - Og det gør de faktisk, så tror måske vi bliver nødt til at skaffe et par matchende overalls til storesøster :)

Alt tøjet til lillebror er i størrelse 80. Han bruger pt. str. 74 i andre mærker, men det er vores erfaring, at babytøjet fra Copenhagen Colors har en god bredde, men at det godt kan være en smule kort i længden, og da vores dreng har nogle lange ben, har vi valgt str. 80. Tøjet virker dog rummeligt og med masser af plads til at vokse, og vi regner derfor med, at han kan bruge tøjet over længere tid.

Juniorkollektion SS24

Til storesøster har vi modtaget et par skønne lyseblå-hvid-stribede shorts (“seersucker shorts w. frill”). Shortsene har et stort frynsebånd foroven, hvilket giver et super feminint look! Det gør shortsene lidt mere fine og lidt anderledes. Vores pige er en rigtig kjole/nederdel-pige, så hvis man skal få hende i et par shorts, skal de helst være ekstra fine og feminine - og hun synes, at de her shorts er så fine!

Storesøster har dernæst modtaget en skøn strikket bluse med korte ærmer og flæser ved kraven (“lt. knitted margueritte t-shirt”). Blusen er virkelig fin og feminin - den sarte lyserøde farve passer helt perfekt til de blå-hvide-stribede shorts, men blusen kan også nemt matches på kryds og tværs med de ting, hun allerede har i skabet. Blusen er lavet i en lækker fin tyndere strik, mønsteret i stoffet skaber naturligt små huller, og så virker den bare meget blød og åndbar. Den her bluse kan man sagtens have på gennem foråret og på en varm sommerdag.

Storesøster har til sidst modtaget en skøn, meget feminin bluse med krave i det sødeste, fineste tivoli mønster (“printed blouse w. collar”). SS24 kollektionen består af flere forskellige dele lavet i det her tivolimønster - der er både forskellige bluser, kjoler og shorts - og det er slet ikke til at stå for! Da vores pige så mønstret, sagde hun: “Ej det er jo alle de ting, jeg kan lide - is, candyfloss, sol, slikkepind, balloner, popcorn! Og det er en karrusel ligesom på bakken!”. Stoffet er lavet med nogle svage striber, hvilket giver lidt ekstra struktur. Blusen er helt enormt feminin, og ligesom alt det andet tøj skriger det også bare på mere sommer og sol.

Storesøster er 3 år, og tøjet er i str. 104, og tøjet passer helt perfekt.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelse fortsættes…

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce