Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse petit by basics baby- og juniorkollektion

Dato: 11. marts 2024

I 2015 blev petit by basics grundlagt i Danmark med en passion om at skabe kompromisløst og essentielt tøj til hverdagsbrug. I dag er petit by basics i mere end 20 lande og har egen fabrik i Polen. Med egen fabrik kan de sikre, at medarbejdere behandles med respekt, får en fair og konkurrencedygtig løn uden akkord og med god sundhedsordning.

Hos petit by basics bruges naturlige og miljøvenlige materialer. Derfor er kollektionen lavet af naturlige fibre, herunder mulesing-fri merinould og økologisk bomuld. Der bruges kun naturlige og bionedbrydelige materialer, og alle produkter er oeko-tex 100 certificeret.

Når petit by basics vælger råvarer og producenter, sker dette ud fra et etisk og miljømæssigt perspektiv, og de kræver også, at underleverandører har specifikke certificeringer for at sikre etisk produktion og godt arbejdsmiljø.

Petit by basics har specialiseret sig i at lave væsentlige ting til piger og drenge i alderen 0-8 år. Deres permanente kollektion er på mere end 65 farver, og der er altid fokus på komfort og kvalitet.

For petit by basics er etisk og bæredygtigt børnetøj en kerneværdi, og de tror på, at vi kan gøre en forskel, én beklædningsgenstand ad gangen. De opfordrer også til, at du kun køber det, du har behov for.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, der i november 2020 fik en datter, og i september 2023 fik en lillebror.

Hvorfor har vi valgt petit by basics

Vi har tidligere anmeldt tøj fra petit by basics, og vi var så glade for tøjet! Petit by basics laver lækkert og blødt tøj i højeste kvalitet - tøjet er praktisk og lavet til leg, men tøjet er samtidigt flot, det fås i fine farver, med fine detaljer og med en god pasform. Vi har derfor været meget glade for tøjet til vores datter. Siden da er der blev tilføjet et nyt medlem af familien, og vi er derfor meget glade for, at vi nu har fået mulighed for at anmelde mere af det lækre tøj fra petit by basics - og denne gang også deres babykollektion! :)

Førstehåndsindtryk

Vi har modtaget et flot, bredt udvalg af petit by basics forskellige basisvarer.

Juniorkollektion

Til storesøster har vi modtaget to skønne kjoler i hhv. uld (“Liva” #102005) og bomuld (#107303).

Kjolen i uld er lavet i 100% merinould, og den virker dejlig blød og varm. Kjolen har en løs pasform, ingen ærmer og i flotte mørkerøde-råhvide striber. Vores datter sagde “jeg kan rigtigt godt lide farven! Den røde farve er rigtig pæn”. Kjolen kan passende bruges om efteråret/vinteren med en langærmet bluse indenunder, eller i foråret med en kortærmet bluse indenunder. Kjolen kan også matches med både strømpebukser og leggings.

Kjolen i bomuld er lavet i 100% økologisk bomuld. Kjolen er lavet med de flotteste brune striber, som har et orange skær. En smuk farve til efteråret! Kjolen har knapper på ryggen og er syet omkring brystet, hvilket giver en super flot pasform - virkelig flot! Kjolen har et rigtig lækkert stræk, og så er den enormt blød og lækker at have på. Da vores datter så kjolen, sagde hun “wow den er rigtig pæn!”, og da hun prøvede kjolen på, sagde hun “den er rigtig blød, Mommy! Jeg elsker at have den på!” - og hun ville efterfølgende ikke tage den af igen:)

Vi har derudover til storesøster modtaget et par lækre sommerbukser i 100% økologisk bomuld i flotte blå-hvide striber. Bukserne er lavet i trekvart længde og i en oversized pasform som giver et luftigt og afslappet look. Bukserne er derfor helt ideelle til foråret eller de lidt varmere dage. Ved første øjekast så bukserne ret korte ud, men de passer helt perfekt i længden, og de har en rigtig flot pasform til vores datter. Da vores datter så bukserne udråbte hun “Wow! Er de til mig?? De er bare SÅ flotte! Jeg elsker den blå farve”. Bukserne kan nemt styles, fx med en t-shirt for et mere casual look, eller med en hvid skjorte for et mere feminint look. Vi er vilde med disse bukser! Et sikkert hit til foråret :)

Alt tøjet til storesøster er i str. 104, hvilket hun normalt bruger (hun er 3 år, 102 cm og ca. 18,5 kg). Tøjet har en rigtig god pasform - det passer perfekt, men der er stadig god plads til at vokse.

Babykollektion

Til lillebror har vi modtaget to heldragter/sovedragter i hhv. 100% økologisk bomuld og merinould. Heldragten i bomuld er lavet med foldbare fødder og knapper langs hele dragten, mens heldragten i merinould har knapper forneden og fransk lukning foroven. Begge heldragter har det til fælles, at de virker meget åndbare og lækre at have på, det er en yderst lækker kvalitet, og dragterne virker ideelle for lillebror at sove i.

Vi har modtaget et par lækre overalls i merinould (“Miley” #106005). Merinoulden er strikket og meget blød og lækker. Samtidig er bukserne designet på en måde, som giver dem et lidt "råt" look. Der er en sød lomme på maven, knapper forneden og flotte striber i råhvide-brungrønne farver.

Vi har også modtaget en super blød body i 100% økologisk bomuld i flotte råhvide-brune striber. Bodyen er lavet med krydslukning, hvilket er et absolut must til babygarderoben! Bodyen er enormt blød og lavet i yderst lækker kvalitet. Det bliver ikke lækrere end dette.

Vi har derudover modtaget et par skønne sommerbukser i 55% merinould og 45% bomuld (#103402). Bukserne har en løs, oversized pasform med en lomme på siden af det ene bukseben. Bukserne minder lidt om en blanding mellem et par cargo bukser og et par hørbukser. Bukserne virker meget luftige og åndbare, og derfor perfekte til foråret og sommeren. De virker enormt bløde og lækre.

Vi har til sidst modtaget en sweater i børstet merinould (brushed wool). Det er samme kvalitet merinould, som de øvrige varer, blot børstet. Sweateren er designet, så den har et lidt "råt" look med udadvendte syninger. Sweateren virker dejlig varm, og den har knapper på begge skuldre, så den er let at få over hovedet. Den har en løs pasform, som giver masser af plads til at vokse, og så er den lavet i en flot brun efterårsfarve.

Tøjet til lillebror er i forskellige størrelser, og pasformen varierer derfor. Vi vurderer dog, at tøjet er meget alderssvarende i størrelsen ift. andre mærker, evt. til den lidt store side, afhængigt af typen.

Vi glæder os til at bruge alt tøjet fra petit by basics:)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 15. APRIL 2024

Vi har nu brugt tøjet fra petit by basics i en måneds tid, og vi har været rigtig glade for tøjet både til storesøster og lillebror.

Storesøster har været helt vild med sine nye kjoler, og de er blevet brugt flittigt den seneste måned! Vores datter elsker de røde striber på uldkjolen. Da kjolen er uden ærmer og har en del vidde ved brystet, har vi parret kjolen med en cremefarvet skjorte indenunder med blondekrave. Denne kombination passer bare SÅ godt sammen og giver et virkeligt feminint og samtidig cool look, med lidt vibes af engelsk skolepigeuniform.

Ligeledes har storesøster været meget glad for bomuldskjolen. Kjolen har en rigtig flot pasform, med et flot snit omkring brystet og knapper ved ryggen. Kjolen bevæger sig, når man danser i den, og den er derfor et stort hit hos storesøster. Kjolen har et rigtigt lækkert stræk, så hun kan bruge den i længere tid, selvom hun vokser.

Til lillebror har vi brugt sweateren i børstet uld på de lidt varmere forårsdage, som en lille trøje i barnevognen. Sweateren er dejlig varm og varmer også godt ved halsen. Vi har også brugt de lækre overalls i uld - de har en super sød pasform, og stærke knapper forneden, som er nemme at åbne/lukke.

Fælles for alt tøjet er, at det tåler vask rigtigt godt - uanset om det er uld eller bomuld, så vaskes tøjet uden problemer - tøjet mister ikke farve, ser forvasket ud eller andet - og det bliver heller ikke krøllet efter vask, hvilket er et kæmpe plus!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen fortsættes...

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce