Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Babyberry babytøj i uld

Dato: 8. november 2023

Babyberry er et dansk unisex babytøj-brand. Bag Babyberry står Josefine Andersen og Frederik Scmidt Poulsen, der oprindeligt er fra Aalborg, men nu har base i København, hvorfra de driver Babyberry.

Babyberrys design er klassisk stil med skandinavisk æstetik. Det er vigtigt for Josefine og Frederik, at tøjet er i en høj kvalitet, der kan bringe glæde i generationer. Det er de små detaljer, der gør en forskel, og ud over den høje kvalitet, skal tøjet også være rart at have på, og være praktisk at bruge i hverdagen. Alle materialer er nøje udvalgt, og alt tøj fra Babyberry er lavet i 100% merino- og lammmeuld fra særligt Østrig og Italien.

For Babyberry er genanvendelighed tænkt ind i alt - fra produktion til emballage og etiketter. De stræber efter at gøre en forskel. Tøjet designes i Danmark og bliver til virkelighed under en produktion med fokus på genanvendelighed i Litauen.

Babyberry har som mål at skabe en følelse af tryghed, glæde og frihed i hverdagen. Hvert stykke tøj er designet med kærlighed og omhyggelighed. Som forældre er det vigtigt, at vi kan have tillid til, at vi kan nyde øjeblikke med vores børn, velvidende, at de er klædt på med den største omtanke.

Følgende anmeldelse af lavet af Celine og Graham, hvis datter er født i 2020, og hvis lillebror er født september 2023.

Hvorfor har vi valg Babyberry

Babyberry er et helt ny-lanceret tøjmærke, som laver merinouldtøj i høj kvalitet til babyer og småbørn (0-2 år). Lillebror er næsten lige kommet til verden, og hvis der er noget, man har brug for til en lille baby i dette kolde efterårs- og vintervejr, så er det lækkert og varmt uldtøj! Vi er derfor meget begejstrede for dette nye mærke, og vi er meget glade for, at vi har fået lov til at anmelde nogle af produkterne.

Førstehåndsindtrykket

Vi har modtaget det lækreste og absolut blødeste merinouldtøj fra Babyberry.

I str. 62 har vi modtaget en lækker heldragt i en smuk beige farve med grålige nuancer, med fine knapper ned af maven ("Berry heldragt BB101"). Heldragten er lavet i fin ribstrik, og der er et rigtig godt stræk i den. Heldragten er lavet i en lidt tyndere kvalitet sammenlignet med det øvrige tøj, men det er ofte rart at have uldtøj i lidt forskellige tykkelser. Jeg er helt vild med denne heldragt og måtte derfor bare give lillebror den på med det samme! Pasformen er bare helt perfekt, den er smørblød og bare i den absolut lækreste, blødeste kvalitet.

I str. 62 har vi også modtaget et par fede merinoulds-overalls i en flot mørk, navy blå farve (“Berry overalls BB103”). Overallsene er lavet i en tyk ribkvalitet (tykkere end heldragten), og den har på samme måde et rigtig godt stræk. De er ligeledes smørbløde og super lækre i kvaliteten - og så er de bare så søde og virker perfekt til den kolde vinter.

Tøjet fra Babyberry beskrives som stort i størrelsen, og vores store bebs, som var 5 kg ved fødslen og i en alder af 9 uger vejer 8 kg, passer derfor tøjet i str. 62 helt perfekt! På grund af den lækre strækbare rib-kvalitet og en ekstra god benlængde i tøjet, er der dog stadig masser af plads til at vokse. Dette er et stort plus, da babyer ofte har tendens til at vokse hurtigt ud af deres tøj, og som forældre vil man derfor gerne investere i noget godt, som kan bruges over længere tid.

I str. 68 har vi modtaget et lækkert sæt i samme flotte navy blå farve, bestående af et par merinouldbukser (“Berry bukser BB105B”), samt en merinouldcardigan (“Berry cardigan BB105A”). Tøjet er lavet i samme kvalitet som overallsene - en lækker, tyk og varm rib-strik perfekt til vinteren.

I str. 68 har vi også modtaget en merinouldnatdragt i farven “beige” (“Berry natdragt BB106”). Natdragten er lavet med lynlås, der går ned langs det ene ben, så der er nem adgang til bleen om natten. Natdragten skiller sig ud fra de andre tøjdele, idet den ikke er lavet i ribstrik. Natdragten er blød og minder lidt mere om en mere klassisk ulddragt.

Vi er meget imponerede over den kvalitet og blødhed, som tøjet fra Babyberry er lavet i. Vi kan slet ikke vente med at bruge tøjet! Vi kan kun anbefale alle, at de tager et smut forbi Babyberrys hjemmeside, så de selv kan få fingrene i noget af det nye, lækre tøj :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 8. DECEMBER 2023

Vi har nu brugt tøjet fra Babyberry i en måneds tid, og vi har bare været SÅ glade for tøjet!

Tøjet fra Babyberry er lavet i den højeste kvalitet. Det er smørblødt, varmt og bare ultra lækkert at give på den lille babykrop.

Særligt er jeg helt vild med den lækre Barry heldragt. Den klæder bare vores dreng SÅ godt, og den er blevet den helt store ynglingsting i vores drengs garderobe. Den er nem at give på, og så er den dejlig for ham at bevæge sig i, da den er strækbar og i lækker rib. Den holder ham derudover dejlig varm og temperaturreguleret, hvilket har været perfekt til de kolde snevejrsdage, vi har haft. Han får det aldrig for varmt i heldragten!

Vi kommer uden tvivl til at ønske os nogle flere af disse heldragter til jul, så vi kan få dem i flere forskellige farver :) Et absolut must til baby garderoben!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 18. FEBRUAR 2024

Vi har nu brugt tøjet fra Baby Berry i 3 måneders tid, og vi er stadig super glade for det lækre tøj!

Berry heldragten, som er lavet i det lækre bløde rib uld, har været vores absolutte favorit. Den er så blød og lækker, strækbar og nem at få af og på. Heldragten er i str. 62 og til trods for, at vores søn nu bruger str. 74 i det meste tøj, så kan han stadig passe heldragten - den er ganske vist blevet lidt kort i ærmerne nu, men vi har valgt at bruge den, til han absolut ikke kan passe den mere, da vi bare er blevet SÅ glade for den! Og til trods for at være blevet brugt utallige gange, er den stadig lige så blød og lækker som ny! Et absolut must-have til en vinterbaby!

Vi har ligeledes været rigtig glade for berry cardiganen. Cardiganen er i str. 68, men ligesom heldragten dækker den fint over flere størrelser, og vores dreng har derfor kunne bruge den mellem str. 62-74. Cardiganen har et skønt stræk, den er super blød og dejlig varm til vinteren.

Berry bukserne, som passer til cardiganen, er ligeledes meget bløde og varme, men de er til gengæld meget store i størrelsen (både i bredde og længde). Til trods for, at vores søn nu bruger str. 74 i det meste af sit tøj, så kan han stadig ikke passe dem (de er i str. 68). Vi vil derfor anbefale, at man i disse går én størrelse ned:)

Berry natdragten er også blevet brugt flittigt. Vi har brugt den på de koldeste nætter indenfor og de varmeste dage udenfor i barnevognen. Natdragten har også været en rigtig god back-up, når vores søns uldkøredragt har været til vask - her har den fungeret perfekt som et varmende lag til køreturen.

Kvaliteten fra Babyberry er helt i top, og man bliver bestemt ikke skuffet, hvis man investerer i nogle af deres lækre uldvarer til sin guldklump. Man får virkelig en høj kvalitet for pengene - tøjet holder vask efter vask, det er blødt som smør, temperaturregulerende og bare ren GUF for babykroppen! :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 3. MAJ 2024

Vi har nu brugt tøjet fra Babyberry i lidt under 6 måneder. Da sommervejret endelig er ankommet, og garderoben derfor skal udskiftes, bliver dette den sidste anmeldelse.

Babyberry laver babytøj af allerhøjeste kvalitet. Tøjet er helt enormt blødt og så utroligt lækkert. Det er en kvalitet, som skal mærkes i virkeligheden. Jeg har elsket heldragten og overallsene, og de har været vores absolutte favoritter i vores søns garderobe. De er blevet brugt, indtil vores søn absolut ikke kunne passe det mere - og til trods for gentagende brug, masser af vask og diverse bleuheld, ser tøjet stadig ud som nyt. Tøjet holder rigtigt godt, det ser på ingen måde forvasket ud, krymper ikke eller andet - og pletter forsvinder nemt.

Et andet stort plus ved tøjet fra Babyberry er, at tøjet er helt enormt rummeligt! Tøjet er lavet til den lidt store side, hvilket vi har sat meget stor pris på. Hvis man har en baby med masser af babydeller, kan man derfor roligt investere i dette tøj. Det har en lang levetid sammenlignet med meget andet babytøj. Tøjet fra Babyberry dækker nemt over 2-3 størrelser, afhængigt af modellen, og man får derfor virkelig noget for pengene - og pengene brugt på den højere kvalitet er derfor givet ekstra godt ud!

Vi kan varmt anbefale Babberry til alle, som ønsker lækkert og ultrablødt kvalitetsbabytøj i uld!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen er afsluttet.

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce