Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Design Rocket Bamse Bo og Lena stabelkasser

Dato: 27. september 2023

Bag firmaet, Design Rocket, står ægteparret Lena og Lars Vilstrup-Sørensen, der begge er to kreative hjerner, som sammen har taget springet ud i en både privat og erhvervsdrevet fremtid. Lena har en baggrund som grafiker, og Lars har 20 års erfaring, som tømrer.

Design Rocket blev til i 2019 og har base i Skanderborg. Størstedelen af møbler og interiør er hjemmelavede, og i januar 2020 blev Design Rocket udvalgt til Creators Community på Formland. Det blev for alvor startskuddet på drømmen og passionen om at skabe bæredygtige, håndlavede møbler med fokus på circularitet, design og produktion.

Lena og Lars designer og producerer alle Design Rockets møbler selv. Alt er lavet i FSC godkendt træ, det hele produceres på eget værksted, - og de producerer kun på bestilling. På den måde kan de holde produktionen så bæredygtig og CO2 neutral som mulig.

Design Rocket er opstået ud fra egne behov på børneværelset. F.eks. kom idéen til Bamse Bo, da deres egen datter, Gry, havde så mange bamser, at det var svært at finde en pæn og praktisk måde at opbevare dem på. Opbevaringskasserne er f.eks. blevet til, fordi de savnede praktiske kasser til børnenes legetøj. Det skulle være kasser, der (som navnet siger) kunne stables, og som kunne være et miljørigtigt alternativ til plastikkasser.

Alle Design Rockets produkter er testet på teknologisk institut efter gældende sikkerhedsstandarder for at sikre, at dine børn roligt kan bruge dem.

Design Rocket bestræber sig på at skabe lækkert design til hjemmet, uden at belaste vores miljø og vores børns fremtid:)

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, der fik en datter i 2020, og her i september 2023 har fået deres andet barn, en lillebror :)

Hvorfor har vi valgt Bamse Bo

Vores datter ELSKER bamser, og selvom hun endnu ikke er fyldt 3 år, er hendes værelse fuldstændig fyldt med bamser. Vi har derfor længe ledt efter en god opbevaringsmulighed, som både kan opbevare en masse bamser, og som samtidig gør det muligt for vores datter selv at få fat i sine bamser - og vi faldt her over Bamse Boet fra Design Rocket, som vi selvfølgelig slet ikke kunne stå for!

Design Rocket laver, udover deres Bamse Bo, en masse forskellige produkter og møbler til børneværelset og børnefamilien. Produkterne er produceret i Danmark og lavet med tanke for bæredygtighed, hvilket tiltaler os meget. Design Rockets materialer er dernæst minimalistiske og produceret i træ, hvilket betyder, at produkterne passer perfekt ind i de fleste danske hjem.

Førstehåndsindtrykket

Vi har modtaget et Bamse Bo i stor størrelse, samt to Lena stabelkasser i stor størrelse. Bamse Bo kommer adskilt, og det skal man således selv samle.

Bamse Bo

Med Bamse Boet følger en lille fin overraskelse - vi vil dog ikke spoile, hvad det er :)

Bamse Boet er forholdsvist simpelt at samle, men det tager lidt tid - særligt skal der bruges en hel del håndkræfter på at sætte elastikkerne i spænd. Min mand blev derfor sat på opgaven :) Da min mand (langt om længe) fik samlet Bamse Boet, kunne vores datter slet ikke vente med at komme alle sine bamser ind i boet.

Vores datter synes, at hendes “ZOO” er SÅ fin, og hun elsker, at hendes bamser har fået et sted, hvor de kan bo. Vores datter kan uden problemer putte bamserne ind i Bamse Boet, og hun kan også nemt selv tage dem ud igen. Bamse Boet er allerede proppet med bamser, og vi er derfor super glade for, at vi valgte den store størrelse.

Bamse Boet er meget minimalistisk, men det er æstetisk meget smukt, og det passer bare perfekt ind på vores datters værelse - også selvom vores datters værelse er meget lyserødt, og hun, ud over sin seng og en bogreol, ikke har mange andre ting i træ.

Lena Stabelkasser

Vi har fået to store stabelkasser i en smuk blå og grøn farve, som passer perfekt ind på lillebrors værelse. Til den ene kasse har vi fået en rumdeler, hvilket gør det muligt at sortere mindre stykker legetøj, mens vi til den anden kasse har fået et låg. Stabelkasserne er lavet i et lækkert design, og de er flotte at have stående, særligt, når de står stablet sammen.

Tilhørende stabelkasserne har vi fået et rullebræt (“Mogens møbelhund"), hvilket vi synes er absolut genialt, så man kan køre kasserne rundt på børneværelset. Dette gør både oprydning og leg nemmere! Hvis vi skulle komme med et ønske, så ville det være, at man implementerede hjul, der kan dreje 360 grader rundt, så man nemt kan køre kasserne i alle retninger. Da hjulene kun kan køre frem og tilbage, har vores datter på godt 2,5 år svært ved at styre dem.

Stabelkasserne bliver pt. brugt til at opbevare forskelligt babylegetøj, herunder rangler og bidelegetøj. Et ønske fra vores side kunne være, at man på et tidspunkt laver stabelkasserne i en XL størrelse. Denne størrelse vil være ideel til opbevaring af Lego, Magnatiles, stabelklodser eller andet legetøj, som ofte kræver lidt mere opbevaringsplads, og det tænker vi, at vi godt kunne have brug for på sigt.

Vi glæder os til fortsat at bruge vores møbler fra Design Rocket:)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 26. OKTOBER 2023

Vi har nu haft produkterne fra Design Rocket i en måneds tid, og vores datter har været super glad for produkterne.

Vores datter har især været super glad for sin Bamse ZOO, og hun har stolt vist den frem til familie og venner, når de er kommet på besøg. Det er nemt for vores datter selv at få sine bamser ud og ind af Bamse Boet, og hun kan derfor nemt finde den bamse, hun gerne vil have. Hun kan ligeledes nemt være med til oprydningen på hendes værelse nu. Da Bamse Boet er fuldstændigt fyldt op med bamser, kan det nogle gange godt være lidt svært for hende at få fat på en bestemt bamse, hvis den f.eks. er "begravet" nederst, men hun skal blot lige lære at fjerne nogle bamser først.

Stabelkasserne er også blevet brugt flittigt. Rullebrættet gør det meget nemmere, når der skal ryddes op på værelset. Det er super nemt at rulle kasserne rundt, imens man samler legetøjet op for gulvet - det går bare meget hurtigere, og så undgår man at skulle gå frem og tilbage, hvilket gør oprydningen lettere.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 28. DECEMBER 2023

Vi har nu brugt produkterne fra Design Rocket i 3 måneders tid, og vi er fortsat meget glade for produkterne.

Bamse Boet bruges dagligt, og det er bare fantastisk til opbevaring af vores datters bamser. Det er super nemt at anvende, og vores datter elsker derfor at hjælpe med at rydde alle bamserne op på hendes værelse.

Hele børnehaven kom på besøg til vores datters fødselsdag, og her blev bamserne bare flået ud af Bamse Boet. Alle elastikker holdt uden problemer til dette. Vores datter har også haft flere veninder og legekammerater på besøg efterfølgende, hvor der også er blevet rusket godt i elastikkerne - igen, helt uden problemer.

Og her i december har drillenissen har selvfølgelig også været på besøg i Bamse Boet :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 27. MARTS 2024

Vi har nu brugt produkterne fra Design Rocket i 6 måneders tid, og vi er fortsat glade for dem.

Opbevaringskasserne bliver brugt flittigt. De har fået plads i stuen, og de pynter flot. Kasserne står fast stablet og på rullebræt, hvilket gør det super nemt at flytte dem rundt, når man fx. skal støvsuge. Kasserne er stabile og holdbare. Vores datter på 3 år sætter sig nogle gange på dem - hun synes, det er et hyggeligt lille sted, og det er dejligt, at de også kan bruges på denne måde :) Vores datter kan også nemt flytte rundt med kasserne, da de er meget lette, hvilket også er et stort plus.

Der er fint med plads i kasserne til lidt rangler og andet babylegetøj. Der er dog ikke så meget højde på kasserne, og det er derfor begrænset, hvor store stykker legetøj, der kan ligge i kassen. Et stort ønske herfra ville derfor være at man udviklede nogle lidt større kasser, så man kunne opbevare lidt mere forskelligt og større legetøj, fx togbanesæt, lego, bolde, bøger eller andet.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Opdatering følger…

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce